אפשר לזהות מראש בעל מכה? איך?הפעם באמת
צריך להקשיב הרבה ל"רמזים" מאחורי השורות בפגישותגב'
בתור דוגמא- רציתי לשתף שנפגשתי פעם עם מישהו שבפגישה הראשונה כשעברנו ליד אדם שאסף תרומות ברחוב, תרם לו, ואז פנה אלי ןאמר לי בטון שהרגשתי שהוט סוג של מצווה- את יכולה לתרום גם.

בזמן הפגישה לא ייחסתי לזה שום משמעות, אך כשניתחתי אחר כך את הפגישה, והתייעצתי עם חברה בןגרת ןנשואה בשמחה ואושר- קיבלתי את זה בתור סוג של שתלתנות.

זאת לא הייתה הסיבה שחתכתי, אבל זאת בהחלט היתה נורה אדומה בדרך לשם.

באופן כללי, צריך להיות מאוד רגישה למסרים סמויים וגם גלויים במהלך תהליך ההיכרות.

המון המון הצלחה!
קנאי, אובססיבי, רכושני, סופר-חנפן, מתנצל כרוני, פרצי כעסמלקט ניצוצות

צריך לברר איך הוא מתיחס לאנשים שיש לו עליונותחסדי הים
מסוימת עליהם. האם הוא מתייחס כמנהיג או כשליט.

אם הוא מתייחס כשליט, זאת כבר נורה אדומה. אבל צריך לבדוק אם השליטה מיתרגמת לדיבורים אלימים ולמעשים אלימים, וזה בד"כ קורה כשיש לו מידות של גאווה וכעס, שגורמים לו להתיחס באלימות כלפי מי שהוא מרגיש שליט עליו, והוא כועס עליו.
[לפעמים זה רק מתבטא בדיבור אלים, כי אין לו עדיין את התנאים הנוחים לבטא את המעשה האלים, אבל כשיהיה לו את התנאים הנוחים, אז זה יתבטא במעשה.]
תבדקי אם הוא מנסה לגרום לך להיות תלותית בו.פינגו0

לדוגמא, אם הוא נותן לך הרבה מתנות או מרעיף עלייך שבחים בלי סוף.

לגברים שיש להם נטיה לקחת את ההובלה של הקשר עליהם,

יש להם יותר נטיה לאלימות מאשר כאלה שרוצים שיתופיות בקשר.

המעניין הוא, שעד החתונה "הגבר המכה", הוא הגבר האידיאלי שרוב הבנות מחפשות.

הוא גברי, הוא מוביל, הוא רגיש, הוא מחמיא, הוא מפרגן, הוא נותן מתנות וכו'.

כמובן שלאחר החתונה הכל מתהפך, אבל אז בד"כ האישה כבר כבולה אליו.

למשל, לגבר כזה יש סבירות יחסית גבוהה שתהיה לו נטיה מסויימת לאלימות.

אבל בשביל לדעת באמת, צריך להכיר אותו ואת משפחתו טוב ולאורך זמן.

מישהו בעל מידות רעותכהן

אם הוא לא רוצה למשל שתיפגשי עם חברות שלך וכובל אותך אליו

רק לגבי החלק השני של מה שכתבת-שוקולד לבן

יש כאלה שחונכו שבקשר הגבר צריך להוביל, והם חונכו גם שלא כל שיתופיות נכונה (כלומר יש החלטות שהם צריכים להחליט)

הם יכולים להיות אנשים מדהימים עם מידות טובות וממש לא אלימים, אבל כיוון שהם חונכו ככה זה מתבטא אצלם בצורה כזו.

כך שלא טוב להחליט על סמך העניין הזה שהגבר אלים, הרבה פעמים זה לא נכון וחבל.

