2) בשיחת קביעת ה פגישה, הבחור צריך להחליט לאיפה הולכים בפעם הראשונה.
3) אם מאחרים יש להודיע באסמס. אם גם הצד השני מאחר הוא יכול להיות נחמד ולכתוב ״אל תמהרי גם אני מאחר, קחי תזמן״
4) על הבחור לשים לב למזג האוויר בחוץ, אם קר עליו לחשוב על מקום סגור שבו הם ישהו במהלך הפגישה.
5) על הבחור לדאוג שיהיה לפחות מקום אחד שבו הבחורה תוכל ללכת להתפנות אם תצטרך! וכמובן על הבחורה להשתדל להגיע מוכנה לפגישה בהקשר הזה.
6) על הבחור לשאול את הבחורה האם את רוצה לשתות משהו... (כן, היא רוצה) ברוב המקרים אם הבחור לא יגיד ״וואי באלי לשתות משהו בואי נשב איפושהו״ הבחורה לא תיזום זאת בעצמה.
7) על הבחורה להגיע לפגישה בצורה שמראה רצינות טוטלית. ז״א בגדים מכבדים ומכובדים וכן לארגן את מראה הפנים עם השער בצורה שמראה על אכפתיות ורצון.
8) אם קונים משהו על הבחור ל פ ח ו ת להציע לשלם. (על התשלום בפועל לא נראה לי שיהיה לבחורה בעיה לשלם אבל לפחות תציע!)
9) על הבחורה לדחות בנועם את רצונו לשלם ולהיות מוכנה לכך שבסוף היא כן תשלם. לבוא מוכנה עם כסף ולהוציא את הארנק ולהיות רצינית ע״כ שיש מצב שתשלמי.
10) אין להסתכל יותר מפעם גג פעמיים בשעון במהלך הפגישה!
11) אין להשאיר פלא עם קול בפגישה.
12) כ מ ו ב ן שאין ליזום שיחת טלפון באמצע פגישה.
(כל הנ״ל תקפים רק שאין אירוע דחוף כלשהו, אלא באופן רגיל)
13) אם הולכים הרבה על הבחור להציע לבחורה לשבת על ספסל או משהו
14) אם אתם רוצים שיתעניינו בכם, עשו הפוך, התענייני את בבן הזוג.
15) בסוף הפגישה על הבחור להגיד, טוב.. נדבר מחר. הבחורה עונה אכן נדבר.. כל טוב. (להגיד להתראות זה טיפלה בעייתי)
16)- אויאויאויויויווו החוק הכי חשוב- על הבחור להתקשר למחרת הפגישה!! אל הבחורה. עדיף לא לדחות את זה לשעות הערב המאוחרות או לילה!!! ולא אחרי 11!!!!
17) גם אם אתה, בחור יקר לא רוצה את הבחורה, ת א מ י ן לי היא תשמח לשמוע את זה כמה שיותר מהר גם אם אתה חושב שהיא נדלקה לך על החיים בפגישה הראשונה!!
18) אם אתה מתלבט, נהדר. התקשר אליה למחרת הפגישה!! ותגיד לה, שלום בת ישראל יקרה אבל אני עדיין מתלבט.. רוצה להתייעץ, לישון על זה לילה, לחשוב.. ותן לה דד ליין מתי אתה מתכנן להתקשר עם תשובה סופית!!!
היא לא צריכה לחכות 5 ימים ולאכול סרטים שנדרסת כדי לשמוע שהתלבטת והחלטת שלא.
19) יהיה נחמד מאוד אם אחרי שתגיד לה שאתה מתלבט תשאל אותה לדעתה, אולי זה יעזור לך להחליט.
20) בחור יקר, אם אתה חושב שזה לא מתאים אין צורך לשאול אותה לדעתה אם ההחלטה שלך כבר סופית. פשוט תגיד אני חשבתי ע״כ ואני מרגיש שזה לא מתאים או משהו בסגנון. מאוד מעליב שאת אומרת לבחור שהיה לך מאוד נחמד ואת חושבת שיש מקום להמשיך ואז הוא אומר ״ואני חושב שלא״ אז למה שאלת?! יבחוש בן שלולית!!!!
21) אם אתם חושבים להמשיך עליכם לקבוע את הפגישה הבאה וכך הלאה, אחרי פגישה עושים שיחת המשך, מתאים, קובעים פגישה, לא מתאים. מסיימים קשר.
22) לאחר 3,4 פגישות, תלוי ברמת הקשר, אפשר לעשות גם שיחות טלפון בלי פגישות. מבחינת בריאות הקשר רצוי שלא יהיו ארוכות (לי אישית קשה לקיים את הכלל הזה... וזה לא טוב)
23) אם לאחד הצדדים יש בעיה בריאותית רצוי וכדאי להודיע עד פגישה חמישית , שישית.
24) על האדם עם הבעיה הבריאותית להביא לבן זוג טלפונים של רופאים/ פסיכולוגיים שהוא יכול לקבל מהם מידע על מצבו הרפואי!
טוב... נראלי שזהו, אני באורך כמו ששמתם לב.
לא כתבתי על מהלך הפגישה יותר מידי כי זה תלוי באינטראקציה .
הדברים מתייחסים לנשים ולגברים כאחד א״א צויין אחרת.
אשמח מ א ו ד לתגובות. לדעת האם אני היחידה בפלנטה שחושבת ככה או שיש כמה כמוני.
וכן תגובות של בנים על מה שאני חושבת שעליהם לעשות..

יותר חוצפנית ממני אין, אני יודעת, לא נורא....חחחחח
תודה!!!