סוף תשיעי, סטודנטית ואמא, שבוע וחצי אחרי הפקק הרירי, שבוע עם צוואר מחוק, עובר לא קטן כלל וכלל, 17 קילו יותר ממשקלי הרגיל, 5 חודשים עם צירים מוקדמים, לא מלחיצים אך מעיקים למדי, שבוע עם בצקות ברגליים, והעיקר - כבר חצי שנה של דיאטת סוכר. חצי שנה ללא שוקולד, עוגות וכו'...
נמאס לי!!!
הדיאטה הזאת גילתה לי בעצמי כוחות רבים שמעולם לא ידעתי שיש לי, חציתי את הגבולות של עצמי פעם אחר פעם...
מעולם לא הצלחתי לעשות דיאטה, בטח שלא כזאת קיצונית, והנה - כבר חצי שנה...
אבל זהו. נגמר לי לחלוטין...
והילד לא יוצא...
מנסה להחזיר את השליטה לה', להיות בנחת, לא להיות 24 שעות בכוננות על, מצליחה לרגע, ונופלת שוב.
לא יכולה יותר.
ההמתנה הזאת גומרת עלי.
הבוקר גיליתי שיש בי מחשבות כל כך לא טובות על עצמי, ההמתנה הזאת גורמת לי להרגיש שאני לא פה ולא שם...
לא אמא טובה בנתיים, הסבלנות נגמרה לי מזמן,,, לא אשה טובה, בעלי המסכן לוקח הכל על עצמו, גם הבית לא נראה נורמלי, אין בי כוחות לתפקוד נורמלי, ובתור סטודנטית - שלא נדע... זה מה שאני עושה בשיעורים, כותבת בפורום...
ואפילו לא מטפלת בתינוק...
אז נכון, בשכל אני מבינה את עצמי, ואומרת לעצמי, שבאמת קשה לי וזה הגיוני ולגיטימי שלא יהיה לי כח לכלום, אבל בתוכי פנימה, אני מרגישה כל כך לא טוב עם עצמי, והדמעות שיוצאות לי עכשיו (באמצע שיעור!) מעידות על כך...
מנסה להתחזק באמונה, שה' בוחר בשבילי את הזמן הכי טוב ללידה, ולא סתם מברכים "בשעה טובה", ואני לא יודעת מהי השעה הטובה שה' מזמן לי שהנשמה היקרה של הילד שלי תצא בה, אבל קשה לי. נגמר לי הכח מזמן.
אני יכולה לכתוב עוד ועוד, אבל העיקרון מובן... ואני עוד צריכה להתמודד עם כל השאלות של כל מי שרואה אותי - עוד לא ילדת? על כל צורותיו השונות... כשאפילךו לחייך אליהם אין לי כח...
עד כאן. מקווה לכתוב דברים משמחים יותר, זה מה שיש לי כרגע... ובכלל, כזאת מתנה מחכה לי, ואני עסוקה בשטויות האלה...