שלום לפרום הנפלא 
אני 7 שבועות אחרי לידה.
התחלתי את ההריון במשקל 75
וסיימתי במשקל 97.5!! (כלומר 22.5 ק"ג!!!)
חלק ניכר זה נוזלים שגוף צבר, אבל לא אכחיש שאכלתי המון שטויות בהריון!
ביום של השיחרור נשקלתי, ושקלתי 94! הייתי מאוד מופתעת לרעה! (התינוק שוקל יותר ממה שירדתי...)
והחלטתי לקחת את עצמי בידיים.
אני מניקה, כך שאני לא יכולה לעשות שינויים קיצוניים... וגם, אני אוהבת לאכול
ואוהבת לאפות
ואוהבת לטעום את מה שאני אופה ![]()
אז אני מקפידה, לא לאכול שטויות (כמעט.. האכילה מאוד מבוקרת...), להשתדל לאכול הרבה ירקות בארוחות, ופירות בין הארוחות. לאכול מאוזן (שילוב של חלבונים ופחממות) להקפיד על דגנים מלאים. לשתות רק מים. ולמעט בסוכר בכל מה שאפשר (אני גם כמעט ולא אופה מתוקים, כדי שלא לטעום... מעכשיו אופה בעיקר דגים ולחם...).
וב"ה המצב משתפר... כרגע שוקלת 79 (ירידה של 17.5 ק"ג מהלידה, 4 ק"ג מהמשקל לפני ההריון....)
אבל מרגישה שנגמר לי הכוח... 
בעלי מאוד מאוד רזה, ובכלל לא מבין מה יש לעשות עניין מאוכל... ובנוסף הוא אוהב אותי מאוד, ובכלל לא משנה לו איך אני נראית ![]()
בדרך כל אלו תכונות מצויינות!
אבל עכשיו, כשאני צריכה מישהו שיעודד אותי, זו בעיה...
הוא בכלל לא רואה הבדל בין מה שהיה למה שעכשיו, ולא מבין את ההתגברות שבכל רגע אני נדרשת לה...
אנא מכן, זרקו מילים טובות, בשפע! ![]()
אגב, האם ירידה של בערך 600 גרם בשבוע היא תקינה (בהתחשב בכך שאני מניקה, ולא רוצה לפגוע בתינוק, אבל מאוד מעוניינת להיפטר מעודפי המשקל מהר ככל הניתן...)?
משתדלת לשלב פעילות גופנית מתונה, בנתיים זה מקרטע... מחכה לתחילת שנת הלימודים, שהילדים יהיו במסגרות...
אחותי, את על הגל! טוסי עליו!! אפילו על תחשבי על להישבר! אני ממש מעריצה אותך ומאחלת לעצמי ללכת בדרכייך! אני התחלתי את ההריון בעודף משקל אדיר! 83 קג, ואני עכשיו מתחילה שביעי ולא רוצה לחשוב בכמה אסיים את ההריון הזה...