הסיפור המלא שלי (בערך) אשמח מאוד אם תגיבו..!יוצרת

-"זה היה בלילה סגרירי במיוחד, שמעתי קולות משונים מהחדרים בקומה למעלה.

אני הייתי הבייביסיטר של משפחת פורד, ליפני שהם הלכו הם הזהירו אותי שלא לעלות למעלה ואם אני אעלה לא בטוח שאצליח לרדת.

הקולות התגברו והתחלתי לחשוש מעט, הלכתי לכיון המדרגות והקולות נעשו ברורים יותר.

אלה היו צרחות, צרחות של אישה, התחלתי לעלות במדרגות והן חרקו.

כשהגעתי למעלה לא תאמינו מה ראיתי..."

-"נעם!!! כמה פעמים צריך ליקרוא לך?"

-"רגע אמא אני בפלאפון אני עוד מעט יורד אל תחקו לי. דינה, תרגעי אוקי, את מוכנה להסביר לי איפה היית ומה שמעת?"

-"הייתי רגיל אצל ביביסיטר אבל זה היה ליד הבית של משפחת פורד."

-"אז מה הבעיה? הם ממש נחמדים, לא?"

-"לא שמעת מה שמספרים עליהם? אומרים שבקומה למעלה של הבית שלהם יש זוועה אמיתית אף אחד לא יודע מהי, כי כל מי שעולה לא מצליח לרדת, ואני הייתי אצל השכנים שלהם ואז זה קרה! הצרחות מהקומה למעלה החלו והאור אצלם בבית כבה ונדלק כמה פעמים עד שקפץ החשמך בכל השכונה."

-"את לא חושבת שזה סתם צרוף מיקרים?"

-"אני אומרת לך אני לא חוזרת לשם יותר, אני לא יכולה, בהתחלה חשבתי שמנסים לעבוד עלי.

בדרך לביבייסיטר איש מוזר תפס אותי בסמטה חשוכה והתחיל לישאול אותי שאלות וממש נבהלתי.

הוא היה בגובה ממוצע , כמעט בלי שיניים בפה, שיער אבל לא בכל הראש, כאילו מישהו גילח אותו והבגדים שלו היו קרועים לגמרי. ממש משוגע.

כשהו הבין לאן אני הולכת, הוא הזהיר אותי שתמיד בשעות הלילה בשכונה של משפחת פורד קורים דברים ממש מוזרים וגם מפחידים,, וכשהגעתי לשם הבנתי שהוא צדק בגלל הצרחות והפסקות החשמל.

אני לא יועת מה לעשות, תעזור לי, בבקשה!"

-"תקשיבי, דבר ראשון בואי אלי תסבירי לי הכל עוד פעם ונתחנן ביחד מה לעשות כדי לפתור את התעלומה הזאת."

דיינה הגיעה לנעם והסבירה לו הכל פעם נוספת, והוא עצמו לא הבין עם מי יש לו עסק ומה כל הסיפור הזה של משפחת פורד.

-"חשבת להזמין משטרה?"

-"ברור, אבל הם לא האמינו לי, וגם השוטר הזה, זה שדיברתי איתו, הוא נשמע לי קצת מוזר, הקול המשונה שלו, כאילו הוא יודע למה אני מתכוונת אבל לא אכפת לו, או שאולי..."

-"אולי מה ?" שאלתי.

-"אני לא בטוחה אבל נראה לי שמשהו איים על השוטר הזה של לעשות כלום.

כשהזכרתי את השם "פורד", אני בטוחה שאם הייתי ליידו הייתי רואה אותו מחוויר."

דינה ונעם היו המומים מהסיפור הזה, הם לא ידעו מה לעשות,. המשטרה לא עוזרת ואם הם יספרו את זה לאנשים אחרים יחשבו שהם משוגעים.

נעם החליט שאין בררה וצריך לספר את זה לעוד משהו, אבל לא סתם משהו, משהו משלהם, מהחבורה שלהם. דינה הייתה המומה -"הרי השביעו אותנו שלא להפגש יותר." אבל נעם שכנע אותה שכדי לפתור את התעלומה הזאת צריך שיתוף פעולה של כולם.

