•"גוש אמונים הוא כת משיחית, אטומה ואכזרית, כנופיית גנגסטרים חמושים, פושעים נגד האנושות, סדיסטיים פוגרומיסטים ורוצחים שהגיחה מתוך פינה אפלה של היהדות,מתוך מרתפי ההתבהמות והסיאוב על מנת להשליט פולחן דמים צמא ומטורף." (במאמר "החיים והשלום" בידיעות אחרונות).
*שולמית אלוני (ח"כ לשעבר, אשת ציבור וממייסדי מר"צ):
•"החרדים הם עלוקות שיושבים עלינו כפרזיטים, שותים את דמנו תרתי משמע, שופכים דמים תרתי משמע."
" "החרדים יונקים מאותם יצרים אפלים שינקה הזוועה הנאצית הפשיסטית." (עיתון "דבר", 1984).
•"נתניהו הזכיר לי את מוסוליני, והוא תלמיד מצטיין של גבלס (שר התעמולה הנאצי)." (ראיון למוסף "הארץ", 1999).
•"אני יכולה להראות לך את ספריו של מוסוליני על הפשיזם. אם תקרא אותם תגיע למסקנה חד משמעית כי שרים בממשלת ישראל הנוכחית הולכים באותה הדרך." (ראיון באתר ynet, 2005).
•"הפכנו את עזה למחנה מעצר ענק שבו מיליון וחצי איש. אין יוצא ואין בא. מי שנמצא במחנה מעצר זכותו להגיב." (כתבה באתר ynet, 2009).
•"בשבוע שעבר נתתי הרצאה במכללה לביטחון לאומי, כל המאזינים היו קצינים ואמרתי להם שידי כולכם מגואלות בדם. לכם יש מטוסים ואתם רוצחים, והם מפוצצים את עצמם כי אין להם מטוסים."
*יגאל תומרקין (צייר ופסל, זוכה פרס ישראל):
•"זה שבט ששורד כבר כמה אלפי שנים, שהתערבבו בו פה ושם גנים של עמי הסביבה, בין אם בגלל אונס של קוזאקים או מהתערבבות מרצון, ובכל זאת שמרו על צביון, עם כמה מנהגים. כמה מהם די ברבריים" (על היהדות).
•"כשאני רואה את החרדים – אני מבין את הנאצים. לבוש מגוחך אנכרוניסטי ומעורר גועל. כשרואים אותם מבינים מדוע הייתה שואה. לעיתים קרובות חשתי תחושה עמוקה של גועל מן הריח העולה מאותם לובשי כפותות."
•"תרומתי האמיתית תהייה אם אקח תת מקלע ואהרוג אותם" (על מאיר כהנא, רפאל איתן ורחבעם זאבי).
•"אנשים אומרים שאני גזען, אני לא גזען. אני שונא את כולם באותה מידה".
*פרופ' זאב שטרנהל (זוכה פרס ישראל):
•"אי-אפשר לעצור את הפשיזם בנימוקים רציונאליים, את זה עוצרים רק בכוח. וכאשר קיימת נכונות להסתכן במלחמת אזרחים בשעת הצורך, נצטרך להתמודד בכוח עם המתנחלים בעופרה או באלון מורה. רק מי שיהיה מוכן לעלות על עפרה עם טנקים יוכל לבלום את הסף הפשיסטי המאיים להטביע את הדמוקרטיה הישראלית."
*פרופ' ישעיהו ליבוביץ:
•"למרצחים מעבר לקו הירוק שהתנחלו ביהודה ושמרון יש נשק לכן אני קורא לכם להחזיק בנשק נגדם."
*האלוף שלמה גזית
•"הכיפות הסרוגות עבורי הם כמו צלב הקרס על השרוול של החיילים הנאצים."
*פרופ' עוזי ארנן
•"צריך לתלות את החרדים על עמודי חשמל."
*אורי אבנרי (עיתונאי):
•"הגיעה השעה לקבור אותם. צריך להיכנס למאה שערים עם זחל"מים, ומקלעים 05 ולרסס בלי הבחנה" (על החרדים).
*מאיר שלו (סופר):
•"אנו נגעלים מלבושם השחור, מן הפאות הנוכריות שעל ראשי הנשים מהמקוואות, הנקרופיליה , העיסוק הכפייתי בבני מעיהם של הבריות. רק כלי נשק אחד חסר היום בארסנל כלי הנשק של צה"ל – התותח הקדוש (הכוונה לתותח שירה על ספינת הנשק 'אלטלנה' של האצ"ל בקום המדינה).
*יצחק לאור (עיתונאי):
•"תיאור של מתנחלים היושבים לסדר פסח ב-"המנון לגוש": "אנו כיפות סרוגות, ואת יום חג המצות הזה נחוג בהתכוונות, ובמצותנו דם ילדים פלשתינים.".
*דן תדמור (עיתונאי):
•"מתנחל עטוי עוזי ודובון כחול, רסיסי רוק ושארי מזון משובצים בזקנו הפראי ולצידו בטרנספורט המשפחתי אשתו המתנחלת בעיצומה של אביונה לאומית, תינוקות נושרים ללא הרף מבין חלציה בעודה נואמת בלהט על 'זכות אבות'. אידיוט צעקני ועילג. אם אתה מטומטם אתה ימני ואתה ימני אתה מטומטם."
*חיים ברעם (עיתונאי ופובליציסט):
•"ליד מקום הפיגוע התגודדו הסוחרים בדם סרסורי הגזענות והשנאה. התבוננתי בפרצופים המעוותים של האספסוף, רובם המכריע חובשי כיפות."
*האלוף עמי איילון (ראש השב"כ לשעבר):
•"בחיי כל מדינה או אומה יש יותר מאלטלנה אחת (ספינת הנשק של האצ"ל בקום המדינה שהוטבעה על ידי 'ההגנה')" (ידיעות אחרונות, 14.

)