אני רוצה לדון ברצינותרק רגע
בנושא שעולה פה הרבה שאול את זה מנקודת מבט אחר.
מה הסיכוי של גבר או אישה מכוערים באמת להתחתן? מכוערים זה מכוערים זה לא רק מכוערים בעיני- זה מכוערים בכלל.

יש הרבה גברים מכוערים שהצליחו להתחתן מה הסיכוי של אישה מכוערת להתחתן? יש כאן גבר שיהיה מוכן לצאת עם אישה מכוערת או שחושב ברצינות שבאמת יש לה סיכוי להתחתן?
בטח שיש...שרה שרה שיר
יצא לדבר על זה עם כמה אנשים..
א.כל אחד רואה יופי אחרת-אתה יכול לחשוב שמישהי יפה וחבר שלך יחשוב שהיא מכוערת...

חוצמזה-מכירה בנות לא הכי מהממות שהתחתנו,אז כנראה זה אפשרי...
אבל לא קראתרק רגע
את מה שכתבתי
כתבתי על כיעור שאין ספקות שהם מכוערים
אני לא מאמינה בזהשרה שרה שיר
אני לא ראיתי אנשים מכוערים
(בהנחה שאנחנו מדברים על אנשים נורמאליים ולא עם איזושהי בעיה רפואית שרואים כלפי חוץ..)
בנות ישראל נאות הן אלא שהעניות מנוולתן..די"מ
מה אתה רוצה להגיד בזה?רק רגע
מה שרבי ישמעאל רצה להגיד בזהדי"מ
שאין דבר כזה "כיעור שאין ספקות שהוא כעירות"
לא נכוןרק רגע
רבי ישמעאל סבר אחרת.וגם הוכיח את זה.די"מ
אולי די לזרוק סיסמאות?כתום כואב
לצטט פסוקים ואמרות זה נחמד בשטח שאתה מגיע ורואה משהי מכוערת כל הסיסמאות האלה לא שוות כלום ואתה יודע את זה וכל אחד פה יודע את זה וכן יש אנשים מכוערים אז אל תנסו לייפות דברים סתם!
היגיינה וטיפוח מחפים על כיעור. כי באמת יש יופי פנימי שמשפיעשירה מ.

גם על החיצוני. בגדול- צריך להקפיד על שיניים נקיות וישרות. חשוב להחדיר שאדם הוא יצירה של הקב"ה ומה שבאמת חשוב זה הפנימיות והמידות. אם אדם יהיה בטוח בעצמו- הוא ישרה את התחושה הזאת על אחרים.

אני מכירה מישהי שפשוט מאמינה שהיא יפה ויש לה ביטחון עצמי בשמים- וגרמה לנו להיות מסופקים בזה שאולי יש לה יופי באמת.. בכל מקרה היא מקובלת נורא על אף המראה שלה.

וחוצמזה- שיש כאלה שמעדיפים להתחתן עם מכוערים. אני אישית מתלבטת על זה . אפשר לומר שזה אהבה יותר בטוחה.( אם צד אחד יותר יפה, אז הצד השני לא יעז לחשוב על מישהו אחר ביחס לסיכוי שלו. אבל זה בתנאי שהצד היפה יותר לא מאמין ביופי שלו והוא לא רואה את עצמו מעל השני, כי אז יש הרגשה מעיקה של התנשאות...)

בכל מקרה- הקב"ה מזווג זיווגו של אדם- תשאיר להקב"ה את העבודה, מספיק היא קשה כקריעת ים סוף...

מסכימהמישהי 1

ב''ה שיופי זה עניין אישי, כל אחד והטעם שלו!

מסכימהמישהי 1

ב''ה שיופי זה עניין אישי, כל אחד והטעם שלו!

שאלה כאובהאריק מהדרום
משמע מחז"ל שלפחות בזמנם הצליחו להתחתן:חסדי הים
*תענית לא.:"מכוערות שבהם מה היו אומרות קחו מקחכם לשום שמים"

*נדרים ט, י: "קונם שאיני נושא את פלונית כעורה"

אבל צריך לזכור את דברי רבי ישמעאל בהמשך המשנה בנדרים: "באותה שעה בכה רבי ישמעאל ואמר, בנות ישראל נאות הן אלא שהעניות מנוולתן."
אתה אומררק רגע
שבעצם מי שמתחתן עם מכוערת זה מחסד?
"לשם שמים" לא בהכרח זה חסדיגביש

אם זה לא מחסדרק רגע
אז איך זה לשם שמיים?
לשם התכונות הרוחניות המעולות שבה, שעל ידם יהיהחסדי הים
אפשר להקים בית מעולה לשם ה'.

[רק נותן אפשרות, לא בטוח מה זה. הבאתי את הגמרא להראות שגם מכוערות יכולות להתחתן, ובעז"ה אעיין אם מישהו מעיר מה זה לשם שמים.
ב"ה עכשיו מצאתי את הפשט שכתבתי ב'אליה רבה' סוףחסדי הים
סימן תק"פ.
איך חתונה עם מכוערת הופכתרק רגע
לשם שמיים אם זה לא מחסד? גם חתונה עם נאים זה חסד
דברי הרב אליעזר מלמד בעניין..עבד לה'
בס"ד

המפתיעים ביותר הם דברי המכוערות: "קחו מקחכם לשם שמים, ובלבד שתעטרונו בזהובים". בפשטות הן פונות לבחורים המכוערים ונטולי הכשרון, שהיו מחזרים אחר הבנות היפות והמיוחסות ומכרכרים סביבן, ונענים תמיד בשלילה. להם אמרו: אם תמשיכו לרדוף אחר היפות והמיוחסות - תשארו רווקים מתוסכלים כל ימי חייכם, תהיו מציאותיים ותתחתנו עם מי שמוכנה להינשא לכם. הרי ישנה מצווה להתחתן, אז בואו ושאונו לשם שמים. וכיוון שראוי שיתלוו לנישואין רגשי אהבה, הוסיפו: "ובלבד שתעטרונו בזהובים", שעל ידם תבטאו את אהבתכם אלינו.
אבל אין זה הכל, יש בדברי המכוערות עוד רובד עמוק. פעמים שדווקא אדם שלא זכה ליופי וייחוס, בכח אמונתו בה' מפתח את מידותיו ומגיע להישגים אישיים מרשימים. ומעלתן של אלו גבוהה ממעלת היפות והמיוחסות, החיים איתן יהיו היפים והמאושרים ביותר. וזה שאמרו: "קחו מקחכם לשם שמים", וכך ביחד נתעלה ונגיע אל מעבר למה שיגיעו כל היפים והמיוחסים. וילדינו כבר יהיו מיוחסים מכוחנו. והוסיפו: "ובלבד שתעטרונו בזהובים", וכפי שאמר רבי ישמעאל (נדרים ט, י): "בנות ישראל נאות הן אלא שהעניות מנוולתן", אם תעטרונו בזהובים יתברר שאיננו מכוערות, ונגלה את יופיינו המיוחד.
נמצא אפוא, שלמרות שבפועל המבוקשות ביותר הן היפות, ואחריהן המיוחסות - האמת היא שהמיוחסות עדיפות על היפות, ופעמים שהמכוערות טובות מכולן.