לשאלת הפותחת- 

יש רשימה של דברים שמעלים נורות אדומות אם הבחור איתו את יוצאת עלול להיות אלים, כשחלק מהדברים מספיק ששנים מתוכם נכונים וכבר צריך להפסיק את הקשר (אני לא זוכרת אותה, אבל אולי אפשר למצוא בגוגל)

אם יש לך חשש רציני לבחור ספציפי, מומלץ להתייעץ עם מישהי שמבינה בתחום ולשאול אם הפרטים באמת מעידים על בחור עם פוטנציאל להיות בעל מכה (אגב, הכאה מילולית- ביקורת קוטלת, השפלות, לא פחות גרועה מהכאה פיזית)

לא כתבתי שמי שגבר מוביל זה סימן שהוא אלים,פינגו0

אלא שהסיכוי שהוא אלים הוא יותר גבוה.

דרך אגב, הסיכוי שגבר עם התכונות כמו שהסברתי לעיל הוא אלים - הוא סביב ה-20%

(שזה אומר שכ-80% מהם אינם אלימים בפועל)

אחי, כרגע תארת אותי ועוד מספר לא מבוטל של גברים.הלוי
ואתה ממש טועה, אני לא יודע מאיפה אתה מנפיץ את מה שאתה אומר, אבל אתה ממש טועה.

תארת אותי ואני ממש לא גבר מכה, אשתי יכולה להעיד עליי שאני לא גבר מכה, אני יוסיף גם שאני נגד אלימות במשפחה, גם כלפיי ילדים, אפילו ברמת הסטירה (יש כאלה שסטירה זה בסדר מבחינתם).

אין פסול בכך שאני נותן מתנות לאשתי ורעיף עליה שבחים, גם לפני ועוד יותר אחרי החתונה, זו עוד דרך שבא אני מבטא את אהבתי לאשתי.

גבר אמור להוביל, אומנם להיזהר שלא להיות שטלתן, אבל כן להוביל.
שטויות במיץ. סליחה!!פסיכו

מי שחושב שהנהגה הכוונה דיקטטורה טועה ובגדול. "אוהבה כגופו ומכבדה יותר מגופו" ואם זאת "והוא ימשול בך" אבל ממש לא מתוך דיקטטורה אלא היפך המוחלט מתוך אהבה ונתינה רבה! לא כל גבר טוב הוא בעל מכה ומי שלא מנהיג את ביתו אשתו תסבול לא פחות! 

ודאיאפרוח
שליטה בכל צורה שהיא אפילו על דבר פעוט וחסר ערך, זו פריצת דרך לאלימות פיזית, מילולית וכלכלית.
שימי לב אם הוא מכריח(אפילו אם זה בעדינות ) אותך לעשות מה שהוא רוצה..
או מצליח לשנות לך דעה שהיתה מוצקה אצלך..
כןפרח-בר
הערות על לבוש / איסור לפגוש בני משפחה וחברים
כעס ואובדן שליטה מדברים שוליים
אלימות כלכלית
זלזול בדעות שלך והתעלמות מהרצונות שלך
אם יש לך חשד הכי קטן - תני לחשד הזה מקום , האינטואיציה שלנו חזקה ויש לה תפקיד גדול בזיהוי מקרים כאלה
כל התכונות שאת וקודמייך מזכיריםפינגו0

אלו תכונות שב-99% מהמקרים יתגלו רק לאחר החתונה ובמקרה הכי הכי טוב אולי רק לאחר האירוסין.

לרוב בעלים אלימים הם ממש לא כאלה לפני החתונה (וודאי לא לפני האירוסין),

ולפני החתונה הם כביכול מתפקדים כ"גברים האידיאלים" (בשביל נשים, כמו שהזכרתי לעיל.).

וגם לרוב, אי-אפשר לזהות זאת בהתנהגותם כלפי חבריהם, כי היחס שלהם לסביבה החיצונית לעומת המשפחה שלהם הוא ממש שונה.

היה לי פעם שכן שהוא היה בעל מכה, והפער בין ההתייחסות שלו למשפחה שלו ובין ההתייחסות שלו לסביבה החיצונית - שמיים וארץ!

