מותר לשוטר -?בן של מלך
ב"ה
להפשיט קטין או לחלופין ששוטר אומר לקטין להתפשט-זה חוקי?
ואם זה לא חוקי, מה ההתנהלות?
אם אין חשד סביר שהוא מחביא משהו,די"מ

אסור.

אפשר לגיש תביעה?המצב חסה

מה עושים אם השוטר לא הזדהה?

[קרה לי השבוע, זה כלל איומים בטייזר]

כן.די"מ

דבר עם עו"ד.

מה קורה כשאין פרטים?המצב חסה
דבר עם עו"דדי"מ
מה העילה שלו למעצר? בעיקרון אסור..הגברת פיין
חוסר תעודת זהותבן של מלך
זה ממש לא עילה לחיפוש בערוםדי"מ
צריך סיבה מאד טובה.
ואפילו בבית מעצר מותר רק על עברות מסוימות
דבר ראשון חייבים לומר שלא מסכימים!עמיחי
וזה נוגע לכל חיפוש(בבית, בתיק/על הגוף/ברכב) ולעוד הליכים שונים ומשונים. החוק אומר במקרים רבים שהחיפוש מותר בהסכמה בלבד, אלא שמה שהשוטרים עושים הם פשוט אומרים לך אני רוצה לחפש ואתה אפילו לא חושב שזכותך לסרב(למה? אני אומר שהשוטר לא נראה לי אמין, אבל בגדול אפשר להגיד שזה גורם לך אי נעימות.) היו כבר מקרים ששופטים שחררו פושעים בגלל שהדברים שמצאו אצלם היו בחיפוש לא חוקי! כמובן שיש מקרים שמותר לעשות חיפוש ללא הסכמה ואין שום עניין לנסות להתנגד רק לומר ש"אתה מבצע את החיפוש בניגוד לרצוני"

כמובן שכל זאת נכתב מתוך הנחה שאין לך משהו לא חוקי עליך כי אז יכול להיות שסרוב לחיפוש יסבך אותך.
הוא שאל חיפוש בערום.די"מ
כמובן שצריך לא להסכים אבל עדיין זה לא מתיר.
ובדרך כלל הם לא שואלים אלא אומרים לך וכל אדם נורמלי כשאומרים חו להתפשט לא מסכים.
(בלשכת גיוס התעצבנתי על הרופא ואמרתי לו שברור לי ולו שאני לא הולך להתגייס אז שלא יעיז לגעת בי )
הוא חייב לבטא במילים ברורות את חוסר ההסכמה שלוהגברת פיין

לטובת התביעה שאח"כ

ומומלץ גם לאיים בתביעה אישית!!

ממש לא נראה לי שאת צודקת.די"מ
הייתי אמורה להגיש תביעה בנדון וכשכתבנו את התביעההגברת פיין

איתמר שאל אותי כמה וכמה פעמים -

האם אמרתי בפה מפורש שאינני מסכימה..

הסיכוי שתזכה בתביעה כזו גודל באופן משמעותי מאוד אם אמרת בפה!

סתם חיפוש או חיפוש פולשני?די"מ
כי אותו הוא לא שאל אפילו פעם אחת כשהוא דיבר איתך על תביעה בעניין.
וודאי שעדיף להגיד.
דובר פה על חיפוש פולשני - לא?הגברת פיין
אמרו לילד להתפשטבן של מלך
ב"ה
ואחרי שהוא הוריד את המכנסיים והחולצה הוא סירב להמשיך,
אז הם אמרו לו בסדר אתה יכול להתלבש.
אם קצין משטרה נתן אישור לחפש - ניתן לחפש גם אםותן טל

החשוד מסרב. לא מצאתי בזה הבדל כל כך בין קטין למבוגר, אולי אולי כן יש הבדל אם הבנתי נכון שחיפוש כזה בגופו של קטין צריך להיעשות "במידת האפר" בנוכחות קרוב משפחה מבוגר של הקטין (ואם הבנתי נכון, במידת האפשר זה מינוח מאוד מאוד מעורפל ולא מחייב טוטאלית - כלומר, שאם ישנה מניעה מסוימת אז כבר זה לא "במידת האפשר" וניתן לחפש גם ללא קרוב משפחה בוגר).

בכל מקרה, לסיכום: 1. בהתחלה מבקשים את רשותו של האדם לבצע חיפוש על גופו, בעירום - הסכים החשוד - יבצע את הפעולה רק אדם מאותו מין של החשוד, אלא אם כן מסיבה מסויימת זה בלתי אפשרי באותו רגע ויש חשש מיידי לכך שחיפוש כעת הוא דחוף.