עצה טובה לרווקים
וזו עצה טובה לרווקים מבוגרים, שפעמים רבות בחורות טובות ונאות נראות בעיניהם כעורות, ואין זה אלא מפני גילם של אותם הרווקים. הקב"ה ברא את האדם, שנולד תינוק והוא הולך ומתפתח עד זקנה ושיבה. לכל שלב בחיים ייעוד משלו. בגיל עשרים הרצון להתחתן חזק מאוד - "בן עשרים לרדוף" (אבות ה, יח). אז הלב מלא בהתלהבות ואומץ והוא רואה את כל הטוב שבבת זוגו, ומזנק בששון אל חיי הנישואין. אחר כך מגיע שלב מתון יותר, שנועד להמשך בניין החיים. כשהרווק המבוגר מצפה להתלהבות נעורים בעקבות המפגש עם הבחורה, הוא בדרך כלל מתאכזב. אלא שבמקום לתלות זאת בגילו המבוגר יחסית, הוא מאשים את הבחורה. אמנם הוא מודה שהיא טובה וחכמה, אבל לידידיו הטובים הוא מציין בצער שהיא לא מספיק יפה ומלהיבה. לרווקים המבוגרים הללו צריך לומר: אם הבחורה טובה וחכמה בעיניכם, ונעים לכם לשהות במחיצתה, רק שאינכם נלהבים מספיק - "קחו מקחכם לשם שמים". ואל תדאגו, אם תשקיעו בקשר שביניכם, "תעטרוה בזהובים", מובטח לכם שתגיעו לאהבה שלימה. ההתאהבות הנלהבת שבהתחלת הקשר נועדה להקל על ההחלטה הגורלית של כריתת ברית הנישואין, אבל היא אינה מבטיחה נישואין מאושרים. התכונות הטובות והיעדים המשותפים הרבה יותר חשובים. בהם תלויה האהבה השלימה, הבשלה והעמוקה, שמגיעה עד לרבדים הפנימיים שבנפש, ואליה תגיעו בעז"ה.
איפה זה פורסם?רק רגע
אולי אני אשלח עם אמא שלי את התשובה של הרב זה יכולל לעודד את הדודה שתהיה פחות הסטרית
זה פורסם באתר "ישיבה" כחלק משיחה על ט"ו באבעבד לה'
מקווה מאוד שזה יעזור,מצרף לך קישור:

http://www.yeshiva.org.il/midrash/6864
תשמע,אני גיליתינקודה טובה
שלכולם יש סיכוי להתחתן. בכל צורה שלא תהיה.
זה עניין של מזל יותר

זה יפה אך לא נכוןאריק מהדרום
לוידעת נכון או לא נכוןנקודה טובה
זה רק מה שאני ראיתי עד היום
וזה היה די מעודד, אז אל תפריך לי את זה
את לא מכירה רווקים זקנים?די"מ
דודה של אמא שלי רווקה
לכן כתבתי שזה עניין של מזלנקודה טובה
אבל לא קשור למראה או כל דבר אחר
סליחה אבל את הניסוח לא אהבתי.מזל?אגוז מוסקט

בס"ד

מה עם:

"אין אדם נוגע במוכן לחברו ואין מלכות נוגעת בחברתה אפילו כמלוא נימה (חוט)"

יותר הייתי קורא לזה סייעתא דשמיא=עזרת ה' ורצונו.

צודק צודק. הניסוח באמת לא היה טוב.נקודה טובה
תודה שתיקנת

אבל.....טוב, לא משנה. זאת סתם שאלה מסובכת

(למרות שלא הבנתי למה זה סותר שאין אדם נוגע במוכן לחברו..)
לא התכוונתי לסתוראגוז מוסקט

בס"ד

רק התכוונתי לשנות את המושג מ"מזל" לסיעתא דשמיא..

ולגבי השאלה - נראה לי שהבנתיאגוז מוסקט

בס"ד

עייני:

מקור 1:

http://www.yeshiva.org.il/midrash/7791 - " אפשרויות רבות של "בת פלוני לפלוני" "

מקור 2:

"

שאלה:
האם מותר להתפלל על קשר מסוים עם בחור שיצליח, כי כמובן שהכל לטובה, ואם הזיווג לא מתאים צריך לסמוך על ה’ ולשמוח אם קשר נכשל, אבל אם הנפש מתחילה להתקשר יכול להיות שהגורל הצפוי לבני הזוג יחדיו הוא לא טוב, וזה נסתר מעיניו כרגע, האם אני יכול לבקש שבכל זאת זה יצליח והגזרה שהגורל הצפוי אינו טוב תתבטל?

תשובה:
מכל סוגי הפניה והשיחה עם השם, המוכר והמצוי ביותר הוא סוג הבקשה. כמה נפלא. עומד לו נברא, חסר עצה, זקוק לישועה, ומודה, בעצם פנייתו, כי יש מי שבידו להשלים חסרונו.

מה אנו מבקשים? יש דברים שבחסרונם אנו חשים בחריפות, ולכן גם מרבים להתפלל עליהם - פרנסה, עבודה מסוימת, מקום מגורים פלוני, בן זוג לחיים, בריאות וכדומה. כל ההצטרכויות הללו, הצטרכויות גשמיות הן. יתכן ולנו נדמה כי לזה אנו זקוקים, אבל מבחינת התכלית האמיתית של חיינו, אותה יודע רק בוראנו, יתכן מאד שמשהו שאנו רוצים בו - יכול להזיק לנו. "יש עושר שמור לבעליו לרעתו" לימד החכם באדם, יתכן שיותר נעים להיות עשיר ובעל אמצעים, אבל העושר בהחלט יכול להזיק לאדם, לפתח בו מידות רעות כגאוה ואנוכיות, התנשאות ואכזריות. הכסף עלול להטריד את ימיו בריבוי דאגה ועסק שלא יותירו לו רגע לחשוב על אודות תכליתו הנצחית או לעסוק בדבר שבקדושה. הנה כי כן, דבר שיראה לאדם כטובתו עשוי בהחלט לעמוד לו לרועץ. חפץ האדם לגור דווקא בעיר מסוימת. לפי ראות עיניו זהו הטוב ביותר עבורו, אולם הלא רבים הם שדווקא בשינוי מקום נהפך עליהם הגלגל לרעה. מי יודע איזה שכנים יהיו לו? אילו נסיונות יעבור במקום החדש ואיזה דברים יטרידו את מוחו? אולי מה שנדמה לו כטוב באמת הוא רע לו?

