-"זה היה בלילה סגרירי במיוחד, שמעתי קולות משונים מהחדרים בקומה למעלה.
אני הייתי הבייביסיטר של משפחת פורד, ליפני שהם הלכו הם הזהירו אותי שלא לעלות למעלה ואם אני אעלה לא בטוח שאצליח לרדת.
הקולות התגברו והתחלתי לחשוש מעט, הלכתי לכיון המדרגות והקולות נעשו ברורים יותר.
אלה היו צרחות, צרחות של אישה, התחלתי לעלות במדרגות והן חרקו.
כשהגעתי למעלה לא תאמינו מה ראיתי..."
-"נעם!!! כמה פעמים צריך ליקרוא לך?"
-"רגע אמא אני בפלאפון אני עוד מעט יורד אל תחקו לי. דינה, תרגעי אוקי, את מוכנה להסביר לי איפה היית ומה שמעת?"
-"הייתי רגיל אצל ביביסיטר אבל זה היה ליד הבית של משפחת פורד."
-"אז מה הבעיה? הם ממש נחמדים, לא?"
-"לא שמעת מה שמספרים עליהם? אומרים שבקומה למעלה של הבית שלהם יש זוועה אמיתית אף אחד לא יודע מהי, כי כל מי שעולה לא מצליח לרדת, ואני הייתי אצל השכנים שלהם ואז זה קרה! הצרחות מהקומה למעלה החלו והאור אצלם בבית כבה ונדלק כמה פעמים עד שקפץ החשמך בכל השכונה."
-"את לא חושבת שזה סתם צרוף מיקרים?"
-"אני אומרת לך אני לא חוזרת לשם יותר, אני לא יכולה, בהתחלה חשבתי שמנסים לעבוד עלי.
בדרך לביבייסיטר איש מוזר תפס אותי בסמטה חשוכה והתחיל לישאול אותי שאלות וממש נבהלתי.
הוא היה בגובה ממוצע , כמעט בלי שיניים בפה, שיער אבל לא בכל הראש, כאילו מישהו גילח אותו והבגדים שלו היו קרועים לגמרי. ממש משוגע.
כשהו הבין לאן אני הולכת, הוא הזהיר אותי שתמיד בשעות הלילה בשכונה של משפחת פורד קורים דברים ממש מוזרים וגם מפחידים,, וכשהגעתי לשם הבנתי שהוא צדק בגלל הצרחות והפסקות החשמל.
אני לא יועת מה לעשות, תעזור לי, בבקשה!"
-"תקשיבי, דבר ראשון בואי אלי תסבירי לי הכל עוד פעם ונתחנן ביחד מה לעשות כדי לפתור את התעלומה הזאת."
דיינה הגיעה לנעם והסבירה לו הכל פעם נוספת, והוא עצמו לא הבין עם מי יש לו עסק ומה כל הסיפור הזה של משפחת פורד.
-"חשבת להזמין משטרה?"
-"ברור, אבל הם לא האמינו לי, וגם השוטר הזה, זה שדיברתי איתו, הוא נשמע לי קצת מוזר, הקול המשונה שלו, כאילו הוא יודע למה אני מתכוונת אבל לא אכפת לו, או שאולי..."
-"אולי מה ?" שאלתי.
-"אני לא בטוחה אבל נראה לי שמשהו איים על השוטר הזה של לעשות כלום.
כשהזכרתי את השם "פורד", אני בטוחה שאם הייתי ליידו הייתי רואה אותו מחוויר."
דינה ונעם היו המומים מהסיפור הזה, הם לא ידעו מה לעשות,. המשטרה לא עוזרת ואם הם יספרו את זה לאנשים אחרים יחשבו שהם משוגעים.
נעם החליט שאין בררה וצריך לספר את זה לעוד משהו, אבל לא סתם משהו, משהו משלהם, מהחבורה שלהם. דינה הייתה המומה -"הרי השביעו אותנו שלא להפגש יותר." אבל נעם שכנע אותה שכדי לפתור את התעלומה הזאת צריך שיתוף פעולה של כולם.