וזה לא שייך רק לכאן אלא לכל פורום שאפשר. לפעמים אני, וכמוני אני מניח עוד הרבה, מעדיפים לכתוב משהו לא מהניק העיקרי שלנו מסיבות ששמורות עימנו. אז אנחנו או כותבים מאנונימי או כותבים מניק חדש שפתחנו.
יש פעמים שמישהו/מישהי חושב שהוא "עלה" על מי שכתב בפועל את ההודעה מהניק החסוי - וכותב בהודעה פרטית לניק החסוי, "אני יודע מי אתה, אתה ***", או אפילו שולח את זה ישירות לניק שהוא חושב שזה הוא.
חלאס. זה לא לעניין! מי שפירסם לא בניק העיקרי שלו, יש לו סיבה - ותכבדו את זה, בבקשה. אל תעמידו אותו במצבים לא נעימים שייאלץ לשקר או לענות תשובה שאכן תסגיר אותו אם זה הוא, או, שאם זה לא הוא, ומעצבן אותו שאותו אחד חושב שזה הוא - הוא לא ידע איך לצאת מזה.
אתם חושבים שאתם יודעים מי כתב משהו? יופי - תשמרו את זה לעצמכם בלבד! אלא אם כן יש לכם סיבה מספיק טובה להניח שאותו אדם ר-ו-צ-ה שתפנו אליו באמת (נניח, אתם חברים טובים שלו ויודעים ממזמן שזה הוא, ובעקבות ההודעה אתם חשים צורך לעזור לו... ודברים מהסוג הזה)
(ואני לא רוצה להתחיל לדבר על כאלו שמנסים על גבי הפורום עצמו לנחש מי זה...טאקט, שמעתם עליו בחיים?)
כל טוב, מקווים להתחשבות, ותודה על ההקשבה - "קהילת הפצל"שים החסויים" 
מוזמנים לתת חיזוקים חיוביים/לשמור על השרשור הזה למעלה כדי שיותר אנשים יחשפו אליו.
[נ.ב: ההודעה לא כוונה לאף אחד/אחת באופן אישי בפורומים אלא נוצרה עקב תחושה זמן רב מאוד שלי ושל עוד אנשים בעניין הזה]