המשך..יוצרת

נעם קם, הלך לכיון הארון, הזיז את הבגדים ולחץ על נעץ שהיה נעוץ בקיר של הארון.

תוך פחות מרבע שעה היו אצל נעם בבית עוד שישה נערים ונערות, וביחד הם היו שמונה, אבל לא סתם שומה ילדים אלה שמינייה.

נעם-היה המנהיג ויחד אתו היו-דינה, אורי, תומר, רון, דליה, עפרה וגי'ני.

הם ידעו שזה מקרה חרום אחרת נעם לא היה לוחץ על הכפתור.

הם נכנסו לחדר שלו ולא שאלו יותר מידי שאלות אבל כל אחד הוציא משהו מהכיס.

אורי-סרגל, תומר-מפה של העיר, רון-עט, דליה-לייזר, עפרה-פנס וג'יני עט ופנקס.

והתחילו לעבוד. נעם אמר לתומר לאיפה הם הולכים והוא סימן את הנקודה על המפה, אורי מתח קו מהנקודה לבית הכי קרוב של אחד מהחבר'ה שזה הבית של גי'ני, רון רשם את כל הפרטים על לוח גדול, דלייה סימנה אזורים שנהיה בהם עם לייזר וגי'ני רשמה הכל בפנקס.

אחרי כל זה נעם הסביר להם מה הסיפור, בהתחלה הם לא לקחו את זה ברצינות אבל אחרי שהלכו לבית של גי'ני והתחילו לשמוע צרחות חלשות הבינו את העיניין.

הם הלכו למקום המפגש שלהם והחלו לעבוד. במקום הזה היה להם הכל, אבל הם היו צריכים להיזהר שלא יגלו אותו כי הוא היה במרתף ביתו של נעם.

אתם צריכים להבין, הילדים האלה פשוט גאונים כל אחד בתחום שלו.

יש להם שם מחשבים שיכולים למצוא מיד על כל בנאדם.והם גם יכולים לתחנן את הפעולות שלהם עם כל המכשירים שהם צריכים ורוצים.

כשהם גילו את המידע על משפחת פורד הם לא היו מופתעים, כולם הכירו את המשפחה הזאת, יש להם שני ילדים נשואים מחוץ לבית ואחד שלומד באוניברסיטה בלונדון, הזוג פורד בערך בן 45 והם אימצו תינוק שעלה בעלייה מאפריקה.

הם המשיכו ליקורא את המיד שהיה מוכר לכולם והגיעו לקטע שנכתב לא מזמן.

"הזוג פורד יצא ליפני חודש לשייט לכבוד יום נשואיהם, התיכנון היה לשבועיים אבל הם חזרו אחרי חצי שבוע."

וזהו לא היה כתוב יותר כלום.

החחבורה לא הבינה, בכל המידע שהם חיפסו בכל התעלומות שלהם נתנו להם מיד כל הזמן, כל דקה בערך עלה מה שהבנאדם עושה, ומה שקרה כאן היה ממש חשוד ועורר את התלהבותם של הקבוצה.

הסיפור על משפחת פורד לא נשמע להם הגיוני וגם הקטע שהם קראו, אז הם החליטו לעשות מעשה.

איזה מתח...ateretfa
המשך...יוצרת

הם תכננו תוכנית מושלמת שלרגע לא יכלה להשתבש, ויצאו לדרך.

התוכנית הייתה "לנצל" את נדיבותם של בני הזוג ולהתחפש לחבורת מטיילים- כמובן שרק שלושה בנים הלכו (כדי לא לעורר חשד) וכל השאר נשארו במחבוא ודיווחו להם על כל דבר באוזניות.

אז נחזור לתוכנית, הם התחפשו למטיילים והלכו לבית משפחת פורד, הזוג פורד כמובן נתן להם להיכנס אבל רק לקומה הראשונה והם הביאו להם מיזרונים ועלו לקומה למעלה כדי לישון.

