אז ככה..
אני ובעלי עברנו שנה מלאת אתגרים ואפשר לומר שברוך ה' צמחנו מיזה...
עד לפני חודש חודשיים..
הוא התחבר לרב אחד שהוא באמת אדם טוב מלא ברצון טוב לעזור..לעזור לבעלי שהוא קצת בתקופה קשה בישיבה קשה לו ללמוד והיה קשה לו לקום בבוקר וכ''ו..
ואז אותו רב נכנס לקשר הדוווקקק איתו...
וזה הלך והתגבר עד שהגיעו מים עד נפש!!!
בחודש האחרון אין לי בעל!!! הוא כל היום איתו בטלפון או שהרב הזה סתם קופץ אלינו הביתה וזה פשוט נוראא!!
אני לא כזה בנאדם שקנאי על הפרטיות שלי אבל מה שקרה זה שכמה שדיברתי עם הרב וניסיתי להסביר שאני מכירה את בעלי וזה לא טוב לו ולנו התלות הנוראית הזאת!!
זה הגיע למצבים שכל יום רבנו בגלל זה!!
לא היה לי רגע איתו ואפילו אישתו של אותו רב דיברה איתי (ותבינו זה רב שיש לו ילדים גם נשואים וילדים קטנים..) ואישתו אמרה לי שהיא לא מסוגלת שכל הזמן בעלה נעלם מהבית ושיפה שהוא רוצה לעשות חסדים אבל אין לה בעל בבית והיא משתגעת והיא לא יכולה לבד.. אני הרגשתי לא נעים כי ערב יום כיפור חצי שעה לפני הוא פשוט הגיע בלי הודעה מוקדמת והיא התקשרה אליו והוא התעלם ואז ענה ושמענו שהיא צועקת ממש כועסת עליו והרגשתי לא נעים!!
עכשיו זה גם משגע אותי!! ערב חג ואין לי בעל!! אני לבד! עם הכל!! ולא מספיק זה גם שבעלי בבית או לא בממתינה כל היום בפלאפון איתו אז הרב הזה נמצא פה אפילו בזמנים שהייתי רוצה להיות עם בעלי לבבדדדדדדד!!
זה קשה לי כי לפני כן היה לנו ממש טוב ביחד ומה שקרה עכשיו זה בעקבות החודש האחרון התרחקנו נפשית מאד.. ויש בנינו כבר דיסטנס!! וזה הזויי!! וזה משגע אותי!!
מה אני עושה בנושא??
אני יודעת שלרב הזה יש רצון טוב אבל זה עושה לנו חוסר שלום בית וגם לו ולאישתו נשמע שזה עושה חוסר שלום בית..
ובעלי מרגיש כבר תלוי בו...הוא אומר לי כל מיני משפטים שאני מתפחלצתת!!
כמו.."וואי איך קשה לי שהוא הולך.." מה ניסגר? זה לא אישתך!!!
ודיברתי עם הרב הזה והסברתי לו כמה זה לא בריא ושירפה קצתת ושיתן לבעלי להתמודד קצת לבד...
זה הגיע למצבים שבעלי כבר לא יכול לבד..בשום תחום!!
וגם בתחום הזוגי כל ויכוח הכי קטן ישר התקשר אליו והוא הגיע ואני לא מבינה כלכך הרבה דברים והרבה יותר גדולים פתרנו בכוחות עצמנו וגם בשנה הראשונה היינו אצל יועצת זוגית שאמרה לנו שהגענו למצב שאנחנו כבר לר צריכים אז מה עכשיו???
קצת פרקתי...
} ופתאום אני רואה מה שכתבת.
תגובה נפלאה