2. אם החשוד לא מסכים לבצע את החיפוש על גופו, צריך השוטר לקבל אישור בכתב מקצין משטרה בדרגת רב פקד ומעלה, לביצוע החיפוש - ואז מותר לשוטר להשתמש בכוח סביר על מנת לבצע החיפוש, גם ללא הסכמתו של העצור.

כאמור, זה "הכללים היבשים", בלי קשר למקרה שאתה מדבר/לא מדבר עליו...

זה נכון, אבל רק אם יש עילה לחיפושדובל'ה

^^^^^^ חייב להגיד מפורש שלא מסכיםעמיחי
לא!!גאהלהיותיהודיה

בס"ד

ואם הוא לא מבין עברית יש דרכים אחרות להתמודד עם שוטרים..

(כמו זאת ששברה למג"בניקית את הרגלחיוך. וד"ל)

כמובן שבכל האמור לעיל כוונה להסית וכו' וכו'..

הנה, הפרטים כאן:ותן טל

http://www.acri.org.il/he/20840

ולעצלנים שבינינו: (לא הכל קשור דווקא לחיפוש בעירום. חיפוש בעירום הוא סעיף 7.3)

7. חיפוש גופני

מתוך: זכותון מגע עם המשטרה
כתיבה: עו"ד טלי ניר, ינואר 2012

לפרק הקודם
לפרק הבא
לכל פרקי הזכותון

7.1 העקרונות המנחים לחיפוש גופני בחשד לעבירה

חיפוש גופני אינו מותנה במעצר. חיפוש בגוף החשוד יעשה בדרך ובמקום שיבטיחו שמירה מרבית על כבוד האדם, על פרטיותו ועל בריאותו, ובמידה המועטה האפשרית של פגיעה, אי נוחות וכאב.[1] אין לערוך בפרהסיה חיפוש חיצוני, שמחייב חשיפת חלקי גוף שבדרך כלל מוסתרים, אלא כדי למנוע סכנה קרובה לוודאי לשלום הציבור.[2] החיפוש בגופו של חשוד יערך בידי בן מינו של החשוד,[3] אלא אם  בנסיבות העניין לא ניתן לעשות כן ויש בדחיית החיפוש סיכון בלתי סביר לשלום הציבור.[4]

7.2 חיפוש על הגוף ובמיטלטלין

שוטר העוצר אדם רשאי לערוך חיפוש על גופו, בבגדיו או בכליו, שאינו חיפוש חיצוני (בעירום – ראו להלן) או פנימי.[5] דברים שנתפסו בחיפוש זה יוחזקו במשמורת, תיערך רשימה ויינתן העתק ממנה לחשוד.[6]

בחשד לעבירה לפי פקודת הסמים, רשאי שוטר לבצע חיפוש על גופו של אדם (על פני הגוף, בבגדיו או בכליו) אף אם לא עצר אותו, אם יש לו יסוד סביר להניח שהאדם נושא עמו סם מסוכן.[7]

7.3 חיפוש חיצוני בחשוד

חיפוש חיצוני הוא בחינה חזותית של גופו העירום של אדם (לרבות צילומו), נטילת טביעה של כל חלק מהגוף, לקיחת דגימות דם, שתן, אוויר, רוק, או תאי לחי, לקיחת חומר שמתחת לציפורניים או מהנחיריים, לקיחת שיער וגזיזת ציפורניים.[8]

אם לשוטר יסוד סביר להניח לחשוד שבגופו של חשוד נמצאת ראיה להוכחת ביצועה של עבירה או להוכחת קשר שבין החשוד לבין ביצוע העבירה, רשאי הוא לערוך בו חיפוש חיצוני אם החשוד נתן הסכמתו לכך.[9] במידה ולא נתן החשוד הסכמתו לחיפוש החיצוני, רשאי שוטר לערוך חיפוש חיצוני תוך שימוש בכוח סבירלאחר שניתן אישור בכתב של קצין משטרה[10] (דרגת רב פקד ומעלה, ובהיעדרו – פקד הממונה על יחידת חקירות).[11] בטרם ייתן קצין המשטרה את אישורו, ייתן הזדמנות לחשוד להשמיע את טעמי סירובו, ויסביר לו שניתן להשתמש בכוח סביר לעריכת החיפוש ואת המשמעות המשפטית של סירובו לחיפוש.[12]

7.4 חיפוש פנימי בחשוד

חיפוש פנימי הוא בדיקת דם, בדיקת הדמייה באמצעות מכשיר רנטגן, על-קול או סורק מסוג כלשהו, או בדיקה גניקולוגית.

