עבר עריכה על ידי ואין לחלוק! בתאריך כ"ט בחשון תשע"ה 23:18
כן אני רק בת 20 אבל עם דעות מאוד מגובשות..
יתכן.. אך יתכן וזה לא נכון, את, הרי, רק בת 20. וודאיי עם מישהו מבוגר ממך (עם הוריך) אם הם חושבים גם כן שאת בוגרת, לפעמים חוות דעת כזו הינה צורמת ולא נעימה אך כדאי לנסות. ודעות מגובשות יש, אגב, גם לבני 15 ככה שזה לא קשור לבניית בית או בגרות.
וכן יש לי גם כמה דעות פמניסטיות אם זה מלחיץ
מלחיץ?.. לא מאמין שזה מלחיץ מישהו. אם כי נשמע שאותך זה מלחיץ משהו..
הגיוני גם שזה נובע ממקום הווילי. נשמע שאת לא מספיק שלמה ו/או מסכימה עם מקומך בחיים (לפחות כרגע). מה זה פימיניסטיות? ומאיפה זה נובע אצלך? ומה הגבולות? את מאמינה בזה כי כמה נשים מצהירות שהן כאלה וגם לך זה ניראה מגניב כזה? (יש לי עוד הרבה שאלות נוקבות על כך)
וכן אני לומדת גמרא, לצד חסידות.. כי אני אוהבת את זה, מתוך אידיאל ולא בשביל להתריס..
לא חשבנו שזה בא להתריס, את, הרי, פמינסטית.
וכן ישלי חלום לגור כמה שנים בקראוון מול נוף הרים.. סתם כדי להיכנס לפרופוציות על החיים, ושכסף זה לא הכל בחיים..
ולא באלי לחיות חיים נורמלים, של התרוצצות החיים בין משפחה לעבודה..
ילדותי ולא על הקרקע. מחשבות דמיוניות וחולמניות.
באלי יותר צבע בחיים, שליחות בחו'ל לאיזה שנה
צבע בחיים= שליחות בחו"ל..
ומה נעשה, בני ישיבות הקוו.. קווניקים אתם מקובעים..
כמה את מכירה?
האם אני זאת שמוזרה..
את לא מוזרה את מבולבלת מאוד כרגע.
או שנגמרו הגברים שגם חושבים כמוני ולא בוחרים בחיים משעממים ונורמלים?..
החיים לא מלאים בריגושים את זה מבינים בגיל בוגר יחסית (גם 20) אבל כל אחד לפי בגרותו הוא.
לסיכום:
ניכר מבין השיטין ובהיר שלא מבין השיטין כי הבלבול גבר על הדעת וכי זה מצריך מענה הולם קשה אשר יהיה. גם אני יכולתי לשבת בבית, לראות את הדברים, לכתוב איזה משפט (במקרה הטוב) ולהמשיך הלאה. אבל בחרתי להשקיע 10 דק כתיבה. יכול להיות שזה רק אני שרואה את הנקודות האלו שעליהן כתבתי אך זה לא מרתיע אותי מלכתוב.
אני מאמין שפותחת השרשור התכוונה לכל מילה ולכן אני כן מרגיש צורך להזהיר מפני הסכנה. גם אם לא כולם חושבים כמוני.
נימאס לי לשמוע על משפחות שמתרסקות ומרוסקות בגלל חתונות צעירות ופזיזות, וכאן זה מקרה מאוד מאוד קלאסי.
'ילדותיות מופרזת' מסוכנת שבעתיים מבטחון מופרז שהוא, הרי, רק זיז קטן בתוכה.
דברים אילו לא נכתבו להתריס, אלא להתריע את פותחת השרשור על בעיה, מצוקה או תסביך. כניראה עובר עם הגיל. אני מקווה שגם במקרה הנ"ל.
ולא שלקחתי את המקרה קשה במיוחד אלא שניצלתי את זה לדבר באופן כללי על מקרים דומים ולכן זה נכתב בצורה נחרצת.