נושא: הודעה מספר 938 קריאה חשובה - בבקשה לקרוא ולהעביר
לאחינו כל בית ישראל די בכל אתר ואתר!
כידוע, עמ"י בנוי מזרמים שונים ומתנועות שונות, ואין בכך כל פגם כל עוד שומרים על הכבוד ההדי ודיבוק הפנימי, אהבת חינם במקום שנאת חינם.
אנו מצווים מאת רבותינו להרבות באהבת האומה, ולקרב את כל לבבות האומה זה אל זה, ועל כך אנו עמלים ומתפללים שלש פעמים ביום, שישים שלום עלינו ועל כל עמו בית ישראל.
בדבר אחד איננו יכולים לשתוק – כאשר הדבר מגיע לביזוי תלמידי חכמים.
כל איש אש' דם יהודי זורם בקרבו, כ"ש בן תורה או רב בישראל, אסור לו, ממש אסור לו לשתוק כנוכח ביזויו של הרב שלמה אבינר בשבועון המחולק בבתי הכנסת: 'מצב הרוח', בידי הכותב עמיעד טאוב.
כך כותב במדור:
"..כאשר לרב אבינר קופץ מדי פעם הנר, אי אפשר עוד לשתוק. התופעה של רב שמפעיל יותר יחצני"ם ועיתונאים מאשר תלמידים היא תופעה מגונה שיש לבער, בעיקר כאשר התבטאויות אומללות יוצאות מפיו, לכאורה בשם הדת, לאוויר העיתון, העלון והאינטרנט (כבוד הרב אינו מפספס אף מדיה)."
"תסלחו לי מאד, אבל אין לי טיפת כבוד למי שבכל שבוע כובש את כל כותרות המדיה באיצטלה של פסקי הלכה.."
"מכיוון שאנו מצויים בעיתון לשבת, לא אציין כאן את האסוציאציה שעולה בליבי כלפי מי שמוטרד מלבושן של תינוקות בנות שלש.."
ועוד ועוד חרופים וגידופים.
רבותי, על דבר אחד א"א לשתוק, לא ניתן שרב יבוזה בישראל בצורה כזו על דעותיו ההלכתיות. על הדבר הזה חרבנו, על זה גלינו, ואסור לנו להבליג, פשוט אסור. לא ניתן שכל צעיר יתן קולו על רב בישראל, שגילו יותר מכפול מגילו, אשר כל חייו ממש מוקדשים למען כלל ישראל, ללא טובת הנאה לעצמו, גם אם יש שחולקים על דרכו.
אני מתחנן אליכם, אנא, למען תורת ישראל וכבוד תלמידי חכמים, עשו כל שביכולתכם בנושא הזה.
1. הפיצו את המייל לכל רשימות התפוצה שלכם.
2. התקשרו למערכת העיתון, אם לא עונים, השאירו הודעה:
039211169
פקס: 039239393
חגי הוברמן (עורך): 039363460
מייל מערכת: grafix100@gmail.com
מייל עמיעד טאוב: editor@datili.co.il
3. כמה בתי כנסת הביעו נכונות שלא להכניס את העלון עד להודעת התנצלות מכובדת, פעלו בבית הכנסת שלכם על מנת לקדם עניין זה גם אצלכם.
בציפייה לישועה, איתמר סג"ל 0523114261
Itamarsegal6@gmail.com