אני ארבעה חודשים אחרי לידה ראשונה , ובהריון לא עבדתי מסודר אז אין לי חופשת לידה , אני כמו בדיכאון אבל לא מהלידה ,אלא מהמצב!!!
מהיום שילדתי לא ראיתי יום שהרגשתי טוב. אני כמעט לא עושה כלום ואני גרה ביחידת דיור פיצית שמתבלגנת מהר ואין מקום לזוז... הבית שלי עולה בלהבות!!!!! אני לא מבשלת, רק מטפלת בתינוק (ששוקל 7.5 קילו!!!!ואני לא יכולה להרים אותו מהחולשה )
ההורים שלנו שילמו לנו שנה אחרי החתונה שכירות והשנה עברה והיינו צריכים לשלם , אז בעלי עזב את הכולל והלך לעבוד בעבודה לא ממש הכי מכובדת... ובקושי יש לנו כסף לקנות טיטולים!!
מהלידה אני לא מרגישה טוב : בהתחלה היו תפרים בכמות ענקית, אח"כ התחילה לי דלקת ברגל שהזדהמה ופיצצו אותי אנטיביוטיקה, הדלקת חזרה 3 פעמים, אח"כ היה לי מין דיכאון, הייתי בוכה כל היום, אח"כ בעלי עבר ניתוח אפנדיציט שהתפוצץ והיינו 3 שבועות אצל חמותי, כשבינתיים אני עם דלקת ברגל ו...הופס, גם אבן בכליה.... אח"כ האבן יצאה והגיעה דלקת בשתן שלא עוברת גם עכשיו עם אנטיביוטיקה (הגוף כבר רגיל לאנטיביוטיקה) ואז החמירו לי הטחורים שהיו לי נראלי מהיום שנולדתי (והם התפוצצו לי לפני כמה ימים וכמויות של דם) בנוסף להכל, אני לוקחת סרזט והוא עושה לי רע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני קמה בבוקר עם הרגשה כאילו הרביצו לי עם גרזנים וכל הגוף שבור ,אני עצבנית , לא בא לי על בעלי (כבר שבוע לא היה כלום, כשלפני כן ,כמעט כל יום היה) כל הזמן יש לי בחילות וסחרחורות ואני בוכה... לעזאזל, בעלי לא מבין אותי ואנחנו עכשיו לא מדברים, והוא חושב שאני בטלנית, אגואיסטית ובכיינית ... (עכשיו אני בוכה...) ואין לי למי לספר!!!!! אף אחד לא יכול לעזור לי!!! הצילו!!!!!!!!!!!!!!!
) ותסבירי לו כל מה שכתבת כאן. תתחילי עם זה שאת מבינה אותו ושאת מבינה מה עובר עליו ושאת מבינה שאת לא עושה את מה שהוא מפה ורוצה ושאת מאוד מתגעגעת לחיים הטובים שהיו לכם לפני... מותר לך לבכות! מותר לך להישען עליו! לבקש ממנו עצה והבנה!!