רוצה האדם להינשא דווקא לפלונית. לפי ראות עיניו - זהו הרצוי והטוב, אולם מי יודע איך יתגלגלו פני הדברים, ואיך יהיו החיים בפועל לצידה של זו? הלא לא פעם ולא פעמיים פגשנו אנשים שמצטערים צער רב על טעות שעשו בבחירת בן זוגם, מפני שהלה מירר את חייהם והיצר להם, או שפשוט לא התאים להם.

בכל הרצונות הגשמיים שלנו נראה כי טובים הם, אך אין לנו ודאות גמורה, צריכה להעשות הבקשה על תנאי: "ריבונו של עולם, לפי הבנתי וראות עיני נדמה לי שבית פלוני / אשה פלונית / מקום מגורים פלוני / עסק ועבודה פלונית טובים הם ואני חפץ להשיגם, ואתה בוראי, יודע תעלומות לבדך, רק אתה יודע מה טוב לי באמת ומה רע, מה יוביל אותי אל תכליתי האמיתית ואל תיקוני ומה ירחיק אותי מהם חלילה, על כן בקשתי, אם אכן טוב לי הדבר הזה, ו"טוב אחרית דבר מראשיתו", תעזור לי שאזכה באותו בית פלוני / אשה פלונית וכו', אך אם עיני, עיני בשר ודם, מטעות אותי, ובית זה / אשה זו וכו', עשויים לבוא לרעתי ולהרחיק אותי מהטוב והאמיתי השייך לי, אנא פקח והאר את עיני, שלא יצא הדבר לפועל, ומה שנדמה לי כטובתי ובאמת הוא רעתי, הצל אותי ממנו והרחק אותו מעלי, וזמן לי את מה ששייך ונוגע אלי באמת, אשר יקרב אותי לתכליתי הנצחית באמת".

כללו של דבר - בעניינים שאין לנו ודאות גמורה כי טובים הם לנו, לא להתעקש! לתת מקום גם בתפילה לאפשרות של טעות, ולבקש מה' עצה והדרכה, מתוך אמון בחסדו הגדול, ומתוך ענוה והכרת הבנתנו המוגבלת. אפילו בעבודת הקודש - אין לבקש ולהצליח דווקא בדבר מסוים שאינו מוטל עלי בהכרח (לגמור ללמוד את כל הש"ס במשך שנה, לפזר הון לצדקה וכדומה), גם בזה יש סכנה ואסור להתעקש, כי מי קבע בודאות, שדוקא עבודה זו מבקש ה' ממני?
לכן גם כאן כדאי ורצוי להתפלל - בהסתייגות.

אמנם ישנם דברים שהם רצון ה' מאתנו בלי שום ספק, ועליהם מוטל עלינו לבקש ולבקש, עד כלות, עד שנענה וה' יסייע בידינו. להימנע מחטא ועוון - זוהי חובה תמידית החלה על כולנו. ועל כן על הימנעות מעשיית רע, אפילו אם אנו מורגלים בו חלילה, אפשר וצריך לצעוק ולצעוק. "ריבונו של עולם, ציווית בתורתך הקדושה שלא לכעוס וגינית מאד את מידת הכעס, רחם עלי וזכני שלא אטרוף נפשי באפי ולא אכעוס עוד לעולם, רק אקבל באהבה ובאמונה כל מה שיעשה נגד רצוני, ביודעי כי כל מאורעותי - ממך הם באים, ולטובתי הם נעשים, לטובת נפשי".

"

תשובה מהרב ארז משה דורון

http://www.yeshiva.org.il/ask/?orderby=15

גם אני חושבת..אושר תמידי
^^^dora

סיפור ששמעתי משדכנית ידועה:בת 30

יש להם שכנים, משפחה חסידית מהחסידויות היותר סגורות. אחד הבנים כל הזמן הצהיר שהוא רוצה אישה יפה!! והתעקש על זה. אמא שלו לא אהבה את ההתעקשות הזו, ובתור שידוך ראשון שידכה לו את אחת הבנות של משפחה קרובה, שאיך לומר? לא היתה יפה. בכלל.

אחרי הפגישה הראשונה היא שאלה מה הוא חושב, והוא ענה לה בעיניים נוצצות: "איך ידעת אמא שכזאת אשה אני חיפשתי?".....חיוך

אז מה זה אומר?

א. שיופי זה דבר מאוד מאוד סובייקטיבי. מה שיפה בעיני אחד ממש דוחה בעיני השני.

ב. שככל שאידיאל היופי ההזוי של תרבות המערב שחונקת אותנו פחות יכנס לכולנו לראש וללב, ככה נהיה הרבה יותר משוחררים בענין הזה ונוכל לחשוב על מישהי שהיא יפה, גם אם ע"פ קריטריון של סדרת טלוויזיה היא מכוערת פחד.

ג. מי שחושב על הבחורה בדייט שהיא מכוערת- בוודאי שלא יתחתן איתה. אבל בטוח ימצא בחור אחר שדווקא יחשוב שהיא יפה...

תמיד אפשר לנתח... ואז להיות יפות עטרה12

תאתגר אותי. מה לא?!עטרה12

פגמים מעיוותים מולדים, תאונות, צלקות, כויות.אריק מהדרום
ועוד
גם איפור, קוסמטיקה, ביגוד וכו' יכולים מאוד לעזוריאיר26
כן כן וכן.ונסי
לא חושבת שיש מכוערת בעם ישראלמוריה.ר =)

וגם אם פחות נאה יש הרבה דרכים להתייפות. במיוחד בימנו.

גם אני לא חושבת+mp8
זה עניין של ידיעה וראיה ברורה.
שאלה מכיוון אחר- מה אחוז ה"יפות" לדעתך?מתגברת

המשךמתגברת

ה אחוז מסויים... והשאר לא מתחתנות?

גם אם אדם נראה מכוער בעיניך במבט ראשון לפעמים אחרי הדיבור איתם רואים, כבר פחות שים לב לחיצוניות

יש גם יופי פנימי.. וכמתרגלים לא שמים לב..