כל השכנים חטפו שוק כשהתברר שהוא בעל מכה, כי כלפי חוץ הוא היה נראה נורמטיבי לחלוטין.

לכן נראה שתגובות אלו לא עונות לשאלה:

"אפשר לזהות מראש בעל מכה? איך?"

לפי מה שרשמתן,מחכה לשקט
נשמע שבעומק האישיות שלנו מסתתר בעל מכה... אז למה לכן להתחתן בכלל?!
.....ונסי
יש כמה סימנים מוגדרים
אם הוא אבססיבי מאוד מאוד (המון הודעות, חוקר מאוד)
אם הוא מנסה לנתק בין הבחורה לקרובים וחברים
וכמובן- אם הוא מכה,
אלו דברים שצריך לברוח מהם כמו מאש.
יש עוד סימנים.
אפשר למצוא בחיפוש בגוגל. אני זוכרת שהניסוח באתר של "כללית" היה נח.

חשוב לומר דבר נוסף. הוא יכול לומר שהוא אוהב ושאין לו חיים בלי אותה הבחורה. אין לזה קשר, והוא ימשיך להיות אלים (צריך גם לחשוב טוב מהי אהבה)
מה?! יש בעלים מכים במחוזותנו?!דתי

ברור שיש. בכל חברה זה קיים..אור השחר..
אי אפשר לדעתבלב
אף אחת לא נביאה לדעת, רק אחרי שמתחתנים וחוטפים אז יודעים שמדובר בגבר אלים בוודאות. תשאלי כל יועץ נישואין ותראי. אבל אומרים שגבר שנותן המון מתנות בצורה מופרזת זה תסמונת הגבר המכה, שאחכ מתחרט ומנסה לפייס.

לא יודעת כמה זה נכון.
אוי ואבוי! איזה עולם! חשבתי רק באירן...דתי

נשואה ב"ה, לבעל מקסים, אבל עכשיו אני נזכרת שפעםבובת חרסינה

פגשתי בחור שאמר לי, בצחוק אמנם, ש-"...אם אחותי תעז לומר לי שאני לא מסדר טוב את הבית, אני לא יודע מה יקרה לה, מבחינתי היא תמצא את עצמה קשורה במחסן"....

מזעזע, נכון?...אמנם הוא אמר את זה בצחוק, ולא היה נראה שהוא רציני. אבל ככל שחשבתי על זה יותר התחלתי לתהות האם צורת ההתבטאות הזו שלו לא היתה בלתי פרופורציונלית למצב, מה שאולי מלמד על פוטנציאל להיותו בעל מכה...

(אין לי מושג אם הוא נישא ואיך הוא מתייחס לאשתו)

זה נראה לכם מלמד משהו עליו?

קונה הרבה מתנות זה לא בהכרחאני123
סימן לגבר מכה
אי אפשר לדעת....משה!!

בטח שאפשר לדעת!!!יעלה5

אומנם אומרים שלעיתים אף הגבר לא מודע לזה שהוא בעל מכה, (אולי כי עדיין לא היה לו על מי להתנסות..) אך בהחלט יש לגבר מכה סימנים מנבאים מאוד ברורים! כמו שחלק מהמגיבים כאן כתבו... כמו הרעפת מתנות (כמובן רק במקרים שזה מגיע מתוך רצון ל"קנות" את האישה ואת רצונה האישי..), רכושניות כלפי האישה (היא "שייכת" לו! הוא מכתיב לה מה לעשות, לוקח קשה כשהיא לא מספרת לו דברים שקרו לה- אלא למישהו אחר, מפריע לו שהיא יוצאת עם חברות וכו), כמו כן, אלימות כלפי אנשים אחרים (גם אנשים שעשו לו רע וכביכול האלימות שלו כלפיהם מוצדקת- לא סימן טוב, כי את האלימות הזו הוא יוציא על האישה כשזו תעצבן אותו). וכמובן אם הוא פוגע בה הוא מצדיק את הכל בטיעון שהוא אוהבבבבב אותה! ולא יכול בלעדיה, ואם היא תעזוב אותו הוא לא יוכל לחיות וכו....

