הנה שבועיים וחצי אחרי הלידה התיישבתי לכתוב,קחו אוויר מקוה שזה לא ייהיה ארוך..
אז הנה אני שבוע 39 עם ילד מקסים בן שנתיים וחודשיים בבית,במוצאי ר"ה מתחילה להרגיש התכווצויות לא כואבות במיוחד ומעדכנת את בעלי,שבנתיים הספיק במהלך החג לפתח חום 40 מעלות ודלקת גרון נוראית-הוא כמובן אמר שלא מתאים לו כ"כ עכשיו ואני מנגד אמרתי לו שלא שואלים אותו ושיתחיל להחלים מהר!!!![]()
לילה לאחר מכן-רביעי,בשלוש בלילה התעוררתי מכאבים של צירים עדיין לא כואבים אבל מכיון שידעתי שאני רוצה ללדת בנתניה (אני במקור משם ורציתי את אמא איתי ואני מכירה שם המון בצוות והן מקסימות וילדתי שם בלידה הקודמת קיצר אני אוהבת את המקום)..אז החלטנו להתארגן לשים את הקטן אצל חמי וחמותי שגרים ליד-הוא מסודר במעון עד 4 ולסוע לנתניה נהיה קצת אצל ההורים עד שיתפתחו צירים,
שכחתי לציין שאני גרה בבקעה והנסיעה לנתניה היא בערך שעה וחצי אז לא רצינו לקחת סיכון,עלינו לאוטו התחלנו לסוע ככל שהתקרבנו כמובן הצירים הלכו ופחתו אז נסענו ישר לאמא שלי,הצירים נעלמו כלא היו ובכ"ז מכיון שהייתי עם סכרת הריון וממילא הייתי צריכה ללכת למעקה קפצנו לבי"ח עשינו מוניטור ולחץ גם הכל היה תקין ב"ה והחלטנו לחזור הביתה-בעלי רצה להיות בבית הוא עדיין לא הרגיש כ"כ טוב.
באותו לילה,חמישי,הצירים כבר העירו אותי הם ממש כאבו התקשרתי לשכנה שלי דולה,מקסימה שנשמה איתי כל הדרך לנתניה,הצירים כבר היו במרווחים של 10 דקות נסענו ישר לבי"ח שם במיון קיבלה אותי חברה שלי שבימים אלו הפכה למיילדת(איזה כיף!!) מוניטור פתיחה ואין כלום...הרופא אמר תשארי באיזור הלידה תתפתח ביממה הקרובה (ממש יופי),אז שוב נסענו לאמא,שם הסתובבתי,נשכבתי,שתיתי יין אכלתי שטויות בשעה 2 (יום שישי כן?!)הקאתי ואז הגיעו צירים שפשוט קרעו אותי,אמרתי לאמא הולכים עכשיו,
בעלי שזכר מהלידה הקודמת שזה לוקח זמן אמר תתקדמו אני אבוא עוד מעט...בקושי נשמתי עד החדר לידה0אמרתי לאמא שלי בחוסר אוויר שאם היא לא תנשום איתי אני לא אצליח לנשום!!אז היא המקסימה נשמה איתי בקול גדול,נכנסנו למיון חברה שלי(זוכרים אותה)עמדה לסייים משמרת אומרת לאמא שלי טוב היא בלידה,יאללה מוניטור שוב-צרחתי עליה שתעיף את זה ממני כי זה כואב לי בשכיבה(מסכנה מה שהיא עוד חטפה ממני שם),פתיחה 5,יאללה רוצי לחדר לידה חדר צמוד למיון,3 אחיות יחד הפשיטו אותי ושמו לי את הכותונת הזאת..אנחנו נכנסים לחדר לידה אני צועקת-"אני יולדת",האחות מכניסה יד,כן את יולדת פתיחה 10,פתאום ירדו לי המים בבת אחת,אני צורחת עליהם אני ררוצה אפידורל!!!!אף אחת לא עונה(כולל חברה לי שהצטרפה ללידה) ושוב אני צורחת שם(תכננתי לקחת אפידורל בפתיחה 0 אם היה אפשר),המיילדת שילדה אותי גם בלידה הקודמת פתאום הגיעה התחילה משמרת היית מאושרת(באמצע הכאבים)היא גם שכנה של ההורים...היא אמרה לי בשקט-"את לא מקבלת אפידורל 2 לחיצות ואת יולדת"...ישר נהיה לי יותר כואב...
אני על המיטה,אמא שלי תופסת רגל אחת,חברה שלי את השניה ואני נזכרת שבעלי בבתי,צעקתי לאמא שלי שתוך כדי נשימות ולחיצות איתי התקשרה אליו ושאגה לו היא יולדת!!!הוא לא הבין אבל התעשת בזמן ושם גז....
ובנתיים כבר לחצתי יותר מ2 לחיצות וזה עוד לא נגמר בשארית כוחותי עוד קצת ועוד קצת ו בזכות כל המקסימות שהקיפו אותי,בעלי נכנס לחדר הלידה וילדתי את הבת המתוקה שלנו והכל תוך רבע שעה!!!!!!!!!!!!!!!!
הלם.....זאת המילה...]שוט הלם...הכל כאב לי ה-כ-ל והמילדת שמה לי את הפשושה על הבטן ולא הבנתי מה היא עושה שם והרחם כאבה לי בטירוף...לא יכלתי לגוע בקטנטונת רק אחרי חצי שעה בערך עם כל הכאבים ניסיתי קצת להניק אותה ואחרי שעתיים נכנסה שבת תשובה וקיבלנו מתנה נהדרת מהקב"ה לחגים....
אני עדיין מתאוששת חייבים לחזל"ש יש גדול בבית שמאפש אותנו...קראנו לקטנה-הלל וזה אומר הכל.
אם שרדתן עד פה שכויח גדול ותודה רבה!
שיהיה מזל טוב לכל המשפחה!