הרוב נראים רגיל פלוס מינוסרק רגע
ואז כל אחד מוצא לו את היפה שלו מהם אבל השאלה היא על חריגות מטווח הנורמה לטובת מינוס
א. מכיר רבים שהתחתנו ואפילו לא באיחורעוגי פלצת
כשיש מי שיגדיר אותם כך

ב. מראה זה לא הגורם היחיד באישיות,
יש אנשים שנראים רע אך אישיותם ותכונותיהם
כ"כ אטרקטיביים שבאופן כללי לא חסרים
אנשים סביבם

ג. בהרבה דברים אפשר להשתפר ולפצות
לבוש מסודר ואלגנטי, ריח טוב, היגיינה אישית
כושר גופני וכן הלאה

ד. כשמישהו חולק איתך תחומי עניין רבים
או שמבין אותך לעומק בצורה יוצאת דופן -
יותר קל לך להתחבר אליו רגשית חרף מראהו

ה. מעל הכול - להאמין שהכול ממנו
ושמה שמגיע מגיע
בקשר לב.יוני

יש אנשים שיוחשבו ע"י החברה הכללית, ע"י אנשים שלא מכירים אותם, כמכוערים, אבל באמת הם כל כך אטרקטיביים ובעלי אישיות כובשת שאם רק יפתחו את הפה או יחייכו גם איש זר יחשוב פתאום אחרת.. 

אני חושבתמישהי92

שבחור שזה הדבר הכי חשוב בשבילו אז הוא טועה...

מעבר לכך שלפחות מחוויה אישית, התחלתי לצאת עם מישהו שלא כ"כ היה לטעמי מבחינה חיצונית ואחרי כמה פגישות שיותר הכרנו היופי הפנימי השליך על החיצוני, והוא פתאום באמת היה יפה בעיני.

זה מה שרק רגע אמראורה2x
"הרבה גברים מכוערים התחתנו, מה הסיכוי של המכוערת"
נראה לי שבנות משחררות את המראה החיצוני של הגבר, בכלל הגבר לא צריך להיות יפה/ חתיך..
אבל לבנים יותר קשה לשחרר את המראה החיצוני של הבחורה.
את נתת לו עוד צ'אנס, רוב הבחורים לא היו ממשיכים כמוך לעוד פגישה

אז מה באמת הסיכוי למכוערות?...
יש נקודה במה שאת/ה אומר/ת..מישהי92

אם אני מבינה נכון, אתה מדבר על ה"מקרים הקשים".ירושלמית טרייה
כולם פה, כמעט, ענו תשובות נחמדות שעוקפות את השאלה.

כן, מכירה לפחות מישהי אחת שברור שהיא לא מתחתנת בגלל המראה המאוד מאתגר שהקב"ה בחר לתת לה.
ולא, לא יעזרו דיאטות, ניתוחים, איפור וכו'.
כלומר, אולי יעזרו במעט אבל הבעיה לא תעלם כלל.

אני מכירה אמנם כאלה שנראות מאד גרוע ובכל זאת התחתנו, וכאן נכנס מה שאמרה הקולה טובה - צריך מזל.. או כמו שאמרה סבתא שלי ע"ה: לא מספיק להיות יפה, צריך גם מזל יפה.

אז בקיצור, כן, יש כאלה שאין להם כמעט סיכוי, הבעיה קשה יותר אצל נשים, ותמיד יכולים להיות ניסים.

ולמה הקב"ה נתן אתגרים כאלה לאנשים? באמת קשה להבין. כמו שיש מחלות, בעיות התנהגות או פרנסה, יש גם בעיית מראה. נסתרות דרכי ה'.
אולי דרך השידוכים זה לא הדרך המושלמת?!י. נחמיה
במקרים כאלא במיוחד.
מי שהיה מכיר מעבודה משותפת נגיד, המראה היה הרבה פחות מרכזי אצל אחת כזאת.
בטוח שיש..הקב"ה בטח ברא כמה גברים כאלהיעל מהדרום
בתור מכוערת- השאלה בהחלט מעניינת...ארוון
יש לי קישור להביא לךלפה אבל אני לא מצליחההלליש
עשות חיפוש מהפלאפון.

אז בעה כשאהיה על מחשב
אני לא קשורה לפה לבנתיים אבל השרשור היה בפרסומים#מיכל#

ונכנסתי ..

ואני צריכה לאמר שיש לי חברה שבאמת אפשר לכנות אותה 'מכוערת באמת'

יש לה פרצוף מעוות..משו לא רגיל..אני ממש לא באה כדי לזלזל בה חס וחלילה

אלא רק לאמר שכשאתה מכיר בנאדם לעומק פתאום אתה יכול לראות בפנים שלו

את הדברים הטובים בו ואתה מוצא בבנאדם יופי.. ככה קרה לי עם אותה בת 

ולעוד רבות מחברות שלי שידענו להוריד את הסטיגמות ולהתחבר אליה בזכות מי שהיא..

אז אני מאמינה שגם בחיי הנישואין היופי הוא בעיני המתבונן גם כשכביכול המצב 'רע'..

חחחחחחחחחחחחחחנקודה

בס"ד

לא מאמינה לך.
(שאת מכוערת)

למה לא?ארוון
מוזמנת לבדוק, אני כן...
טוב, לטעמי רוב האנשים בעולם יפים...נקודה

בס"ד

אני חיה כבר 30 שנה כאן בעולם,

ויש רק מישהי אחת, שראיתי, והיא באמת מכוערת בעיני,
(אישה מקסימה וטובה) ולא נראה לי שיש עוד כאלו..

ואת מוזמנת לשלוח לי תמונה באישי אם תרצי

ככה במילים לא מאמינה.

חבל לזעזע אותךארוון
אני עם נקודה. לא אמין בעיניהלליש
וארוון- זהו כוחו של יופי פנימי-נקודה

בס"ד

עוד לא ראינו אותך,

כבר אנו מסרבות להאמין שאת נראית לא טוב ..

חח איך אף אחד לא הגיב לך שזה הפוך במקרה שליארוון

בכל מקרה השרשור הזה ביאס אותי.

למרות שתמיד הייתי מודעת לזה...

ארוון...נקודה

בס"ד

יהי רצון שבע"ה בקרוב ממש,

תפגשי את האחד שבשבילו תהיי יפיפייה. 
ואולי זה עוד פן בפרוש למאמר חז"ל "כשם שפרצופיהם שונים, כן דעותיהם שונות".

כשם שהפנים שונים, כך גם הדעות על יופי הפנים שונות...
 וכמו שלכל אחד יש את הטעם המיוחד שה' נתן לו,
כך ה' ברא עבור כל אחד את האישה שתהייה יפה בעיניו שלו.

ו...

כל הנ"ל עדיין לא אומר שאני מאמינה לך

יישר כח.ד.אחרונה

בענין כזה, אסור להאמין ללשון הרע שלה על עצמה...

עניתם יפהרק רגע
דודה שלי דברה עם אמא שלי על הבת שלה דהיינו הבת דודה ותמיד ראיתי שהיא לא יפה אבל אחרי שהדודה אמרה לאמא שלי שהיא דואגת שהבת הגדולה לא תצליח להתחתן בגלל המראה שלה חשבתי שהדודה צודקת אפילו שאמא שלי הרגיעה אותה ורציתי דעת אם מישהי כזאת יכולה להתחתן כי מראה זה מרכזי במיוחד לבנים. וראיתי הרבה נשים יפות ומצליחות שהתחתנו עם גברים די לא נאים אבל חוץ מהנשים המבוגרות אולי גם הם היו יפות כשהם היו צעירות לא ראיתי גבר רגיל שהתחתן עם בחורה מכוערת
הבעיה באםנטד

לדעתי הבעיה של הבת דודה היא שאמא שלה רואה אותה כמכוערת... בטח לא עוזר לבטחון עצמי של הבת. אני מקווה שלבת יש מספיק עזות לא להתייחס לזה ולהעריך את היתרונות של עצמה.

זה לא רק אמא שלהרק רגע
גם לפני זה חשבתי שהיא לא יפה מאוד אבל לא חשבתי יותר מכך ורק השיחה העלתה לי את המחשבה שמה הסיכוי לנשים שלא מאוד יפות להתחתן? גברים שאפשר להגיד שהם מכוערים אבל מטופחים מתחתנים בלי קושי אבל לא זוכר שראיתי אישה מכוערת בכלליות נשואה
אני מכירההלליש
רק מישי אחת שאפשר לומר שהיא מכוערת

וגם זה לא בגלל משו מולד אלא אירע לה משהו שגרם לשינוי משמעותי בפנים. היא התחתנה מוקדם ובעלה חושב שהיא מלכת היופי.

בכללי אני לושבת שזה עניין של טיפוח-באמת שלא ראיתי משהי ששמה איפור נכון ובגדים נכונים ועדיין היא מכוערת. לא ראיתי.

ובלי קשר אני מכירה רווקות מבוגרות מאוד שנראות טוב פלוס. מזה אומר?שזה לא בהכרח קשור לזה ויופי הוא באמת בעיני המתבונן...
אני ראיתי..נקודה

בס"ד

אותה אחת מקסימה שכתבתי עליה קודם,

יש לה סגנון מהמם בלבוש, והיא מתאפרת הכי נכון שיש, 
והאיפור באמת ממזער חלק מהפגמים,
אבל יחד עם האיפור מליון דולר שהיא משתמשת בו... היא עדיין מכוערת.

וכאמור בעלה חושב שהיא יפיפייה. ב"ה.

לדעתי המפתח הוא ביטחון עצמי ומידות טובות..גולו

לא פעם ולא פעמיים יצא לי לראות אנשים יפים מאוד, שברגע שפתחו את הפה הם כבר לא היו יפים כ"כ, ולהפך..

בדר"כ אנשים מכוערים, שכולם מסביב נותנים להם הרגשה שהם מכוערים, יהיו בעלי ביטחון עצמי ירוד. ואישה עם ביטחון עצמי ירוד היא אישה לא מושכת.
בחורה בעלת ביטחון עצמי תמשוך אליה גברים לא משנה כמה היא לא יפה. אולי לא את השיטחיים שביניהם, אבל בטוחה שיהיו..

אולי זה לא פתרון קסם, אך זה בהחלט מוריד את רמת הכיעור לדעתי..
נכון מאדחליל הרועים
אני מכיר בחור שתקוע בגלל האף שלו שנראה חריג.
רוב הסיבה הנ"ל היא חוסר הבטחון שהדבר גורם לו..
איך את יודעת שאשה עם ביטחון עצמי ירוד היא אישה לא מושכת?תפוח יונתן

אני יכול להעיד על עצמי שלגביי זה לא תקף.

לא הבנתי מה הטעם להגן על נשים לא יפות תוך כדי קיטרוג על נשים חסרות בטחון עצמי.

זה נכון,אביגיל.
יכול להיות שאתה לא שם לב לזה, אבל מדעית- זה נכון.
אהבתי את השם תפוח יונתן.קופיקס
יש לי כמה דברים לומר בנושא, הן בעניין הביטחון העצמי והן בעניין היופי אבל אולי במוצ"ש.

שבת שלום בינתיים!
מכיר כמה כאלה שהתחתנו והקימו בתיםכתום כואב
זה אפשרי ההחלט
סיכוי אשה מכוערת להתחתןסווטלנה

בס"ד

שכחתם את גולדה מאיר? גם התחתנה וגם נהייתה ראש ממשלה!

זאת לא דוגמה טובהיוני
בזמנה שפם היה אופנתי
שאלה דוחה!!!אנונימיk
מה זה אישה מכוערת? השאלה שלך מכוערת.
מי שישמע...יאיר26

למה?רק רגע
עדיף לטאטא הכל מתחת לשטיח? אם לא נדבר על זה זה לא קיים?
אתה סגן האפיפיור במקרה?כתום כואב
אין, פשוט איןשירק

אנשים מכוערים שאין להם תקנה ע"י טיפוח.

אנשים לא מטופחים - אני מכירה כאלה שלא התחתנו.

יצאתי עם מישהו שאמר שהוא לא פוסל על מראה חיצונינונימי

גם אם היא תהיה ממש מכוערת.

ואני מכירה אנשים שבעיניי הם ממש לא יפים והתחתנו (סליחה אבל קשה לי להגיד מכוערים.. )

אם תשאל את בעלי הוא יגיד שחבל על החיפושים, הוא מצא את האישה היפה היחידה קורץ

הכל עניין של טעם באמת!נקודה

בס"ד

אני אישית חושבת שרוב האנשים בעולם יפים,

ואלה שלא יפים אז חמודים, חינניים, וכ'.
מאד מאד קשה לי להגיע להגדרה של אדם כמכוער,
אבל יש אישה אחת שבאמת באמת לא יפה, ואפילו ממש ההפך. 
אין משהו אחד יפה או לא מכוער בפנים שלה... וגם לא במראה הכללי.
(אפילו לא שיער...) והיא התחתנה באמץ בגיל 30, (כיום היא בת 50, ואז זה היה נחשב מאוחר)
אבל ב"ה התחתנה בצורה מאד מוצלחת, עם רווק מבוקש נאה ועשיר. 
אני תמיד חשבתי שהוא אדם שלא מסתכל על חיצוניות, ומעריך את היופי הפנימי העשיר שיש באותה אישה.

וחשבתי שהוא באמת זכה בפיס, כי היא אישה מיוחדת ועקרת בית מוצלחת, עם אופי נוח ועדין, ואהב ומפרגן וכ' .
מה שהפתיע אותי זה כשנולדה ביתם הבכורה הוא התאכזב נורא שהיא דומה לאחותו, (שהיא בחורה יפה באמת) 
ולא לאשתו המהממת.. יש להם 3 בנות, והאחרונה נולדה דומה לאישה, הוא היה מאושר,
ואז היא גדלה והשיער שלה שהיה כהה כמו של האישה,
התבהר כמו במשפחתו, ותווי הפנים גם השתנו מעט, וביום הולדת שהיינו (אלו סוג של קרובי משפחה),
אמר הבעל :"כשהיא הייתה קטנה הייתה כזאת יפיפייה, כמעט כמו אשתי! 
אבל בסוף.."- וכאן הוא נאנח באכזבה :"אף אחת לא יצאה יפה כמוה".

מאז הבנתי באמת שיופי זה עניין של טעם, ומה שיכול להיות תכלית הכיעור בעיני אדם אחד,
זה שיא השלמות והיופי עבור אחר.
וכמובן שמעבר לזה שהוכל עניין של טעם אישי, כמובן וכמובן שיש אנשים שפחות מתרשמים מיופי,
ויותר נמשכים לאופי, שמתבטא גם בהנהגה, שפת גוף, קול, צליל הקול וכ' וכ'.

לגברים "מכוערים"- אני בכלל לא חושבת שצריכה להיות בעיה, גם ככה מי רואה אותם מאחורי הזקן?

ובאמת, נשים הרבה פחות מחפשות יופי. 

חייבת חייבת להעיר ולהאיר-בשביל הגברים!נונימי

זה לא נכון שאישה לא מסתכלת על חיצוניות!

אני מכירה הרבה גברים לא מטופחים, לא כ"כ יפים שבעיניי הרבה פעמים זה מקשה עליהם להתחתן!

בבקשה, אל תזניחו את עצמכם! מנסיון, גבר שהתחיל קצת לשים לב לאיך שהוא מתלבש זה כבר עזר לו...

(מכירה מישהו שהיה לו ממש קשה, כל פעם זה נפסל אחרי פגישה או שתייים עד שאמרתי לבעלי שיגיד לו להפסיק לשים בגדים שגדולים עליו בכמה מידות, והופ, הנה הוא מתחתן בעז"ה)

טיפוח ויופי אלו דברים שונים שלא בהכרח קשורים זה לזה...נקודה

בס"ד

טיפוח, ניקיון, הלבשה נכונה חשוב גם אצל גבר,

אבל זה לא הופך את האדם ליפה או למכוער.
נראה לי ברור שטיפוח הגבר בגבול הטעם (לא כמו הבחור מהסרטון) הטוב משפיע על משיכה או דחייה,
הרבה יותר מאשר היופי - מבנה פנים וכ'

רוב הנשים יפות אם יש לך את המשקפיים הנכונותנטד

נראה לי שהבחור האחרון שיצא איתי לתקופה ארוכה, לדוגמא, לא היה אצל האופטומטריסט מזמן. 

יוני
אבל כנראה אצל רופא אף אוזן גרון כן והוא שמע מצויין את החוש הומור שלך..
חחחנטד

לא יודעת אם זה קשור,אביגיל.
הבוקר פגשתי ילדה מתוקה ברמות
יש לה בעיה כלשהי בעור וזה גורם לה לכתמים שרק בתחום שלהם היא לבקנית (כלומר חצי ריסים שחורים- חצי לבנים, חצי גבה שחורה, חצי לבנה, כתם גדול לבן על עין אחת וכו').
הייתי עם הילדה הזאת שש שעות, ולא יכלתי להפסיק להסתכל עליה. היא היתה פשוט מהממת.
אני לא יודעת איך, אבל דווקא ה"פגם" הזה גרם לה להיראות מיוחדת ויפה כל כך. ואני לא היחידה שאמרה את זה

אני בטוחה שאין כזה דבר יהודיה מכוערת.
ואם יש, חייב להיות בה ייתרון שמגמד את ה"חיסרון" הזה.

ומגיע לכל אחד להתחתן.
אל תפחידי את עצמך, זה יגיע.
מכוערים מתחתנים לפעמים הרבה יותר מהראין כמו אמא
כי הם כבר מרגישים בעמדה פחותה אז הם מתפשרים. אצלנו נשארו רווקות רק היפות והמוכשרות. היפות והחכמות והמוכשרות לקח להם לפחות עוד כמה שנים וחלק עוד רווקות רק בגלל שהן מרגישות מעצמן מהיופי והחכמה לעומת הלא יפות שיותר התפשרו. הכי מצחיק שבסוף המכוערת מקבלות בעל יפה
מכירה מכוערים ומכוערות שנשואים באושר+mp8
וכמה אנשים שנראים טוב+ ועדיין מחפשים.

בת פלוני לפלונית נאמר 40 יום לפני יצירת הולד,
גם אם הפנים שלו לא משהו.
שימו לב על הנשמה. כשיש נשמה יפה, לא רואים כיעור.ההולך בדרכים
רגש מעדן הכל....ארץ_אהבתי
לדעתי לאו דווקא במגרעות מידותיות אלא גם דברים חיצוניים. שכשאדם מפתח למישהי רגש גם המראה לא יפריע... אבל כמובן שכולנו נעדיף לצאת לכתחילה עם מישהי שניראת לטעמנו...
אותם הסיכויים כמו של אישה יפה במיוחדזקנת השבט

או גבר יפה במיוחד להתחתן . אני בשנות הארבעים לחיי וזו מסקנתי . ודרך אגב , אם כבר, אז מכוערים נשואים יותר באושר . והראיה : שים לב שה"יפים -יפיפיים" נדירים מאז ומעולם . 

שבת שלום 

אני חועחהחהמלכות של
את מפגריםם ברמות עלל;!!!!!
אני לא רוצה לבאסאגדה שמגדה

אבל אני חושב שהם ממש נמוכים.

יש אחלה סיכוי,אבל הוא מוגבל לבני זוג שעשו עבודת המידות(?)נריה3

חוץ מזה, בשלב מסוים בהכרות כבר אדם פוגש את הנפש, והוא מסתכל אחרת על הראה החיצוני, לא?

לא מסכיםרק רגע
לא תמיד נפש יפה מפצה על גוף לא יפה
הבנת אותי לא נכוןנריה3

כאדם עובד על עצמו, יופי לא מעניין אותו וזה לא פקטור בכלל. זה לא שהוא לא רואה יופי, זה שהאדם שעבד על המידות מסתכל לנפש קודם ולא כמונו, קודם כל מסתכלים על החיצוניות. אז יופי זה לא חסם בשבילו בשום קנה מידה, ואני לא רואה את הקשר לנפש =)
זאת עבודת המידות, לא נפש יפה...(אם כבר-מה זה נפש יפה...? אתה יודע מה זה,כי אני לא סגור. ואם גם אתה ואתה משתמש בזה בתור ראיה למשהו =) בכל מקרה, לא רלווטי לדיון הזה.)

הסברתי את עצמי באופן טוב הפעם?

יופי זה בעיני המתבונןחנונה

בדיוק כמו של גבר ואישה יפים!רות כ1

במחילה,בת 18
מי מגדיר מה זה יופי?
לא מצליחה להבין את השאלה.
ובכללי- הסיכויים של בני אדם להתחתן, שווים. כי הכל בידי שמיא
זה סתם ראש קטן לומר מי הגדיר מה זה יופייואב גל
צודקת בנוגע לזה שכל אחד/ת הסיכויים שלו/ה שווים להתחתן בלי שום קשר לשמיא או לא שמיא
כל אחד ומה שתואם לו
תנסה פעם,בת 18
לדבר עם חברים שלך על מי הם חושבים שהוא אדם יפה.
יצא לי מידי פעם לדבר עם חברות שלי על זה, והיו בנות שאמרתי שהן יפות, וחברות שלי לא הבינו מה יפה בהן, ולהפך.
אגב, גם כל ה'אלילי היופי' שבעולם הבידור, מראים סוג מסויים של יופי.
ויש הרבה סוגים של 'יופי'. כל אדם הוא יפה בסגנון שלו..
(גם כל אחד נמשך לדברים אחרים. אני למשל מאוד מסתכלת על עיניים, וחברה שלי על מבנה גוף גברי. אז יש אנשים שבעיני יותר יפים, ויש אנשים אחרים שבעיניה יותר יפים. אבל אף אחד לא מכוער.)
ממש לא נכון! שוב פעם הנטיה להכניס תקטע של אלילי בידוריואב גל
אפחד לא אומר שיש יופי אחד , אבל דיי ברור שיש יפים ולא יפים נקודה
לא מבינה מה כזה קשה לך לקבל את הדעה שלי..בת 18
*בעיניים שלך* יש יפים ולא יפים.
*בעיניים שלי* כולם יפים.
אז עניתי לפי העיניים שלי, לפי איך שאני תופסת את המציאות.
ואתה יכול להגיד שאתה רואה אחרת,
אבל אין צורך לבטל בכ"כ נחרצות את הדעה שלי
לא קשה לקבל את מה שאת אומרתיואב גל
אבל זה נראה שאת מתעלמת מהשאלה של פותח השרשור
זאת התשובה.בת 18
לא מאמינה שיש אדם שהוא 'מכוער בעיני כולם'-
לכן מהבחינה הזאת לכולם יש סיכויים שווים להתחתן.
כי כל אחד בוחר לו את האדם שהכי יפה בעיניים שלו. (והנקודה היא שה'הכי יפה' משתנה בין אדם לאדם.)
לא באמת שלפת את הגוקר "הכל בידי שמיא" .זהו נגמר לסגור דיון=)נריה3

החזקוני על הפרשה מתייחס לשאלה...קורא סמוי

בנושא שאהרון ומרים דיברו על משה "על אודות האישה הכושית אשר לקח"
וכותב החזקוני: "אמרו - למה פירש עכשיו מאשתו אלא אם לא על ידי שהיא כושית. והלא משה כושית לקת משעת הנישואין? כלומר - כעורה הייתה משעת הנישואין, ולא הניחה בשביל כיעור שבה. ולמה הניחה עכשיו בשביל כיעור שבה?

מסקנה - לא רק שמכוערות מתחתנות בסוף אלא הן מתחתנות עם משה רבינו...

ראיה לדברי!!! bless uנריה3

יש ספר שמדבר על ביטחון עצמי8668
זה ספר שנכתב על ידי סופרת בחו"ל הכותרת שלו בעייתית כי ישר חושבים שזה ספר לא צנוע וטיפשי,
אבל יש שם דווקא הרבה עצות לנשים על מערכות יחסים ועל כך שצריך להאמין בעצמך ורק אחרי שיש אהבה עצמית והערכה עצמית הגבר יעריך את האישה,
יש שם הרבה טיפים על איך למצוא קשר ושיופי זה עניין של טעם אישי,
קוראים לספר "למה גברים אוהבים ביצ'יות" יש שם כמה דברים לא צנועים שתלשתי מהספר או העברתי טיפקס...אבל בכללי הספר מלמד את האישה קודם כל לכבד את עצמה ואת הגוף שלה ולאהוב את מי שהיא.
ספר מומלץ אבל שוב צריך לצנזר חלק ממנו.
היופי בעיני המתבונן..פאז
ראיתי לא מעט רווקים ורווקות נאים ויפים ולא נשואים
ולהיפך..
שיעור חי קיבלתי כשמישהי ניסתה לתאר באזני בחורה שבעיני
המראה שלה מוזר עד גבול הכיעור כ'יפהפהיה'
ושמעתי על כמה בנות ללא כל הדר וחן שנשאו בגיל צעיר מאד עם בחורים שראו אותן ורצו להתחתן איתן!

בקיצור הכל משמים, וכשה' רוצה גם מטאטא יורה וכו
למישהו יש נסיון עם מלצר תכשיטים?פצל"פ

יודעים אם אפשר לעשות אצלו עיצוב אישי?

או שזה הכל עיצובים קיימים ורק עושים התאמות?

מתלבט האמת אם כדאי לשאול פה או בנשו"ט...

אני קניתי שםרקאני

לא רציתי עיצוב אישי

אז לא יודעת לענות על זה

אבל כן עשו התאמות והיו מאוד אדיבים וקשובים

הבנתי...פצל"פ

תודה!

מזל טוב לך?...הרמוניה
עדיין לא😅פצל"פ
תודה אבל
חברה שלי קנתה שםמבולבלת מאדדדד

ועשו לה בעיצוב אישי. היא רצתה שילוב של כמה דוגמאות.

היא היתה מרוצה מהתוצאה. 

וואו מצוייןפצל"פאחרונה
תודה רבה
להוריד על נראות זה רדוד?יהלום12

אומרים לי שאני יותר מידי בררנית בשידוכים כי אני מורידה הרבה על נראות...

זה לגיטימי שאני מורידה על נראות ורק אם הבן אדם מוצא חן בעיני בחיצוניות אני מוכנה להקשיב לעוד פרטים (פנימיים יותר..)

זה ממש שטחי מצידי?

כן ולא (בעיני)יעל מהדרום

לק"י

לא, כי לא רצוי להתחתן עם מישהו שלא אוהבים גם את המראה החיצוני שלו.

וכן, כי תלוי במה מדובר. האם את מוכנה להפגש רק עם מישהו בעל מראה מאוד ספציפי?

אם כן, אז בעיני כדי להפתח ולנסות לפני שפוסלים.

מראה חיצוני רואים הכי טוב במציאות. ויכול להיות שחיבור רגשי לבנאדם, יוביל אותך לחיבור גם למראה החיצוני.

