בס"ד
חברים וחברות, יקרים ויקרות:
לאחרונה, לצער כולנו, המצב בפורום לא יתנהל כפי שכולנו רוצים שיהיה טוב וכיף לכולם, ולכן החלטנו שהגיע הזמן לסדר את העניינים על מנת שכולנו נרגיש פה כמו בבית.
נתחיל בכך שברצוננו לפתוח דף חדש!
אנחנו מבינים שלאחרונה ישנם מספר חברים שמרגישים שאנחנו לא הוגנים כלפיהם או שאנחנו מתנכלים להם בכוונה אך גם לשלומי וגם לי אין שום דבר כנגד אף אחד ממכם, ואנו ח"ו לא שונאים אף אחד מכל כותבי הפורום. וזאת בדיוק הסיבה שאנחנו רוצים לפתוח דף חדש אם כל אחד ואחת ממכם ואם יש משהו שנפגע מאתנו הוא מוזמן בשמחה לבוא ולדבר אתנו ונשתדל לעשות הכול על מנת שזה יסתדר.
אנחנו רוצים שתבינו שאנחנו אומנם משרתים כמנהלים של הפורום אך האידיאל שלנו זה שרק השם שלנו יתנוסס למעלה ולא נצטרך לעשות כלום. אנחנו ממש לא אוהבים למחוק, לערוך או לנעול, ואת האמת זה אפילו כואב למנוע ממשהו להגיב, אך יש לערוץ ולפורום כללים שעל פיהם אנחנו צריכים לעבוד. ולפני הרבה החלטות כאלה אם לעשות משהו אנו בד"כ מתייעצים בנינו לבין עצמנו ולעיתים קרובות אף עם מנהלים נוספים ועם מנהלי העל, כך שהאצבע שלנו לא קלה על המקלדת ואנחנו חושבים טוב לפני כל פעולה שכזאת שעלולה ח"ו לפגוע בכזה משתמש או אחר.
כמובן, שאנחנו גם בני אדם וגם אנחנו יכולים לטעות ואם ראיתם משהו שעשינו שלדעתכם לא הגון אתם מוזמנים לפנות אלינו ואנחנו נעשה מחשבה בשנית ואם יהיה צורך לתקן, אנו נתקן מיידית. את חטאי אני מזכיר היום ואני מודה שלצערי לא היה לי תמיד זמן להתייחס ולענות לכל מי שפנה אלי אך בלנ"ד זה היה עבר ונגמר ומעתה כל פניה למנהלים תקבל מענה, ואל תהססו לפנות אלינו גם על הדבר הכי קטן שנראה לכם שלא בסדר בהתנהלות שלנו או בהתנהלות של הפורום. אנחנו לא רוצים שלמשהו לא יהיה כיף לכתוב פה בפורום.
לאחרונה נשמעה ביקורת על התנהלות הפורום בנוגע לרבנים.
אנחנו מבקשים שתבינו אותנו שבקטע הזה, של עומס מצד אחד ושל חוסר זמן מצד שני אז כל הודעה שהיה בה טיפה של בעייתיות נמחקה או נערכה, כי באמת שאין לנו זמן מיותר לעבוד על הדברים האלה. כל הנושא של הרבנים זה הליכה על חבל דק מאוד, וכמו שפרצופינו שונה כך גם הדעות שלנו שונות ולכל אחד יש את הרבנים שלו ואת הרבנים שהוא מתנגד אליהם ובדיוק בגלל זה אנו מבקשים בכל לשון של בבקשה, אנא הקפידו להוסיף תואר רב לכל מי שנקרא כך גם אם אינכם מסכימים עם זה, רק תחשבו מה היה קורה אם זה היה הפוך ומשתמש כזה או אחר היה מחליט להשמיט את התואר מהרב שלכם. מי שאינו מסוגל להקפיד על זה אז שבבקשה לא יכתוב על אותו הרב ובאמת בבקשה לא לעסוק מי כן ראוי לתואר הזה ומי לא ראוי.
כמו כן, אנו מבקשים לכתוב בכבוד זה לזה ולהתדיין בכבוד ולא לתקוף אחד את השני מהסיבה שכולנו משתמשים כאן בפורומים ואנחנו לא מחפשים אויבים אלא אנחנו מחפשים מקום שיהיה בו כיף לכתוב ולהביע את דעתנו בנושאים האקטואלים והחדשותיים המתרחשים. וכמובן אנו מבקשים להקפיד על כללי הפורום על מנת שלכולנו יהיה נחמד וכיף לכתוב כאן.
על מנת לשפר את השירות של המנהלים ועל מנת שישמר כאן הסדר ויהיה כיף לגלוש ולהיות כאן אנו מצרפים את דוסית גאה!!!! לצוות הניהול של הפורום ואנו מאחלים לה הצלחה רבה בתפקיד. כמובן שאם יש צורך במנהל ואיש מאיתנו לא מחובר, אז ישנם מנהלי על שחלק מתפקידם זה לשמש לעזרה במצבים כאלה, ואתם מוזמנים לפנות אליהם.
מעכשיו השרשור הזה נועד לתלונות שלכם כל תלונה שיש לכם(הערות אישיות כלפיי או כלפי שלומי, בבקשה לפנות באישי).תכתבו פה, כאן זה המקום!
אנחנו רוצים לשמוע הכל ואנחנו נענה אחד אחד, נשתדל לא לדלג אף אחד..
(בבקשה לא לפתוח שרשורים חדשים בנושא)
בתקווה להתחלה חדשה
שלומי ומרדכי.
ומעכשיו גם דוסית..
נ.ב. לרגל ההתחלה החדשה כל הניקים שנחסמו בזמן האחרון ישחררו.