אם לקצין משטרה יש יסוד סביר לחשוד שבגופו של החשוד נמצאת ראיה להוכחת ביצועה של עבירהמסוג פשע או להוכחת קשר שבין החשוד לביצוע העבירה, רשאי הוא להורות על עריכת חיפוש פנימי, רק אם החשוד נתן את הסכמתו לכך, ורק באישורו של רופא לכך שאין מניעה בריאותית לעריכת החיפוש. במקרה דומה בעבירה מסוג עוון ניתן לבצע בדיקת דם בלבד.[13]

במידה והחשוד לא נתן את הסכמתו לחיפוש הפנימי, לא ייערך בגופו חיפוש פנימי אלא בהיתר מיוחד מטעם בית משפט.[14] תוקפו של היתר זה לא יעלה על שלושה ימים.[15] בכל מקרה לא ניתן לבצע חיפוש פנימי שהוא בדיקה גינקולוגית, אלא באישור בית המשפט.[16]

חיפוש פנימי לא ייעשה על ידי שוטר אלא על ידי אנשי מקצוע מוסמכים בלבד, בהתאם לסוג הבדיקה,[17]. בעת ביצוע החיפוש הפנימי לא יהיו נוכחים אנשים נוספים, אלא אם הטכנאי או הרופא קבעו שהם נחוצים לצורך ביצוע החיפוש.[18]

7.5 חיפוש בכניסה למקומות ציבוריים

שוטר, חייל מוסמך או מאבטח מוסמך רשאים לערוך חיפוש שאינו חיפוש חיצוני או פנימי על פני גופו של אדם, בבגדיו ובכליו בלא צו של שופט במקרים הבאים:[19]

1. לשם שמירה על ביטחון הציבור מפני פעילות חבלנית עוינת ומפני אלימות. ניתן לערוך חיפוש על גופו של אדם בעת כניסה לנמל, לבנין או למקום מגודר, בתחנת הסעה לרכב ציבורי, בתחנת הסעה לחיילים, במקום לצורך הסעת חיילים, בנקודת בדיקה ובסביבתם הקרובה של המקומות הללו.[20]
  2. כשישנו חשד סביר שאדם נושא עמו שלא כדין נשק או עומד לעשות שימוש שלא כדין בנשק, או שנשק המוחזק שלא כדין נמצא בכלי התחבורה.[21]

כאשר אדם מסרב לחיפוש כאמור וישנו חשד סביר שהוא נושא עמו נשק שלא כדין, רשאי מי שמוסמך לערוך חיפוש, לערוך את החיפוש על אף הסירוב ואף להשתמש בכוח סביר לשם כך.[22] (כלומר, בניגוד לחיפוש חיצוני המפורט לעיל, במקרה זה ניתן להשתמש בכוח לביצוע החיפוש אף ללא אישור קצין וללא מתן הזדמנות להסביר טעמי הסירוב).

כן כן, והמשטרע בדיוק הולכת לפי החוק.מישהי=)

אז שקט.

וצריך להתנגד, ולאיים בתביעה אישית.

זה אסור ופסול.

במיוחד אם אין כל סיבה נורמלית לחיפוש.

ופה אני יעצור.

מה הקשר אז שקט? ביקשו לדעת מה החוק - הבאתי אתותן טל

החוק. בלי קשר למה שקורה או לא - שאלו שאלה טכנית, ועניתי טכנית. מותר לעיתים לא להיות כאלו ארסיים, את יודעת...

לא, כי אתה תמיד מצדיק את דברי המשטרע האהובה שלך.מישהי=)

לא קשור לארסי לא ארסי,

הבאת החוק פה הייתה לגמרי מיותרת.

תגידי לי, את בסדר? את נורמאלית? מה ביקשו כאן?ותן טל

בן של מלך שאל שאלה מאוד פשוטה - הוא שאל האם מותר לשוטר לעשות כך וכך.

מותר - מאיזו בחינה נראה לך הוא שאל? מבחינת התורה? מבחינת הנצרות? מבחינת מפלצת הספגטי הנוראה?

את באמת רצינית שאת חושבת שהוא שאל האם מותר שהוא לא התכוון האם זה מותר לפי החוק?