אני מכירה מספר נשים מוכות והן טענו שהיו סימנים והן התעלמו כי חשבו שזה מתוך אהבה. (שמעתי מחקרים שבדקו זאת על הרבה נשים מוכות, והתוצאות הראו באופן מובהק כי היו סימנים מקדימים לגבר האלים)  

טעות!!מדי פעם פה

יש דרכים לזהות. רק צריך להכיר וללמוד על זה.

שימי לב אם יש לבחור פתיחות ומקום לשמוע את דעת האחר או לא.הלוי
שימי לב אם הוא מנסה לכפות עלייך את דעתו, גם אם הוא מנסה לעשות זאת בעדינות.

שימי לב אם יש לו נטייה לפתור בעיות תאורטיות (קל וחומר מציאותיות) בתיאורים אלימים.

זה לא תמיד ככה, אבל שימי לב אם הוא נתפס על קטנות ומתעצבן מזה ועד כמה הוא מתעצבן.

שימי לב אם הוא חם מזג.
אם רוב התיאורים האלה נכונים אני צריכה לדאוג?הפעם באמת
בהחלט כדאי שזה ידליק אצלך נורה אדומה.הלוי
אובססיבי לגבייך או לגבי דברים אחריםירושלמית טרייה
אם הוא נותן הרבה מתנות ואומר לך שהוא אוהב אותך, ובעיניך זה בשלב מוקדם מדי בקשר, נורה אדומה!

אם הוא אומר שהוא לא יכול בלעדייך וכל מיני כאלה - גם נורה אדומה!

יהיו כאלה שלא יסכימו איתי,אבל בהנחה שמדובר בחברה דתית דיבורים כאלה הם פחות נפוצים. אז מי שנוטה להגיד כל הזמן כמה הוא אוהב וחייב אותך זה לא טוב!

אם את רואה שהוא אובססיבי לדברים, חופר על עניינים שמישהו אחר היה מעביר הלאה בקלות, זה גם סימן אזהרה.

גם אם את שומעת ביטויים של כעס מוגזם על שטויות. כולנו לפעמים מרגישים לא טוב ומתעצבנים כשלא צריך, אבל נרגיש לא נעים אחרי דבר כזה. מישהו שעושה את זה הרבה את תתפסי אותו על דברים כאלה תוך שבועיים שלושה של דייטים..

וכמו שאמרו - האינטואיציה שלך הכי חשובה!
מרגישה שאת לא בטוחה מה תהיינה התגובות שלו, לא בטוחה אם טוב לך, לא רגועה - תברחי!
כל שמחכים יותר קשה יותר לברוח.

מנסיוני וניסיון חברות.
ועוד עצה -גיברת

להקשיב לסביבה.

הרבה פעמים אנשים קרובים שמכירים אותנו יכולים לראות דברים מנקודת מבט אחרת דברים שאנחנו מבפנים לא רואים.

תלוי למה הכוונה.יבצ
אם את מתכוונת לגבר מכה (כ' בסגול) אז נתנו לך כאן שלל עימות למרות שעדיין חושב שלא ניתן לדעת לפני חתונה.

אבל אם הכוונה לגבר מכה (כ' בפתח) זה ניתן לדעת כבר בפגישות.

זה בלי ניקוד לכן הספק שלי...
אין דבר כזה מכה עם כ' בפתח.שלום ש
יש מכה עם כף...
ממליצה מאוד לראות את הסרטו הזה,שירה..!
אולי הוא קצת קיצוני, אבל משקף מאוד את התסמינים.
איך סבלת אותו?שום וחניכה
שאלת אותי? לא הבנתי בדיוק תשאלה..שירה..!
כן, איך סבלת את החצוף הזה?שום וחניכה

