שלום,
אני קוראת בפורום הזה כבר הרבה זמן והחלטתי עכשיו לאזור אומץ ולהצטרף לדיונים בעקבות שאלה שמציקה לי כבר המון זמן.
אני בחורה דתיה שגדלה בחברה דוסית מאוד, אבל בשונה מחברותיי ורוב האנשים המקיפים אותי, יש לי ראש יותר פתוח. אני אוהבת לשמוע בעיקר מוזיקה לועזית, אני לא דוגלת בחברה נפרדת, יש לי דעות מיוחדות בתחומי הדת והפוליטיקה בעיקר ואין לי בעיה ללכת עם מכנסיים (אני לא עושה את זה כרגע מסיבות מסויימות שאני לא רואה לנכון להרחיב). אני דיי נחשבת ל"עוף מוזר" בקרב החברות שלי והיו תקופות שזה מאוד הפריע לי אבל לאחרונה התרגלתי ולמדתי לחיות עם זה. חשוב לי לציין שהדברים שאני עושה נובעים מברור פנימי ולא מתוך מרד.
אני מאוד שלמה עם עצמי ועם הדרך שלי, אולם לאחרונה אני מתחילה לחשוש שיהיה לי קושי למצוא בן זוג.
תמיד חלמתי על זה שאתחתן עם מישהו דתי וצדיק, אבל עם ראש פתוח ומקבל כמוני, אבל פתאום אני חושבת- כמה כאלה כבר יש?
הכרתי לאחרונה בחור שמאוד מצא חן בעיני והרגשתי שאנחנו יכולים להתאים, אבל הוא הרבה יותר דוס ממני, אז למה שירצה להכנס לקשר עם בחורה מתוסבכת כמוני? אני בחורה מאוד מקבלת ואין לי בעיה לקבל מישהו שהוא פחות דתי או יותר דתי ממני. אין לי בעיה גם להתגמש בדברים מסויימים אבל הבעיה היא שמלכתחילה בחורים דוסים יעדיפו בחורות דוסיות כמוהם ובנות כמוני, שהן קצת שונות, לעולם ידחקו הצידה. אני יודעת שכשבונים יחד בית צריך שיהיה פחות או יותר אותם שאיפות, אותם השקפות דתיות, אבל זה שאני שונה מבנות דוסיות רגילות מבחינה מסויימת לא אומר שאני פחות צדיקה או אדם פחות טוב. מציק לי שבגלל דברים כאלה לא יתנו לי אפילו הזדמנות.

אבל שיהיה