הבנים שלפו מצלמות והחלו לצלם, אחרי שצילמו את כל הקומה למטה הלך אורי לכיוון המדרגות ובדיוק באותו רגע הם שמעו מישהו יוצא מהחדר ומיהרו חזרה למיזרונים, אבל אורי שהיה ליד המדרגות לא הספיק לחזור וקפא על מקומו.

הצעדים התקרבו ומר פורד יורד במדרגה הראשונה ובגלל שהיה חשוך הוא לא ראה טוב את אורי, אבל כשהגיע למדרגה האחרונה הוא ראה את אורי, תפס אותו, וזרק אותו על הספה.

-"מה עשית?" הוא צעק, אורי כל כך נבהל ומר פורד החל להכות אותו-

-"מי שלח אותך? אתה מהמשטרה?" ולא הפסיק לשאול שאלות, נעם ותומר תפסו אותו וברחו משם לכיוון הבית של נעם.

אורי שהיה ממש מבוהל, לא ידע מה לעשות ופשוט החל להשתולל ולצעוק, הם החזיקו אותו חזק וניסו לברוח ממר פורד שעוד רדף אחריהם.

כשהגיעו סוף סוף למחבוא סוף סוף הם נשמו לברכה ונרגעו.

-"ההתנהגות הזאת ממש לא אופיינית למר פורד." אמרה גי'ני, אני רואה אותו כל בוקר הולך לעבודה דרך החלון שלי, והוא עושה לי שלום, למרות...למרות שבזמן האחרון הוא כבר לא מופיע!"

-"אני חושב שאני יודע של מי הצרחות האלה בלילה." אמר רון, "הרי אתם בעצמכם אמרתם שזה לא אופייני למר פורד..מה אם הוא- טוב זאת סתם השערה, אני לא בטוח, אבל אולי הצרחות הן של דברת פורד?, אולי מר פורת מכה אותה ומרביץ לה?"

כולם החלו לצרוח שזה לא ייאמן שזה מה שהוא אומר על מר פורד, אבל לאחר כמה שניות הם נרגעו והכל הסתדר להם בראש.

בכל בית בעיר יש מצלמות כדי שיהיה מידע באתר שהשמינייה מחפשת בוא מיד, אז יכול ליהיות שהם חזרו מהשייט בגלל מריבות ומר פורד ניתק את המצלמות, למרות שזה לא היה ברור איך הוא עלה עליהן ומצא אותן, אבל הוא ניתק אותן כדי שלא יראו שהוא ככה מתנהג עם אישתו..שלא ידעו בעצם שהוא חטף אותה וזה גם נישמע ממש הגיוני...

פליז תגיבו.......יוצרת
ואווו ממש מעניין ומותח.אין שם לא תפוס
בהתחלה חשבתי שהם זוג ואז הבנתי שזה חבורת ילדים. ממש יפה את יודעת לכתוב! למרות שלא קראתי עד הסוף...
חח...תודה רבה...יוצרת
המשך...יוצרת

השמינייה הסתכלה על התמונות שהשלושה צילמו והישבו לתמונות שהיו בבית של גי'ני שהיא צילמה את הזוג ליפני שנה וחצי בערך.

התצלומים היו בדיוק אותו דבר אבל בתצלומים של גי'ני ראו את האושר והשמחה של הזוג ובתמונות מאותו ערב הייתה אוירה קרירה וכך גם נעם אמר שהיה בבית שלהם.

באמצע הדיון הסוער שלהם רון שמע מישהו יורד במדרגות למרתף, הוא ניסה להזהיר אותם אבל הם לא שמעו, ואז נשמעו דפיקות בדלת, נעם ורון יצאו, אמרו לכולם להיות בשקט והלכו לדלת.

"מי זה?" צעק נעם "נעם יש לך אורח בסלון" החזירה תשובה האמא, נעם ורון עלו לסלון וראו אותו...

נעם מיד החוויר, "היי רפי, מה נישמע? התגעגעתי אליך, מה אתה עושה פה?".

רפי היה המנהל של השמינייה, למרות שאז הם היו תשיעייה, אחרי שאחת הפעולות השתבשה דנה שהייתה בתשיעייה נתפסה, רפי היה שבור, כי היא הייתה אחיינית שלו.

רפי פירק את השמינייה והשביע אותם לא להיפגש יותר בקשר למשימות.

"מה אתה עושה פה רון?" , "אני? אני באתי לנעם לעזור בעבודה בהיסטוריה..."

"אתם חושבים שאני מטומטם? אתם זוכרים שנתתי לכם כסף בשביל המחבוא שלכם? אני עדיין לא יודע איפה הוא אבל כבר שככתם שהמחשבים שלנו מחוברים? אני קולט גלי תפעולה מהמחשבים שלכם. תגידו לי מה אתם עושים או ש..."

"או שמה?" שאל נעם "אתה לא המפקד שלנו ואין לך שום זכות להגיד לנו מה לעשות אז צא לי מהסלון ועוף לי מהבית!!" רפי עזב אבל נעם הרגיש מועקה, הוא ידע שרפי רק רצה לעזור להם, אבל אם הם רוצים להתקדם בפעולה עדיף שכמה שפחות אנשים ידעו עליה."

רפי הלך והם המשיכו בתכנון הפעולה שלהם. כל הלילה הם עבדו על זה ולבסוף הם החליטו לא לעשות כלום, פשוט כך.

התכנית שלהם הייתה לעקוב אחרי מר פורד (החשוד העיקרי)וכשהם החליטו לא לעשות כלום זה לא לעשות כלום במחשב, כדי שרפי לא יראה מה הם מתכננים... 

המשך...יוצרת

במשך שבועיים שלמים הם עקבו אחרי מר פורד בתורניות.

בסוף השבועיים הם השוו את התוצאות שלהם, כמובן הם לא הופתעו כשגילו שהמידע של כולם שווה.

בשעה שבע וחצי בבוקר, מר פורד יצא מהבית אבל לא לכיוון המכונית או העבודה, הוא עצר מונית ונסע לכיוון הסיפרייה.

כשהגיע לסיפריה המונית עצרה, הוא ירד, הביא חבילה והמשיכו לנסוע, אבל מחוץ לעיר, לישוב בלי הרבה אנשים.

הם שילם לנהג וירד.

כשירד מהמונית הוא הלך לאיזה בית קטן ורעוע, גבר חסון פתח לו את הדלת.

במשך שעתיים הם ישבו בתוך הבית- כל החלונות היו סגורים והדלתות נעולות ולא הייתה כל דרך לדעת על מה הם מדברים שם.

בערך באחת עשרה הם יצאו אבל הפעם מר פורד יצא עם אישה בערך בגילו, היא ליוותה אותו למוסך שם נתנה לו מפתחות למכונית שחורה שחיכתה לו שם.

עם המכונית הוא חזר העירה ועוד פעם עצר בסיפריה והביא לשני בחורים שעמדו שם מעטפה חומה, ככול הנראה עם כסף, הרבה כסף.

הוא עצר במסעדה כל שהיא, אכל ויצא לכיוון ביתו.

בערך בשעה אחת וחצי הגיע הביתה.

במשך ארבע שעות היה בתוך הבית ועבד במחשב, וגברת פורד בדיוק ירדה למטה.

"היא דווקא נראתה שמחה" אמרה עופרה, "זאת הטעייה, הוא בטוח מכריח אותה" אמר נעם.

בשעה חמד וחצי בדיוק נכנסו לבית שני אנשים, הגבר והאישה שהיו ביישוב, והביאו אתם מזוודה שחורה.

שעה שבע וחצי הלכו ובשעה תשע האורות בבית משפחת פורד נכבו.

בשעה עשר זה החל, הצרחות, האורות וכך גם היה בשאר הימים, חוץ משישי שבת....

המשך...יוצרת

בשבע בבוקר ביום שישי הזוג פורד והתינוק יצאו עם המכונית השחורה לאיזה בית מלון שווה ויקר במיוחד.

הבית מלון היה ממוקם בעיר שבמרחק ארבע שעות נסיעה מהעיר שלהם ובשעה שש בבוקר של יום ראשון הגיעו בחזרה הביתה.

כך גם היה בשבוע השני, הכול אותו דבר.

"חבל רק שלא ראינו את פגישת הבוקר שלהם, את החבילות, האנשים מהסיפרייה וכמובן את המלון." נאנח תומר.

"דווקא אנחנו יכולים" אמרה דינה- "המחשבים, אנחנו יכולים לחפס במאגריבמאגרי מידע של כל המלונות בעיר שהם נסעו אליה."

ומה רפי כבר יגיד, אה? מה, הרי הוא לא יאשים אותנו שאנחנו מחפסים בית מלון! חבורה של ילדים בני 16 מחפסת בית מלון טוב לימי הקיץ הקרבים, מה הבעיה?"

"אבל אתם יודעים מה אני עדיין לא מבין? מאיפה היה לזוג פורד כל כך הרבה כסף? הרי אנחנו מכירים אותם ואין סיכוי זכל סוף שבוע הם מרשים לעצמם ללכת לבית מלון ועוד מפואר. אנחנו מכירים אותם ויודעים שאין להם מלא כסף, הם לא עשירים ולא עניים הם ממוצעים."

משהו פה ממש מסריח" הרהר לעצמו נעם.

"רגע," אמרה דליה, "אולי מר פורד עובד עם המאפייה, והאיש הזה שבא אליו עם המזוודה זה כאילו "המשכורת" שלו, ואז עם הכסף הזה הם הולכים למלון?! "צודקת" הסכים איתה תומר "איך לא ראינו את זה קודם? בטח הצרחות זה שבוי של המאפייה והם איימו על השוטר שלא יספר כלום או שהם יעשו בטח משהו למשפחתו."

יום למחרת הם החליטו רק לנוח קצת, בכל זאת מגיע להם, אבל בדיוק כשנעם יצא לכיוון הבית של אורי, הוא ראה מכתב בתיבת דואר, הוא הוציא את המכתב וראה מה כתוב- "לשמינייה" באותיות מודגשות.

יפה מאד!!!מה...
מחכה במתח להמשך...!!!אנונימי (פותח)
מהמםשפית

מהמם !!!

ממש יפהמה...

אין המשך???מה...

טעות..יוצרת
הקפצה!!! בבקשה תגיבו! תודה רבה מראש..יוצרת
כנסי (:עכבר הכפר

זה יפה מאוד ומותח .

הכתיבה שלך קצת מבולגנת , ואני חושבת שכדאי לעבור מחדש על כל פרק ולתקן שגיאות [חמד וחצי - חמש וחצי; במאגריבמאגרי מידע - במאגרי מידע; מחפסים  - מחפשים]

חוצמיזה - אני טועה , או שקיבלת השראה מהסדרה - "השמינייה" ?

תודה רבה על התיקונים, וכן קצת...יוצרת
ידעתי ! (:רוש לילה.אחרונה

שזה בהשראת השמינייה .. אחלה סדרה, תמשיכי ..

נשמע שהיה שווה פה פעםאני הנני כאינני

עם המפגשים בארגון @פסיפס 

מי יכול לספר?

מי יקום ויעלה את הדברים באוב?

אולי אנחנו דור אחר?

CureTypes: Convenient Access to Quality Medicationdonaldjohn

CureTypes serves as your one-stop shop for all-encompassing health care answers. It offers a broad selection of pharmaceutical goods, and CureTypes aims to back your path to good health by supplying medicines designed to address various health requirements. CureTypes concentrates on providing top-notch dependable choices for patients ranging from antibiotics to antiviral drugs and treatments for long-term conditions. CureTypes has a user-friendly platform that makes ordering medicines simple and hassle-free guaranteeing prompt deliveries to meet all your healthcare demands.

האמת.אנונימי (פותח)

זה היה יום שבת קייצי, ואני, כהרגלי זה קצת יותר משנה, הלכתי לבקר את זקן בית הכנסת הבודד בביתו. בדרך הקצרה שהיתה לי הפשלתי את שרוולי חולצת השבת הארוכה, שקבלתי על עצמי לכבד בה את השבת כדמותו של אבי, תוך שאני מנסה לסדר את הרעיונות שאומר לר' מאיר הזקן, לפשטן קמעא מהעופפות המופשטת המאפיינת את דברי התורה של בחורי הישיבות הגבוהות בציבור.

כשהגעתי הוא כבר המתין לי בחוץ, רכון, בעל כורחו, על ספר התהילים הישן בתוך כסא הגלגלים שלו. "שבת שלום ר' מאיר! מה שלומך?" אמרתי סקול רם, בעודי כופף אליו את קומתי כדי שיוכל להביט בפני ולזהות אותי. "או! או! שבת שלום!" קרא בשמחה, "מה שלומך? בא שב.." 

"כן כן, מיד" השבתי ושלפתי כיסא מערמת הכסאות שניצבה ליד. "תקרא למטפל שיביא כמה עוגיות וקולה, יש במקרר" הוא אמר לי, מניח באיטיות את ספר התהילים על השולחן שלידו והחל לסובב את כסאו אל עבר כיסא הפלסטיק שהצבתי בסמיכות. "זה בסדר, אין צורך", השבתי לו, "אולי אתה רוצה שאביא לך קצת קולה? או סודה?" 

"לא, זה בסדר, לי יש מים", הוא הורה לי בידו הגרומה אל הבקבוק עם הקשית שניצב על השולחן לא רחוק ממנו. "מה שלומך?" הוא שב ושאל, "מה שלום ההורים? ב"ה אבא שלך אדם טוב, כל שבת  הוא אומר לי שבת שלום ושואל איך אני מרגיש.."

"ב"ה" אני משיב, "השבח לאל, הכל בסדר, כולם בריאים". הוא מהנהן קלות בראשו כאומר 'ב"ה'. "באו לבקר אותך השבת?" אני שואל, "אולי הבנות? או שלום?"

"כן, כולם הגיעו בערב שבת, היה יפה מאוד" הוא משיב בשמחה, "שרו, והיה אוכל טוב..."

"איזה יופי" אמרתי בהקלה, "כל הכבוד להם שהם כולם באים". "כן כן" אמר, ואז נזכר ושאל "איפה היית שבוע שעבר? בישיבה?"

"כן ר' מאיר, צריך ללמוד.." עניתי כמתנצל. "כמובן", אמר, "אבל זה בסדר, יש בחורה חכמה שבאה לבקר אותי, יעל. איזה חכמה היא, לומדת, משקיעה, וגם אומרת לי דברי תורה על פרשת השבוע..."

מעניין, אני חושב לעצמי, זה חדש... מי כבר מכיר את ר' מאיר בשכונה ובא לבקר אותו? בטח מדובר על מישהי מבוגרת שבאה לדבר איתו. כבר יצא לי, בזמן ששהיתי במחיצתו של ר' מאיר, להפגש עם אחת מן השכנות לשעבר שגרו לידו ובאה לשוחח עימו קצת ולהפיג את בדידותו.

"איזה יופי" אמרתי לו בקול מעודד, והתחלתי לדבר על מעלת החסד מן הדברים שלמדנו לאחרונה בנושא מן הגמרא במסכת שבת. במהלך הדברים, כהרגלו, ר' מאיר הפסיק אותי בסיפורים על העבר ועל משפחתו, כשהוא מידי פעם מזכיר את אותה 'יעל' שבאה לבקר אותו מידי פעם, ומאבד את ההקשר של דברי הקודמים.

