טוב אז ככה
אתמול אלעדי ואני יושבים בבית קפה אי שם בירושלים,
סיפרתי לו סיפור שקרה לי, אלעדי יקירי התמתח ליטף את כרסו ואמר:
"ראובנצ'יק יקירי אני מבקש ממך להבטיח לי שתספר את הסיפור בפורום" לא הייתה לי ברירה אז הבטחתי לו.
והנה הסיפור:
יש לי בן דוד שהיה גר באחד מישובי גוש קטיף. לאחר הגירוש הוא ומשפחתו עברו לאחד המלונות בירושלים.
בלילות היינו נפגשים כל האנשי דלא מעלי שבסביבה ומחפשים תעסוקה
ערב אחד אנו יושבים בלובי של המלון מסביבנו מספר לא מבוטל של חרדים היוצאים ע"מ להקים בית נאמן בישראל.
בן דודי לפתע נעלם והביא חבל. התקרב לאחד הזוגות ועשה סיבוב לרגלי הבחור, הקיף את השולחן ונעמד אם החבל ביד מאחורי הבחורה הנ"ל. לפתע משך את החבל בצורה מדויקת מה שגרם לאותו בחור לזנק ולנחות בזרועי הבחורה שישבה מולו.
הבחור האדים (וגם היא אגב) קם סידר את עצמו אמר לה בואי נלך... הסתובב הסתכל עלי משום מה, ואמר משפט שאני לא זוכר מהו (נדמה לי אין לך חלק לעולם בהא) ויצא מהמלון.
הסיפור פרח מזכרוני...
3 חודשים לאחר מכן מצלצל הפלאפון. שלום מדבר ***** אני לא יודע אם אתה זוכר אותי אבל אני אותו אחד מהמלון.
הסמקתי,
סיפר לי : יצאנו מהמלון, אמרתי לה כנראה שזה לא זה אם קורה כזה דבר בפגישה... המשכנו לדבר עוד חצי שעה ונפרדנו לדרכינו
ביום למחרת ביקשתי מהשדכן שיסדר לי איתה עוד פגישה בגלל שמאד לא נעים לי מה שהיה. נפגשנו שוב במלון אחר כמובן ודברנו כ-4 שעות, וכך עוד פגישה וחוזר חלילה.
מבקש הבחור: שבוע הבא בע"ה אנחנו מתחתנים ורצינו שתבואו לחתונה...
כמובן שהגענו כמעט כל החבורה..
עשינו ריקוד לכבוד החתן - עם חבל ארוך ביד....