מה זאת אומרת? זאת לא אני שירה שבסרט..שירה..!
את באמת לא צריכה להתבייש. הוא צריך.שום וחניכה
אם אני לא טועה זה סרט של מגמת תקשורת..מקום בעולם
ולכן זה לא באמת היא אלא מבוסס על איזשהו סיפור..
תקני אותי אם אני טועה
אין שום קשר אלי, לא מבינה מה אתם רוצים..שירה..!
בסה"כ ראיתי אותו פעם..
שאלת אותי? לא הבנתי בדיוק תשאלה..שירה..!
לא קיצוני בכללפרח-בר
הייתי רוצה להאמין שכל בעל מכה היה מתנהג בשתלטנות מופגנת כזושואף לאוראחרונה

עוד לפני חיים משותפים,אני גם לא מאמין שהכאה היא רק תוצר של אופי כ"כ גרוע וחסר עדינות כלפי הסביבה המתבטא כמעט בכל אמירה,לכן אני חושב שיש בזה קיצוניות,התסמינים לא חייבים להיות כ"כ ברורים וחדים.

יכולות להיות הופעות של דברים מהסגנון הזה או יותר בקשר אמיתי,אבל נראה שבסרטון כל אמירה שיוצאת מפיו אומרת דרשני

ב.בנימה אחרת הגעיל אותי שהוא השתמש באמירות תורניות בשביל לעבור על ההלכה ולהכות את אשתו.מדובר בהכאה שיש מאחוריה שיטה ותפיסה,אני לא יודע כמה מהבעלים המכים עושים זאת מתוך תוכנית עבודה של תפיסה מעוותת מאשר מהתפרצות של כעס

כמו שאמרו פה, הסירטון לא כזה קיצוני..אפרוח
זה קורה הרבה לצערינו. בחורות מסונוורות ולא שמות לב לנורות אדומות.
אגב, זה קורה גם הפוך
הסרטון עשה לי צמרמורת. סרטון מושקע!חסדי הים
אולי תלוי גם מאיזה משפחה הוא מגיעhamedinai

יש משפחות שזה מופרך לגמרי שהבעל  (או האשה. יש גם את זה) ירימו ידיים. ויש משפחות שזה אחרת.

יש תסמיניםמדי פעם פה

חלקם צוינו למעלה. העניין שבדרך כלל תסמין אחד או שניים לא אומרים. אבל אם יש כמות מכובדת - זה בעייתי.

ויש גם סימנים מאוד חריפים, שאפילו אם יש 'רק' אחד כזה - צריך לברוח. מהר. למשל: מנתק אותך מחברות ו/או ממשפחה.

יש לנעה אריאל הצגה :'הערב היפה בחיי', ואחריה יש לה שיחה קצרה בנושא זיהוי גבר אלים. מה שכתבתי מבוסס על זה. מומלץ מאוד. זה גם מאוד מסודר ולא משמועות או הערות.

אם את חוששת - תבדקי בלי לדלג.

פרופיל לגבר אליםkreinin

* הוא שפן

* אין לו קורא'ג

* הוא ג'נטלמן

* הוא יס-מן

* הוא נשלט בקלות

* הוא לא אסטרטיבי

* הוא נותן לאחרים לדרוך עליו

במחילה מכבודך, התסמינים קצת שוניםונסי
מתנות ומחמאות לא עומד בפני עצמו!!mishi

יש הצגה בנושא "הערב היפה בחיי" שמדברת על זה,מביאים אותה הרבה לאולפנות וכאלה,ובסוף היוצרת מדברת על גבר מכה והסימנים-היא אומרת איזה עשר, ואם יש 3 מהם אז לחשוד, ושניים מהם הם באמת מחמאות ומתנות בהגזמה אבל -איך היא ניסחה את זה?משו כמו "אם אלו הסימנים היחידים ואת כל השאר את פוסלת-רוצי על זה,תתחתני".אל תהפכו את זה לשלילי!

ובגדול-מישהו שטובתך חשובה לו-גם אם על חשבונו לכאורה,ומוותר,ושבהרגשה שלך את מרגישה שיהיה לך טוב איתו (ולא רק אוהבת)-הוא לא.בעיניי. חברה אמרה לי פעם "במקום שיש אמת שם הלב שקט"..

אתם רוצים לפרגן?advfb

תפרגנו על מעשה טוב ואז ממנו תדברו על התכונה שאתם אוהבים בה/ו באישיות.

דוגמא - 

תודה שאתה מפרגן לי כל הזמן, ממש אני רואה בזה את העין הטובה שלך

אתה אחד הניקים האהובים עליי בפורומיםקעלעברימבאר
הניק האהוב עליי...חתול זמני
אני מעריך שגם אתה תהיה הניק האהוב עליי בבוא הזמן,קעלעברימבאר

פשוט עדיין לא הכרתי אותך מספיק זמן בפרום  

אני מזמין אותך לַפּרוֹם.חתול זמני
התרקוד איתי?חתול זמני
וודאי. בוא לשטו"ל. אני לא רוצה לשגע כאן את הניקיםקעלעברימבאר

עם שטויות

למה שטויות?חתול זמני
לא שטויות. שטויות שאני ממלמל. ניקיםקעלעברימבאראחרונה

פה לא אוהבים שמשגעים פה את הפורום עם דיבורים לא קשורים🙃

מה הכוונה בו במי, על מי מדובר?הפי
באדם שאת רוצה לפרגן לוadvfb

זאת אומרת להתחיל לפרגן על המעשה הטוב שהאדם עשה - "איזה מעשה X טוב עשית"

ואז להגיד לו שזה לא רק המעשה אלא המעשה נובע מתכונה טובה שלו - "זה שעשית ככה זה מראה שאתה X Y Z"

למה בעצם?ריבוזום
מה עומד מאחורי ההצעה?

אני שואלת כי ספציפית לגבי מחמאות לילדים, דווקא הבנתי שעדיף להחמיא על מעשים, ועל מאמצים. ולהימנע מלהדביק תוויות של תכונות אופי (חיוביות, כמובן. שליליות זה מובן מאליו)

למה עדיף להמנע?advfb

את מציגה את זה כהנחת יסוד שאני לא כל כך מבין.

אדרבה, אם מדברים על ילדים - אדם תופס את עצמו עם תכונות חיוביות שהן מהותיות בשבילו, זה בונה לו תדמית טובה. 

והסיבה שאליה כיוונתי - ברגע שאת מפרגנת רק על מעשה יש בזה משהו שיטחי. אבל כאשר את מפרגנת על עצם האישיות בזה משהו הרבה יותר אישי והרבה יותר מחמיא. זה לראות את מי שמולך ממש ולא רק בתועלת שהוא עושה. כל אחד רוצה ש"יראו אותו".

כחתול זמני,חתול זמני

רצוני הוא להיות סמוי מן־העין.

אסבירריבוזום
לגבי ילדים, יש מחקרים בנושא. לדוגמא: נתנו לכמה ילדים לצייר ציור, לחלק החמיאו שהציור מקסים ושהם "ממש ציירים", ולחלק החמיאו על דברים ספציפיים בציור: "אני רואה שהשתמשת בהרבה צבעים. עבדת ממש קשה על הציור הזה!". משהו בסגנון. אחר כך הציעו לילדים לנסות משימת ציור מסובכת יותר. הילדים שהחמיאו להם המחמאה מהסוג הראשון נטו יותר להימנע, לעומת הילדים מסגנון המחמאה השניה שיותר קידמו בברכה אתגר חדש. 
המשךריבוזום

יש עוד מחקרים דומים.

הרעיון הוא שאם ילד מתרגל להתיחס לעצמו כ"חכם", "צייר", "מוכשר", "יפה", ורואה בזה את עצמו ואת הערך שלו - מה יקרה כשזה כבר לא יעבוד? אם הוא ינסה לפתור תרגיל ולא יצליח? הוא כבר לא יהיה חכם? אבל אם הוא לא יהיה חכם אז מה הוא בכלל? הוא ינסה לצייר ציור ולא יצליח - אז הוא כבר לא צייר, אבל אם כך, מה הוא שווה?

