את לא "כבר עוד מעט בת 20". את "רק עוד מעט בת 20".
אני מבינה שאת מאוד מאוד מאוד רוצה להתחתן אבל נראה לי כדאי לקחת דברים בפרופורציה.
רוב הבנות לא מתחתנות לפני גיל 20. יש כאלה שבכלל לא חושבות על זה בגיל 20. אז אשרייך שאת כן חושבת על זה ורוצה- אבל מכאן ועד לתהות מה יהיה בסופך- הדרך עוד רחוקה!!!
כמה דברים. א. זה שאין לך הצעות זה לא אומר שאת פחות טובה, פחות מוערכת, פחות חכמה או שהמשפחה שלך לא טובה. גם לי מעולם לא היה שפע של הצעות. יכולתי, גם בגיל 24, לחכות חצי שנה להצעה. אז מה? זה לא אומר עלייך כלום. נקודה.
ב. מצד שני- אם את כן רוצה להגדיל את זרם ההצעות- אז תדאגי ליידע את מי שאת יכולה שאת רוצה להתחתן! חברות, משפחה, ובהחלט- שדכניות (לא צריך לחכות לגיל 30 כדי ללכת לשדכנית.). אי אפשר רק לשבת ולחכות שיעשו לך טובה ויציעו. תגידי לחברות, תשאלי אם הן מכירות אנשים. תזיזי ענינים.
ג. תמיד תמיד תמיד תזכרי שהכל זה מה'. הרי יכול להיות שיהיו לך המון הצעות ותפגשי עם 50 בחורים תוך שנה וחצי ורק אז תתחתני, ויכול גם להיות שתפגשי עם 6 בחורים תוך שנה וחצי ואז תתחתני. מה את מעדיפה? ....כמות ההצעות לא קשורה לזמן שיקח עד שתגיעי לבנאדם הנכון. אולי זה נותן תחושה של "דברים קורים" אבל לאמיתו של דבר זה גם יכול להיות בזבוז זמן ואנרגיה. ה' מנהל את העניינים, ואת צריכה לעשות את שלך.
ד. תפסיקי לדאוג. זה לא עוזר לכלום. תשמחי, תחיי את חייך, תעשי מה שנדרש ממך לעשות כדי להתחתן וזהו. את לא צריכה לאמלל את עצמך.
בהצלחה!