את מתערבת בלי לבדוק אפילו מה הייתה השאלה שעליה עניתי - ובכך מראה כמה ארסיות בהחלט יש כאן. העובדה הפשוטה היא שהבאת החוק כאן הייתה הדבר ה-כ-י לא מיותר כאן - זה ב-ד-י-ו-ק מה שהוא שאל. זה שאותך זה לא מעניין - בעיה שלך, אבל לפחות אל תשקרי במצח נחושה - הוא שאל מבחינה חוקית, ועניתי לו מבחינה חוקית.

די סתם להתלהם, זה לא יעשה טוב לוורידים שלך.

ובכלל לא הצדקתי כאן או לא הצדקתי משהו - זה רק מראה שוב כמה ארסיות יש בך וכמה כאב ושנאה שאת עשיו ממציאה דברים. כאן הבאתי נ-ט-ו את החוק, בלי קשר למה אני חושב עליו או לא. הוא שאל האם מותר - מבחינה חוקית - והבאתי לו לעיונו את החוק.

אני מניח שאין לי מה לצפות להתנצלות ממך, אבל בסדר. לפחות אני מקווה שאנשים יקראו ויבינו מי כאן היה זה שעשה מה ששאלו ומי סתם התלהמה עליי בלי שום קשר.

הוא שאל בדיוק אם זה חוקי, ואני עניתי שלחוק אין שוםמישהי=)

צד בעניין הזה.

וגם הוספתי שלא תאמר כלום,

אם לא חווית פגיעה כזו או אחרת מצד משטרת ישראל.

הבאת החוק לא הייתה מיותרת, את ניצל"שת אותו.ותן טל

אני, לעומת זאת, וכך פחות או יותר רוב המגיבים האחרים - ענו בענייניות למה שהוא שאל.

ושאני לא אומר כלום? באמת מצטער שאני עונה לשאלות של אנשים ולא מעניין אותי מה את חושבת על זה. הוא שאל שאלה טכנית ועניתי לו טכנית - ומי את שתשתיקי אותי? זה די חצוף מצידך.

אתה יצור מאוד עינייני.המצב חסה

לפחות אל תשקר..

יאלה איתכם!די"מ
לא היה שום דבר לא בסדר שהוא כתב בשרשור הזה!
רדו ממנו כבר!
^^^אריאל דל"ת

ותן טל, תודה.. מאיזה אתר הבאת את זה?

הבאת החוק במקרה הזה הייתה כן מיותרת.מישהי=)

כמו שהגברת פיין אמרה, זה מה לעשות במקרה כזה.

ולא השתקתי אותך.

השקט היה כי התעצבנתי עליך.

"יסוד סביר להניח לחשוד שבגופו של חשוד נמצאת ראיה"די"מ

רק אז חייבים הסכמה,אבל לכאורה אם אין חשד סביר אז פשוט אסור!

זה לא קשור להסכמה.

לא דנתי לגופו של מקרה - הבאתי את לשון החוק.ותן טל

למרות שנראה לי שאם אין את היסוד הסביר הזה, אבל ישנה הסכמה מצד החשוד לבדוק - וודאי שמותר, כמו אם יש יסוד סביר, רק שכאשר יש יסוד סביר, אזי גם אם אין הסכמה, סביר להניח שקצין משטרה יתן אישור ואז החיפוש ייערך ללא הסכמת החשוד.

אבל זה לא משנה לעצם החוק - הוא שאל מה החוק, לא מה בנוגע למקרה ספציפי מסויים.

אם הוא שואל באר"מ כנראה שהוא מתכווןדי"מ

מעצר שקשור לפעילות.

כמעט בכל המעצרים שאנ"ש נעצרים אין את היסוד הסביר הזה.

זה לא משנה, כל עוד הוא לא שאל ספציפית -ותן טל

אתה לא יכול לענות ספציפית. הבאתי לו את החוק - שיבין אותו ויסיק ממנו מה שהוא רוצה להסיק. 

ולמעשה אתה לא חולק עליי,נראה לי, בעניין החוק עצמו, ככה שאין עניין להתווכח שוב

בטח שאני יכול.די"מ
אני מחפש לעזור לו.ואני די בטוח שמה שכתבתי עוזר לו.
ואם הוא נעצר על סמים?אריאל דל"ת

הרי ערוץ 7 כבר חשפו את הקשר המובהק בין תג מחיר לסמים..

עד עכשיו לא הבנתי מה הקשריהודה סעדה

בין הכותרת לכתבה, מישהו הבין?

מה לא מובן לך?ימניאחרונה
אז זה כנראה בשביל הקטורת.די"מ
והכי טוביוני

במקרה שהשוטר זז ס"מ מתפקידו להגיש נגדו תלונה על הטרדה מינית וחאלס פגיעה בזכויות אדם וקטינים. 

