לאור שגעת חורף מקומית שתקפה את מוכ"ז וחודשי הבצורתמפוספס
עבר עריכה על ידי מפוספס בתאריך ט"ו בכסלו תשע"ג 06:37

הארוכים שהותירו את הדף ריק - הריני מעלה יצירות משחר ההיסטוריה.

נתחיל בצ'רלי ידידנו:

ואז יגור נמר עם כלב:

יורי(ה) הוא אנדרוגינוס חולה סרטן, אבל חמוד. הצל שעליו (תרתי משמע) הוא כמובן מסך הברזל:

אפרופו שרשורי ה"מה אתם רואים פה" מגיע איש מוזר עם מערכת כיפת ברזל (אם כי הוא נולד לפניה) על הראש ומוכיח שגם בלי כשרון אפשר לצייר כיעור, או להפך:

זהו להפעם. נגמרה ההיסטוריה. הגיע הזמן ליצור היסטוריה חדשה.

זה אכן שחר ההסטוריה...דינה ל.

כי בעברך הלא רחוק העלת לנו את המאסטרו שלך- שהוא ליגה אחרת מהציורים האלה.

תמיד אני מרגישה קצת טפשית להעיר על "ציורים ישנים", כי מן הסתם הבנאדם כבר השתפר, ולא ישב לתקן את הציור הישן.

אבל אולי הערותיי ילקחו לתשומת הלב, אז קדימה:

~ צ'רלי צ'פלין ידידנו הותיק:

זו בטח התמונה-

הצלחת בהחלט להעביר את הקווים הכללים שלו אל הדף- ביתר הצלחה!

בעיני מוטב היה לצייר את השיער כולו בשחור. זה היה מקנה לציור קצת פחות שרבוטיות וקצת יותר אמינות.

צורת העין יכולה להיות טיפ טיפה יותר מדויקת, הן צריכות להיות יותר רחוקות זו מזו (מרחק עין שלישית באמצע) ובעלות זוית נכונה (שמאל מעט גבוהה מהימנית), כך גם האוזן הימנית.

~ הכלב והנשר- וואו אחד גדול. הנשר מרגיש לי כ"כ אמיתי- מקור נוקשה וקצת מחוספס, וצוואר נוצתי חלקלק... יפה מאוד! והכלב- חתיך

(לא היה בצילום איזשהי גבה או גבין או הצללה מעל העין, לנתינת הבעה? תמיד זה הופך את הכלב לאנושי ושובה לב הרבה יותר)

~ כיפת הברזל- בטח לכבודו יש כל מני הגיגים על כיפות שמעיקות על הראש, יושבות חזק חזק, בכבדות, שחלילות לא תעופנה ברוחות הדור פורק העול... אך הן תולשות את השיערות, מכאיבות לצוואר ולא  מוצלחות במיוחד... ובסופו של דבר נפרמות להן (?)

ציירת 3 כיפות, אחת חלקה. אין לי רעיון למה.

האם כיוונתי לדעת הגדול?

ובטח מיהרת נורא לפרוק על הדף את אמירותיך לגבי הכיפה, כך שהטכניקה והתוצר לא היו חשובות במיוחד...

לא התיימרתי לאי-שרבוטיותמפוספס

לא צריך להיות צייר מומחה כדי לראות שצ'רלי נולד פג לא מפותח ואף אחד לא טרח להכניס אותו לאינקובטור. הכל מקושקש, השיער ריק והכובע...

אז א-ת רואה בשלושת העיגולים כיפות וכו' (התלוצצתי אודות כיפת הברזל). יפה.
לא היו כוונות מעמיקות בקשקושי זה (על דף-פנקס), אבל העיגולים במקור רוצים להיות חור בגולגולת. אולי לשחרור הלחץ.

תודה לך על ההערות המחכימות (באמת) והמחמאות, הגלויות והנסתרות

קפצו לי "כיפות" לראש כי כתבת כיפת ברזל.דינה ל.

אם לא היית כותב... |מוחק מהראש| הייתי סוברת שזה מוחות קטנים שתלויים מחוץ לראש [כנקמה קטנה על זה...]

ו... אוי, רק אחרי הסברך הבנתי את הציור. לא הבחנתי שמדובר בחורים.

מחריד למדי. מעלה תחושת בחילה קלה. ולמה החור השלישי ריק, המוח התנדף? התאוורר?

וכן, כשדופקים שלושה כדורים בראש, הלחץ עוזב את הבנאדם...

הו! מתוחכם, מתוחכם.מפוספס

|מחסום לבעלי קיבה רגישה|

אף אחד לא אמר כלום על כדורים; נראה לי שהעיגולים מספיק עיגוליים מכדי להיות חורי-כדור. השד יודע מה עבר לאמן במח בעת שרבוטיו, אך לי העיגול השלישי נדמה כשרטוט-ניתוחי שעדיין לא יצא לפועל.

בכל אופן - חבל להתעמק ב... אמנות כה נשגבה.

לא יאמן! אבל...דינה ל.
עבר עריכה על ידי דינה ל. בתאריך י"ח בכסלו תשע"ג 12:11

ברגע זה סיימתי שיעור על רפואה בעולם העתיק,

ומה המרצה אמר?

שחירור עיגולים בגולגולת שימשה פעם כפתרון רפואי, לשחרור לחצים טויפול בכאבי ראש עזים! (כתוצאה מבצקות והצטברות נוזלים וכו')

ישנן עדויות ארכיאולוגיות של גולגולות מחוררות, ואפילו-

גולגולת אחת עם שלושה חורים!!!

[מפוספס- אני כבר אתחיל לחשוד שלקחת את הקורס הזה ובהשראתו ציירת... ]

גם כיום משממשים בזהאלעד

לא צריך לעבור קורסים ספצ' באונ' בשביל לדעת דברים.מפוספסאחרונה

(כמו שאין קשר בין לוג' לפסי'...)

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך