טוב נו, זה היה ברור שגם בנים יכנסו.מה אכפת לי, תקראו ואם יש לכם מה להגיב תגיבו, זה עוזר להקפצה 
לעניין. בנות:
באיזה שלב (נניח, מבחינת מספר דייטים או מבחינת "חוזק" הקשר) נראה לכם ראוי שהבן ישאל את הבחורה אם לאחר חתונה (לאו דווקא איתו, אלא בכלל...לא בקטע של להלחיץ) היא תלבש כיסוי ראש מלא/חלקי/בכלל לא/פאה/משהו אחר שלא הצלחתי לחשוב עליו ?
או שהבחור אמור בכלל להבין את זה מאופיה הכללי של הבחורה/איך שהיא מגדירה את עצמה מראש?
נניח הגדירה את עצמה בבירורים/אצל השדכן כ: " דוסית שמחוברת לכתבי הרב קוק/כתבי רבי נחמן" = הולכת עם כיסוי ראש מלא, לעומת: "דתייה לאומית, זורמת עם החיים, משתדלת לשמור על התורה והמצוות ולהתחבר לעבודת האלוקים בדרכי שלי" = לא בטוח שתלך עם כיסוי ראש מלא?
כמובן שהכל רק דוגמאות וקצת מוקצנות כדי לחדד את השאלה.
ובכלל - אם בחור היה שואל אתכן את השאלה הזאת עוד בבירור המקדים, או השדכן בשמו היה שואל - האם הייתן רואות בזה חוסר טאקט? דבר שצריך לחכות איתו ולא רלוונטי כרגע? וכו' וכו'...
שאלה אחרנה, מבטיח, באמת (
) : האם אתן מכירות בנות, היכרות אישית, שמצד אחד ביומיום מגדירות את עצמן בהגדרה שסתם ככה על מישהי אחרת שאתן לא מכירות, שהיו אומרות לכן שהיא בהגדרה כזאת, הייתן חושבות שהיא: עם/בלי כיסוי ראש מלא - ואילו הבת הזאת שאתן מכירות, למרות איך שהיא מגדירה את עצמה, כאשר התחתנה הלכה בצורה שונה ממה שאתן תופסות את "ההגדרה" הזאת? (נניח, בת שביומיום אתן יודעות שסוג של מגדירה את עצמה דוסית, אבל לאחר שהתחתנה פתאום אתן רואות כיסוי חלקי ביותר של השיער, לדוגמא - או מקרה הפוך ממש...)
מצטער שנפלתי עליכן ככה, פשוט זה נושא שאני מתחבט בו כבר זמן מה.
אשרייכן צדיקות שאתן סובלות את החפירות של בייני"שי עמו ישראל באהבה