ולפתע, מאחורי גבי נשמעת חריקת שער הברזל, ואז קול צעיר קורא "סבא מאיר! מה שלומך? התגעגעתי אליך!" וכבת בית, בחורה צעירה שנראית קרוב לגילי, שולפת כיסא פלסטיק נוסף וממקמת אותו מצידו הנוסף של ר' מאיר הזקן. "או! יעל! מה שלומך? מה שלום ההורים?" פתח ר' מאיר בשמחה ופנה אלי "זו יעל שסיפרתי לך עליה".

"נעים מאוד.." אני מסביר לה פנים, והפנים שהוסברו אלי חזרה מוכרות לי מאיזה שהוא מקום. "אתם מכירים?" שואל ר' מאיר. "כן," מיד משיבה יעל, "היינו יחד בסניף, אתה עומר נכון?"

ואני מתפלא. לא הייתי דמות שאמורים להכיר אותה משם. "אמת". "היית באמצע לומר כמה דברי תורה נכון? תמשיכו בבקשה" אמרה בנימה קצת מתנצלת. "ר' מאיר סיפר לי שאת גם אומרת לו דברים על הפרשה מידי שבוע, אז בכבוד", די מיציתי את מה שהיה לי להגיד, הרהרתי.

"לא לא, תמשיך, זה באמת לא משהו רציני, אני רק קוראת לסבא מאיר קצת מהחומש ומסבירה.." היא משיבה. דליתי עוד איזה רעיון במחשבתי והתחלתי לומר אותו, ולאחר כמה רגעים ר' מאיר הפסיק אותי ובאופן מפתיע אמר "אתה יודע, יש לה משפחה ממש טובה, אנשים טובים, וגם חכמה – אולי תצאו יחד?"

באותו רגע נאלמתי דומיה, ולפני שהספקתי להיות מובך כדבעי, היא הזדרזה ואמר "תודה סבא מאיר, אבל אני כבר נפגשת עם מישהו.." התעשתי וקצת שחקתי על הסיטואציה, מנסה לחזור אל הנושא הקודם עליו דברתי לפני רגע. בינתיים ר' מאיר מפשיל את שרוולו ומביט אל שעונו המיוחד, שסימניו באותיות עברית חילוף המספרים "כבר צריך לצאת לבית הכנסת" הוא אומר וקורא למטפל, תוך שהוא מגדף אותו קמעא.

ליווינו את ר' מאיר לבית הכנסת, ולפני שנכנסתי אחריו גם אני, פניתי אל יעל וחזקתי אותה על ההשתדלות לבוא לשוחח עם ר' מאיר, תוך שאני מתפלא איך ומניין היא מכירה אותו. היא סיפרה לי שלא מזמן סבתא נפטרה ממגפת הקורונה שפקדה את העולם, וכשעברה ליד ביתו כאשר באה לבקר חברה שגרה בשכנות, ראתה אותו כשישב בחוץ והחלה לשוחח עימו. כשסבתא היתה בחיים היא היתה דואגת לה ובאה לבקר ולשוחח בקביעות, ועתה השיח הזה חסר לה, כך שהיא שמחה שפגשה את 'סבא מאיר'.

הנהנתי ונפרדתי ממנה לשלום, נכנס לתפילת מנחה של שבת בבית הכנסת הספרדי, מהרהר בסיטואציה המוזרה. ומאז, על אף כל הבחורות שיצאתי איתן לפניה ואחריה – היא לא יוצאת לי מהראש.

העלה לי חיוך.כְּקֶדֶם

ובאמת מעורר השראה

תודה על זה

...אנונימי (פותח)אחרונה

היא התחתנה לפני שבועיים. מזל טוב.

היושעלמת חן

היה פורום של שירים נכון? אני לא טועה..

אממ מחפשת בלי קשר צילצול של השיר אם תבנה של בית ,של איתי דוד אם למישהו יש

תודה

את מכוונת אולי לפרוזה וכתיבה חופשית?אנונימי (2)
לאעלמת חן
היה פורום שנקרא שירים, אני כמעט בטוחה בזה
יש את זה:כי קרוב.
עבר עריכה על ידי כי קרוב. בתאריך י"א בשבט תשפ"ד 08:17

פורום שירים

הוא נטוש למדימבולבלת מאדדדדאחרונה

עדיף בפורום אחר (צלילים ומוזיקה, או גיטרה)

ואפילו בצמע הגיוני יותר שיענו לך על זה...