ולכן עדיף להחמיא על מאמץ, לחזק מסוגלות שמגיעה על ידי ניסיון, ולא להחמיא על כשרונות.

זה קצת שונה מהדוגמא הספציפית שנתת, לגבי עין טובה, כי בדוגמאות שלי מדובר על כשרונות ולא מידות. ושוב - גם מדובר על ילדים. אני צריכה לחשוב על ההבדל בין הדוגמא שלך לדוגמאות היותר ברורות של כשרונות, וגם כמובן על השוני בין הקשר חינוכי לקשר בין מבוגרים. 

אני רוצה לפרגן למישהו עם צרכים מיוחדיםהפי
למה? לא יודעת מלא אור אהבה חמלה רק להיות לידו זה עוזר לי להיות טובה יותר ולראות מה חשוב באמת בחיים

הוא כמובן לא קשור לכאן

יש הרבה, זה בעיהאני:)))))
קורס קצינים בשנה הראשונהמסיבת ישרים

היי לכולם,

בעז"ה אנחנו נתחתן בחודש אב, ובאזור חנוכה שאחרי אני מתחיל תפקיד ג'וב בתור קצין פרוייקט דרך עתודה (עדיין אין שיבוץ לאיפה נהיה בארץ)

כל הזמן מדברים איתנו על קורס קצינים וואלה בא לי לצאת כי אי אפשר להתקדם בצהל בפיקודי אם אתה לא קצין

הקטע זה שאם נגיד אצא בתחילת התפקיד כלומר 3 חודש אחרי שנתחתן, אז זה אומר שכשאהיה בבהד אחד 3 חודש אחזור רק לשישי-שבת

ודיברתי איתה על זה והיא מוכנה ודוחפת אותי שאני אצא כדי שדלתות בצבא יפתחו.

אבל לאחרונה גיליתי שגם ההכשרה החילית היא שבועיות ואז זה יוצא חצי שנה של רק שישי-שבת, זה לא יותר מידי?

מה שאר החיילים הנשואים עושים?

אם קבעתם תאריך - לוקחים בחשבון שיהיה קשה בחודשיםפ.א.

הראשונים.

לא דוחים חתונה בגלל זה, ובוודאי לא לוותר על קורס הקצינים וההכשרה החיילית. ממש חשוב לטובת פיתוח הקריירה שלך בצבא ובהמשך באזרחות, עפ"י הניסיון שתצבור בצבא.  

מה שכן, ממליץ לתכנן בינכם מניעה בחודשים הראשונים. עד שתכנס למסלול שירות צבאי נוח מבחינת הבית.  

לא כל כך מסכימה. אבל לא כדאי להיכנס לויכוח.נחלת

רק חושבת שלאשתך יהיה קשה. שנה ראשונה יעשה לביתו....

חושבת שהקשר בין בני הזוג בתחילת דרכם, הוא החשוב ביותר.

נניח שזו היתה קרירה אחרת, לא צבאית?

הוא ציין שהתכנון לצאת לקורס 3 חודשים אחרי החתונהפ.א.אחרונה
כל שאת החוויות הראשונות של החודשים הראשונים של תחילת הנישואים, הם יעברו בנעימים.  
מחפשת המלצה לבתי מלון עם אוכל טוב/ צימר עם א. בוקרעינב66

באזור כייפי, ויפה עם מגוון אפשרויות לטייל ולכייף באזור..

חשבנו על אזור גוש עציון/עמק האלה/סובב ירושלים..

מתכננים חופשה חלומית לרגל יום נישואין ואחרי תקופה אינטנסיבית...

פנקו אותי בהמלצות מנסיון

תודה רבה!

להעביר לפורום המתאיםברוקוליאחרונה
נראלי זמן טוב לספרמבולבלת מאדדדד
ב"ה התארסתי לא מזמן

ותודה לכל מי שידע כבר ולא סיפר

בקרוב אצל כולם בע"ה!

