לא חסרות בנות במגזר שמוכנות ורוצות לצאת עם בחורים קצינים ובכללי בחורים בצבא וכאלה השואפים לקריירה צבאית.
אני מניחה שהרבה קוראים כאן את עולם קטן וכמובן שאני חושבת שהסוף קצת מוקצן אבל שוב היו מקרים בעולם.
והסיפור שם גרם לי לחשוב.
אני עונה עכשיו בתור אחת ששואפת להקים בית מתוך האידיאל הזה וכן שואפת להכיר בחור ירא שמיים שרוצה קריירה צבאית.
וכן, עדיין קיימות הבחורות שרוצות בחור כזה מתוך אידיאל ואמונה שזו התרומה לא"י.
מה שכן להסב לתשומת ליבך.
אני יצאתי עם בחור (קצין, סוגר אחת ל3 ובכללי תפקיד אינטנסיבי ער בשעות לא הגיוניות תמיד צריך להיות זמין בורד וכו'), והכל היה מקסים. ואז הבחור נעלם לשבוע ימים, לא שלח הודעה לא דיבר לא התקשר.
אז כן אי אפשר לומר שבנות לא רוצות, גם הבחורים (הקצינים המדוברים) צריכים לשים לב, אני לא אומרת להיות זמין 24\7 אבל לשלוח הודעה מינימלית, לא אהיה זמין בימים הקרובים, זה מקובל ולגיטימי.
עם אותו בחור שקלתי רבות אם זה מתאים בדיוק מהסיבה שהוא סוגר הרבה יוצא לעיתים רחוקות ועוד מרחק שקיים בנינו מהבחינה הגיאוגרפית.
נכון חלק מהרצון וההבנה זה לדעת שהוא יעלם פתאום בלי הודעה מוקדמת, שוב באותה סיטואציה זה היה הרבה יותר מורכב, וכן הייתה לו את האופציה לעדכן אותי שלא יהיה זמין.
כן, אז כל אחת תעשה את החשבון שלה עם עצמה ומה מתאים לה ומה לא, ואני בטוחה שבע"ה החבר שלך ימצא את המיועדת לו זו שתדע להכיל את כל זה.
בהצלחה!