תמיד זוכרת אותך, לא צריך חודש או יוםסתוית סימה

בס"ד

חודש המודעות הגיע ככה אומרים,

לידות שקטות בלי קול, ככה באוקטובר פתאום,

אני רושמת לך תינוקות שלי, שככה תישארי לעד,

על חיים שהגיעו בשקט, בתוך סערה גועשת,

בחדר לידה במקום שבו יש כל הזמן חיים,

פתאום את המוות פוגשים,

עברו 5 שנים מאז,

רציתי להגיד לך שאני זוכרת אותך, בדיוק כמו שהיית,

יפת תואר שקשה לתאר,

זכיתי בך ל9 חודשים קסומים, להרגיש אותך עמוק בפנים,

בלב שלי תהיי תמיד, מחכה לך כבר שתחזרי,

אומרים שתקומו ראשונים בתחיית המתים, כי אתם טהורים,

לא חטאתם בכלל ככה אומרים,

אחרי קבורתך קברתי גם את אבי, את בטח יודעת הוא לידך,

הרי הוא סבך,

הרגשתי שהעצב גובר עליי, לקחתי את התהילים ביד,

והלכתי להדליק נרות לשבת,

אמרתי לחוקר ליבות וכליות שלח לי נחמה בקרוב,

ופתאום הם הגיעו בלי שהתכוונתי, אוליי ככה כיוונתי,

שתי נשמות חדשות הופיעו, תאומים מבלי שציפינו,

אמרתי תודה רבה לבורא עולם, תודה שהראת לי שאני יכולה,

לאסוף את השברים ולקום, להתמודד עם לב שבור,

לחבק את האמונה בבכי של שמחה,

את , את התיקון שלך סיימת, הוא היה שלם ומיוחד,

אנחנו פה למטה מנסים לתקן את עצמנו, לחבר את החלקים שנותרו בחיינו,

ולהאמין שאת שלמה, ומתפללת עלינו,

אני אוהבת אותך בדיוק כמו שהיית, זכיתי בך לעולמים,

מחכה לך שתחזרי , עד שיבוא משיח יקירי בקרוב,

תודה שלמרות הכל בחרת לרדת בשבילי,

ותודה אבא, תודה שבחרת בי .

...אילת השחראחרונה

כמה עוצמות יש בך.

נגעת בי ממש.

ואיתך בתפילות ובייחולים ובתודות לבורא עולם.

🤍

טוב, פה בטח אין אף אחד שמסתכל, ובכל זאת..אני הנני כאינני

אנחנו מנסים להקים לתחייה את פורום "צלילים ומוסיקה" - נגנים ויוצרי מוסיקה יקרים וחביבים! נשמח שתצטרפו אלינו!!

מוזמנים להתחיל בשרשור הכירות החדש שהכנו לכם, שם תתודעו לעוד כמה דברים אנחנו מכינים לכם!

🎵🎶 שרשור היכרות תשפ"ד + עדכון! 📢📣 - צלילים ומוסיקה

בברכת "הזורעים בדמעה ברינה יקצורו" - המנהלים החדשדשים!

ב"ה, בהשגחה אלקית, עכשיו כבר לא כ"כ מפריע לפרסם.אני הנני כאינני

האם את חושבת עליי כמו שאני חושב עלייך?

האם מה שאמרתי לך מסיח דעתך בתפילותייך?

האם את האחת? האם זו אהבה עיוורת? 

איך בכלל אדע, אם לא חוויתי מעולם אחרת?

איך אעבור את המסע הזה בלי שום חרטות?

איך אהיה שלם עם אלקים על אף ההסתרות?

תם, ועוד אשלים עם זה.

מה זה לדעתכם יוצר טוב?yaeli1989

מתעניינת איך לדעתכם נוצר יוצר מעולה?

אולי יעניין אותך