מזל טוב!! שיהיה לכם הרבה טוב ביחד!!יעל מהדרום
דיי באמת(;?הפי
חח אין עליך 
מזל טוב!אנונימי 14
וואו מזל טובבברקאני

איזה מרגש

שתבנו בית קדוש ושמח ביחד

מבולבלתתתת!!!! מזזזלללל טווובבב!!!🤩🥰❤הרמוניה
מרגש ממשארץ השוקולד

מזל טוב,

שיתמלאו כל משאלות ליבכם לטובה בבית הנפלא שתקימו יחד באהבה, בריאות, שמחה ואושר לאורך שנים רבות

תודה רבה לכולם!🤗מבולבלת מאדדדד
מזל טוב!חדשכאן

איזה יופי!

שתזכו לבנות בית נאמן בישראל מתוך אהבה, שמחה, נחת ורווח!

איזה יופי, בשעה טובה!! הרבה נחת ושמחה!נפש חיה.
כיף לשמוע, מזל טוב!advfb
מזל טוב! איזה יופי ב"הוהוא ישמיענו
ברוך השם!נחלת

המון המון מזל טוב! כן תרבינה הודעות משמחות כאלו!

וואו יקרה! מזל טוב ענקי 🥳❤️נגמרו לי השמותאחרונה

איזו בשורה משמחת ומרגשת

בשעה טובה ומבורכת ממש

שתזכו לבניין עדי עד בשמחת עולם ובאהבה גדולה ❤️🌟🥳

אתם מרגישיםהרמוניה

את ההשגחה של הקב"ה בכל התהליך של הפגישות?

תשתפו

כןאדם פרו+אחרונה
זה מדהיםהפי

איך מעניין בו,  טעות אחת שלו

והוא לא רלוונטי

אם מישהו מאכזב אותי באמת פעם אחת

אני כבר לא רוצה אותו

גם אצלכן זה ככה? 

( שאלתי את הנשים בקהל ולא את הגברים ..

כי לא מעניינת אותי כאן הדעה שלכם)

אמןהפי
תמונות/מראה חיצוניאנונימי 14

רוצה להציע משהי מהעבודה לחבר.

חושש שאחד הצדדים לא יתלהב מהמראה החיצוני של השני. (שזה כמובן לגיטמי, פשוט החשש האמיתי שאחד הצדדים יבין שזה בגלל זה..)

מניח שהפתרון פשוט אבל לא חד לי מה לעשות.

אשמח להסבר קצר.

תודה.

נראה ליהרמוניה

-לשאול מראש את שני הצדדים אם יש דברים במראה חיצוני שקשה להם איתם והם עילה לפסול מבחינתם, ולפעול לפי זה.

-אם יש אפשרות להציע קודם לצד שפחות יתלהב בלי שהצד השני יודע שהציעו אותו. אולי לבקש פרטים משני הצדדים, ורשות להציע וכולי... ואח"כ אם התשובה שלילית להגיד שבסוף הצד השני תפוס.

פשוט תציעadvfb

נטית ליבי אומרת שזה לא אחריות שלך, מי שלא ירצה אז לא ירצה, אתה עשית את שלך.

האמת עברתי משהו דומהשבור לרסיסיםאחרונה

איזה הצעה שהצעתי לחבר.

תתיעץ עם אנשים שמבינים

שאלהאני:)))))

מישהו פה שאל על איך מתנהלים נכון בשידוכים ובפגישות ועניתם יפה, אני לא חדשה בשידוכים אבל אשמח לשמוע מהצד הגברי איך הייתם רוצים שהמדוייטת תתנהל, מה עושים ומה לא.

סתם רוצה לשפר את איכות הפגישות.

תודה רבה! אשריכם!

אם אינני טועה עיקר האיפור בעבר היה דווקא בהירחתול זמני

כמו הגיישות ביפן וכיו"ב

כי האיכרות היו שזופות ובנות המעמד העליון יכלו לשבת בבית ולכן היו בהירות יותר

אולי יעניין אותך