למשטרה וודאי אסור לעשות חיפוש בעירוםהיהלום שבכתר
לשבס,‏ קרי בכניסה למתקן מעצר יש מחלוקות,‏ אם תעמוד על זה שלא יעשו ותאיים בתביעה,‏ קרוב לוודאי שיוותרו על זה.‏ אם רק תביע התנגדותך ויכריחו אותך להתפשט יש להגיש תביעה נגד שירות בתי הסוהר.

לפני כשנתיים בית משפט עליון הורה לשבס לשנות נהלים ולחפש בעירום רק על מי שיש חשד סביר שהוא מכניס משהו אסור לדוגמא חשודים בעבירות סמים,‏ בנתיים הנוהל לא השתנה ועושים על כל אחד.
מאיזה חוק אתה אומר את דבריך?ותן טל

למשטרה וודאי שיש מקרים שבהם מותר להם לבצע חיפוש בעירום, גם ללא הסכמה של החשוד (אני לא אומר במקרה כזה או אחר ספציפי - אלא בכללי, הקביעה שלך הייתה שגיאה אחת גדולה).

כמובן שהחיפוש צריך לעמוד בקריטריונים הקבועים בחוק ולהתנהל על פי ההליך המותר - אבל באופן כללי וודאי שיש אפשרות לשוטר לבצע חיפוש בעירום.

הוא אומר את זה בתור העוזר לעו"ד שמבין בעיניים אלהדי"מ
‏:‏D
הבאתי כאן את לשון החוק.ותן טל

איפה מלשון החוק משתמע שלמשטרה וודאי אסור לעשות חיפוש בעירום?

לא יודע.די"מ

אבל אני יודע שהוא יודע מה הוא אומר.

וואי איזו טרחנות!!! ותן טל - סמוך על אלוהגברת פיין

שעברו משהו בתחומים האלה..
לא כל מה שכתוב באינטרנט שזהו החוק - עובד בשטח.
ויש עוד חוקים שקשורים לחיפוש גופני ומשפיעים על העובדות היבשות שהבאת.
בעלי הנסיון ואלו שמתעסקים בתחום יודעים את ההסתעפות ואת ההשלכות שלה בפועל.

טרחנות? אפילו כשאני כותב דבר טכני זה טרחנות?ותן טל

מצטער באמת שאני כותב כאן משהו.

שאלו משהו שנוגע ל-ח-ו-ק, לא שאלו מבחינה מוסרית - ואני עניתי מבחינת החוק, זהו,, והבאתי את לשון החוק עצמה - מה קשור מה עובד בשטח ומה לא? הוא לא שאל מה עובד בשטח

הוא שאל מה מותר ומה אסור - ועניתי לו. אני היחיד אגב שענה עניינית, כל אחד אחר ענה מהתרשמות שלו, ואני היחיד שהבאתי את לשון החוק עצמה. זה מה שמותר ומה שאסור. דברים אחרים שנעשים שלא כחוק - זה לא משנה.

וזה לא "כתוב באינטרנט", זה כתוב בספר החוקים של מדינת ישראל "הצייויינית"

לא דיברתי על הטכני שהבאת אלא על החפירות אחר כךהגברת פיין

אני תוהה אם אתה באמת לא מבין למה אנשים שואלים שאלות מסוימות דווקא כאן על הבמה הזו.

מעבר לזה - מי שמכיר את העומד מאחורי הניק, מבין שהוא שאל כדי לדעת מה בפועל הוא יכול לעשות כדי לא להידפק

ולא מה כתוב בחוק שמותר או אסור!!

רוב העונים פה חוו את הדברים על בשרם.

במדינת ישראל שאתה מעריץ, שלטון החוק הוא ערך מגוחך

מנפנפים בו רק כשמתנחלים או דוסים עושים משהו שנחשב לא חוקי לפי הספר..

כל השאר הם כמובן מעל החוק.

אז ממש לא מעניין מה כתוב בו, 

מעניין אם יש לך קייס לתבוע על זה [קייס שעבד כבר בעבר] או לדרוש יחס אחר [ולקבל אותו באמת]

חוק זה לא רק 'לשון החוק' אלא גם חקיקה שיפוטיתדובל'ה

הקובעת כבר מזמן כי חיפוש מותר רק כשיש לכך עילה סבירה.

כלומר, אם נעצרת על התחצפו לשוטר - אין היתר לחיפוש בהפשטה

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה