אז ככה, ב"ה הריון שלישי לקראת סוף השליש הראשון...
הבטן כבר נדחפת החוצה, ההורים שלי יודעים ושל בעלי לא (אומרים להם בערך שלושה ימים לפני שכבר לא אכפת לנו ש-כ-ל העולם ידע, כדי לא להעמיד אותם בניסיון
), התלמידות כבר רומזות שאני שמנה יותר מלפני החגים
, ובעיקר הבחילות של ההתחלה ב"ה די עברו ונשארה רק העייפות.
את שני הילדים שלי ילדתי בשע"צ, ב"ה הייתי מאוד מרוצה בשניהם. בלידה ראשונה לא הייתי שם שבת אבל בלידה השניה הייתי שם שבת וחג ושמחתי מאוד בבחירה ללדת שם!!! המיילדות היו מקסימות, הרופאים גם כן, לא פגשתי סטאז'רים, טיול נמרץ ילודים גם כן היו ב"ה מצויינים, נכנסתי בשניהם די מהר לחדר לידה (הגעתי בפתיחות 4 ו-5 וחצי), והעומס בחדרים היה נסבל (מלא בנשים נחמדות)...
הבעיה היחידה שלי שם זה תנוחת הלידה... בלידה הראשונה הייתי ירוקה מידי כדי לחשוב בכלל לבקש ללדת בתנוחה שונה וממש לא הציעו לי לידה בתנוחה לא "רגילה" ובלידה השניה הכל התקדם בפתאומיות וכל כך מהר שלא הספקתי לבקש ושוב לא הציעו לי בכלל.
בינתיים היה לי פתיחה 7-8 שנתקע, ראש גבוה ומים שלא יורדים ופתאום ירידת מים ותוך 17 או 25 דקות התינוק ב"ה ב"ה עליי.
ככה שאני צריכה לבקש ולהגיד למיילדת מיד כשאני נכנסת מה אני רוצה. האם יש סיכוי בשע"צ ללדת בכלל אחרת? אני מאוד רוצה ללדת אחרת הפעם.
העניין הוא שבעלי מאוד רוצה שאלד בשע"צ מכל מיני סיבות (כשרות, קרבה, שירותי דת- דברים חשובים!) ואני מתלבטת עם עצמי כמה להתעקש איתו על העניין...
עוד דבר, יותר מסובך.. (לדעתי) חמי וחמותי ירושלמים!!
אז בינתיים מיד אחרי הלידה חמי בא לבקר (בלידה האחרונה יחד עם גיסי בן ה-16). העניין הוא שזה עוד בחדר הלידה!
נכון, אני מכוסה כבר, ודי נקיה אבל ג-מ-ו-ר-ה, מרגישה איכס ומלוכלכת! וגם מרגיש לי לא נכון צניעותית.
בלידה האחרונה לקחו את התינוק כמעט מיד לפגיה וכשחמי וגיסי (וגם בעלי ואמא שלי- בעצם כל הפמליה) יצאו לראות את התינוק הייתה לי כזאת תחושה של הקלה, סופסוף בנחת אחרי הלידה. שכבתי- ישבתי בלי לזוז איזה שעה עד שבעלי חזר..
אז ברור לי שחמי ועוד יותר גיסי צריכים לחכות קצת ולבוא לבקר רק כשאני במחלקה. אבל זה ממש לא ברור לבעלי.
הוא פשוט לא מבין אותי בקטע הזה!! הוא אומר לי שאין שום בעיה של צניעות בחדר לידה, ואני נקיה ומכוסה ולא רואים שם כלום חוץ מאישה עייפה ושמחה.
הוא אפילו קצת כועס שאני לא מבינה שהם מאושרים ומתרגשים ולכן רוצים לבוא מיד. הולכים לקנות פרחים שווים ומגיעים כ-20 דקות אחרי שקיבלו את הטלפון המרגש.
אני מבינה את זה! אבל חושבת שאיך שאני מרגישה יותר חשוב מהם במצב הנתון...
אוף כבר ממש התווכחנו על זה השבוע! 
אם יש לכם הצעות לדיאלוג זוגי פורה בנושא או רעיונות להרגיע אותי או להצדיק אותי או להצדיק אותו ומשהו מזה יכול להועיל, אשמח לשמוע!
תודה!!
לא הכרתי את פירוש השם