ב"ה
אשתף בדעתי-
שאלה ראשונה היא כלפי עצמינו- האם למרות האתגרים והכאב יש לי תקווה לטוב... מצאתי מסלול שאני מאמין שלאט דברים מסתדרים למרות האתגרים. האם לי, בפנים, יש אופטימיות. אם זה לא תקף, אז צריך למקד שהשאלה המהותית שלך כאן לא קשורה לדייטים. אם זה תקף- עוברים לחישובי הדייטים, להלן
:
החיים שלנו מורכבים, ודייט מורכב בגלל כל התנאים של דייט (מלאכותי, שיווקי וכו' וכו'), וגם כי טכנית, אלו רק כמה שעות, אפילו כפול 20 לא כל מי שאת יופיע בדייטים. אז נכון שבהתחלה זה ממש מלאכותי כי בודקים אם יש קשר בכלל, אבל זה לא נורא כי זה רק בפגישות הראשונות, (יש שיגידו בפגישה הראשונה), בהם זה נכון, צריך לראות קודם שמחה או אפילו נינוחות בלבד- כי באמת העיקר זה חלומות והתקדמות.(בחיים עצמם זה אמור להיות כך, אם לא- חזור לסעיף א').
אבל בהמשך- כל פעם אני מביא עוד קצת מעצמי, זוויות שונות. ויש בי זוויות של חלומות, זווית של שמחה, זווית של מה שמכעיס אותי באנשים, וחלק מהותי בי זה האתגרים, הקשיים, הכאב והתהליכים המצמיחים למינהם שלעיתים לוקחים אותך עד לקצה(זה שלפניי הייאוש).
את גדולה, נפשך רחבה, יש בך המון זוויות. את כולך, בשלמות, לא יכולה להופיע בדייט אחד.
אז נכון, מה שמופיע בדייט זה חלקי, אבל זה כמו בחיים, רבדים שונים, זה המורכבות של העולם, זה ההרמוניה של העולם, זה המורכבות שלך, זה ההרמוניה שלך.
בהצלחה לכולנו.