שלום ושבוע טוב לכולם!!
ישבתי עם עצמי קצת בשבת וחשבתי.. מה המצע המדיני בכלל של ש"ס? מה שרואים מהם עד עכשיו ואני מאמין שכך גם יהיה בסרטוני התעמולה זה רק דאגה לשקופים ולבני הישיבות.. אבל מה עם מצע מדיני?!?!
התשובה: ש"ס שמאלנית! וכמו שהם הסכימו בעבר להצביע בעד אוסלו, כך הם גם יכולים להצביע בעד שתי מדינות לשני עמים!
הוכחות:
1. הרב מאיר מזוז אמר שהוא ביקש מתנועת ש"ס שיתנו לאלי להכניס אנשים מהימין לתנועה וכך יהיה איש ימין של ישי, ואיש שמאל של דרעי לסירוגין, אך דרעי סירב. למה? כי הם לא מוכנים שזה יפריע להם לשבת עם המחנה הציוני, הערבים ומרצ בקואליציה.
2. עכשיו גם מובן לי למה יהודה אבידן - חבר תנועת ש"ס בוועדת הבחירות המרכזית, הצביע נגד הכנסת ברוך מרזל לריצה במפלגה לכנסת. ואני בכלל לא יתפלא אם הוא הצביע נגד הוצאת חנין זועבי מהריצה..
3. אריה דרעי העיף מש"ס את שני האנשים היחידים שהיו ימניים בתנועה - הרב ניסים זאב, והרב אמנון כהן.
4. אריה דרעי עבד ועדיין עובד על כל הרבנים בעיניים! וזה כולל את כל הצער שהוא עשה לרב עובדיה ז"ל. הם חושבים שהוא איש של ימין, ושהוא ישמור על הארץ.. כל כך קשה לראות שמדובר באדם שקרן ורמאי שאכפת לו רק מעצמו ומכיסאו?!
למסקנה: ש"ס היא שמאלנית במסווה מזויף של עזרה לשכבות החלשות ולחרדים הספרדים, וזוכרים שאלי ישי אמר שאם הוא יפתח את הפה על ש"ס הוא יקבל אפילו 15 מנדטים - על זה הוא מדבר! ולמה הוא לא גילה? כי הוא הבטיח לרב בעדני שהתנועה שלו לא תפגע בציבור הבוחרים בש"ס, ואלי בניגוד לאריה הוא אדם עם ערכים! אדם שעומד במילה שלו!
הגיע הזמן להשים 'קץ' לשקרנות, לצביעות, לגזענות, ולרמאות של אריה!
תבחרו אתם למי להצביע! לנאמן או לשקרן, לימין או לשמאל, לארץ ישראל השלמה או לחילוקה לערבים.
אשמח לשמוע את דעתכם.. שבוע טוב!