אני אוהבת ציור ברמות!!! אולם אין לי אפשרות כלכלית כרגע ללמוד את זה. אוהבת במיוחד ציור דמויות של אנשים.
מישהו יודע איפה אני יכולה ללמוד בחינם שלב אחר שלב? דחוף!!!
אומנם אני לא ניסיתי ללמוד מהם, אבל הם על רמה
בהצלחה!
יש לך חברה שיודעת לצייר יפה?
אם כן, את יכולה לצייר בחברתה, ומדי פעם היא תעיר לך ותכוון אותך, או שתראי לה ציורים שלך והיא תחווה את דעתה עליהם.
את גם מוזמנת להעלות לפה ואנחנו תתסה לעזור ![]()
כללים שעולים לי כרגע:
~ פרופורציות במבוגר- הראש הוא שמינית מהגוף. המרפקים מגיעים על למותן, וכפות הידיים מגיעות עד מעל לברך (כשהידיים מתוחות למטה)
~ ציור עיניים (מיי פייבורייט!
) בעפרונות ומטשטש:
* המרחק בין שתי העיניים הוא של עין נוספת.
* מעל העין מצירים קו, שנוצר בין העפעף לגבין (החלק הבולט שמתחת לגבה)העין.
* העפעף העליון מודגש יותר כהה, בגלל הריסים הצפופים.
* לא להשאיר את גלגל העין הלבן- לבן לחלוטין. אלא טיפה לטשטש אותו.
* לא לשכוח את ה"טיפה" הורודה שבקצה העין.
*איזור הגבין / עפעף עליון /ערובת העין- תמיד מוצלל מעט.
* את הרשתית/העיגול הצבעוני שבעין- לצבוע ולטשטש ואז לצייר קיווקווים, להדגיש במקומות שונים, ולא לשכוח להשאיר ברק.
מצרפת תמונה להמחשת הדוגמאות על העין:

חברים- תוסיפו מידיעותיכם גם כן ![]()
הכללים והחוקים יכולים לעזור מאוד, אבל הכי טוב (וכיף!) ללמוד מהניסיון.
כתבתי תגובה עם עצות להתחלה לפני זמן מה:
~ כאשר הציור הוא של ראש מוטה הצידה, החלק הצדדי, אליו מוטה הראש, יהיה מוצלל יותר.
~ עוד נקודה לגבי העין:
מסביב לרשתית ישנו קו יותר מודגש .
מצרפת עוד דוגמא:
~ אף:
* אין תחימה באף! המבנה ניתן לו ע"י שימוש באור וצל .
למשל:
~ שפתיים: השפה התחתונה לרוב יותר עבה מהעליונה. את השפה התחתונה צובעים ע"י קווים קווים אנכיים, העליונה- יותר מרוחה. כמובן שבעליונה יש את השקע, וכן יש שקע מעל השפה, אותו מציירים ע"י הצללה.
למשל:
הפה האחרון-מהציור של אבא שלך,לא?!
דינה ל.חתכתי כל מני איברים מציורים שלי, לצורך הדוגמאות.
ציפסקואחרונהאני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173