בדיוקברוקולי
לגיטימי ממשזיויקאחרונה
כל עוד זה במידה
ספירה לאחור לחברהאשר ברא

חסד ה' העליון החברה הכי טובה שלי התארסה.. ומחפשת רעיונות לספירה לאחור.

איך עושים? מי האנשים שסופרים וכו'?

כל מי משפטים שכותבים.. 😃

הספירה רק בשבילה? או גם בשביל הארוס שלה?חושבת בקופסא

לדעתי עדיף לשניהם כי זה ימלא בקלות יותר אנשים. 

מה הקונצפט? לתלות לה תמונות בחדר או קבוצת ווצאפ שבכל יום שולחים את הספירה וכל משתתפי הקבוצה רואים?

יש לה או לארוס שלה מעגלי חברים ממקומות מיוחדים? מחוג מיוחד או ממעגלים שונים מצה"ל או מהשירות?

כדאי להתארגן על אנשי קשר לכל קבוצת אנשים, ואיש קשר למשפחה של כל אחד מהם.

תודה!אשר ברא

לשניהם בקבוצת ווטצאפ.

יום אחד חברים שלו ממעגל מסויםארץ השוקולדאחרונה

יום אחד חברים שלה ממעגל מקביל,

ככה לכמה מעגלים שונים,

יום לסבים וסבתות אם יש (אפשר יום לכל צד),

יום משפחה מורחבת (לכל צד),

יום אחים ואחיות (אפשר לפצל ליומיים) לכל צד,

יום הורים ב2,

יום של הזוג ב1

בנות שמבררותadvfb

בבקשה, אנא מכם, 

אל תחזירו תשובה חיובית עם כוכבית.

דהיינו - כן, אשמח להפגש אבל בא נבדוק את זה ואת זה...

זה מוריד, חד משמעית.

נניח הייתי אומר לך "אני רוצה להפגש איתך אבל אני בספק" או "את נשמעת מעניינת אבל אני לא סגור על זה"

איך זה היה מרגיש לך?

זה כמובן נכון לגבי בנים, אבל הרבה פעמים זה יותר נכון אצל בנות. למה?

כי בדרך כלל בנים מקבלים את ההצעה לפני שהבחורה יודעת בכלל עליה

ולכן הבנות בסוג של "פור". קיבלת את הפור הזה, בצדק, ואני סבבה שקיבלת את הפור הזה, הכי מפרגן

אבל תכירי בזה שקיבלת פור, תעריכי את זה ואל תקחי את זה כמובן מאליו

ולפיכך תדעי שגם מצופה ממך 

לענות תשובה ברורה - כן כן, לא לא.

אני עשיתי המאמץ, קבעתי זמן לדבר עם חברה שלך, חשבתי על זה וגם לקחתי בחשבון שאני אחכה זמן שאותו אוכל להשקיע בהצעה אחרת.

אז כן - אני מצפה ממך לברר כמו שצריך, להחזיר תשובה כמו שצריך.

נ.ב - 

יודעים מה, אם למרות הבירורים, בחורה רוצה לברר עניין מסויים בשיחת טלפון, 

אם אין ברירה אחרת או שקרתה אי הבנה בטעות (כולנו בנ"א)

ברגישות, אפילו בקצת בושה  - יכול להיות לזה מקום.

חלק מהרעיון של בירורים זה למנוע בדיוק את החוסר נעימות הזאת. אם אין ברירה, אז לפחות להודות בחוסר נעימות שיכול להגרם. זה שיא המוערך.

על הנייר אתה צודק. אבל לדעתימוקי_2020

אם תשנה גישה, אתה תרויח יותר.

מתי מרויחים יותר ? בדרך הקשה.

מהי הדרך הקשה ? תתעלם מכל הקוסמטיקה הזו, מכל הכוכביות האלה.

או במילים אחרות - תהיה גבר.

בסופו של דבר זה גם ירגיש לך נכון יותר וגם תרגיש טוב יותר.

שהבחורה תברר גם עם 8000 כוכביות. זה  לא אמור להזיז לך (קל לדבר קשה לבצע). זה לא העניין שלך. זה העניין שלה בלבד.

תחשוב על זה טוב טוב ותראה שזו האמת.

אותך מעניין דבר אחד : להפגש. לשדר מי שאתה. לא יותר. לא פחות. תפס ? מזל טוב.

לא תפס ? התקדמת עוד צעד בדרך לחתונה כי כל מפגש כזה מחדד אותך.

הכל בהכוונת השם יתברך.

לדעתי גם זה שתתעלם מהכוכביות האלה, זה חלק מהמבחן שהוא  עושה לך.

אגו. גאווה. להעיף את הזה ממך.

תבחר בדרך הקשה. רק תרויח לטווח ארוך.

בהצלחה.

מבין את הסברה שאתה אומר, לא מסכים עם המסקנהadvfb

כן, יש עניין להחזיק מורכבות, ושאתה גבר יש בזה גם ציפייה או יכולת להחזיק שהיא עוזרת מאוד להתחיל ולהמשיך קשרים.

אממה, נראה לי כל בנאדם ירצה להיות עם מי שרוצה להיות איתו. זה אנושי לגמרי.

ברגע שאני מבין שהבחורה השנייה פחות רוצה ממה שאני חושב שהגיוני שתרצה או רוצה מעבר למידה שנראת לי הגיונית, זה מדליק נורה אדומה.

למה? כי יש לי מלאי כוחות מוגבל ואני לא אקח כל הזדמנות רחוקה לקשר.

לפני כל הצעה, אני לוקח בחשבון את הסיכויים ואת המחירים שאני אשלם אם אני יענה אליה לחיוב.

מבחינה סטטסטית הגיוני שמי שתעשה לי טובה פחות תרצה להמשיך ופחות יהיה לזה סיכוי. אז כן, זה משתכלל בחשבון.

אני מכוון לבחור בדרך הקשה, להקשיב לעצמי ולסמוך על האינטואיציה שלי. וואו, זאת דרך מאוד קשה ולא מובנת מאליה.

לרוב אתה צודקהפי

אבל אם יש לי התלבטות מאוד גדולה מרגיש לי רמאות לא לתווך את זה לצד השני .

נניח היה בחור שממש התלבטתי אם לצאת איתו והרגשתי שאני חייבת להגיד לו את זה .. זה לא סבבה לבזבז את הזמן של מישהו בלי להגיד לו את זה .

הוא בכל זאת רצה שנצא לא יצא מזה כלום כי זה עדיין הפריע לי .. אבל זכיתי להכיר בחור שמכיר לי היום בחורים איכותיים ואני לו . 

מסכיםadvfb
בסוף, גם בנים לא תמיד מקבלים הצעות..נ א

ובנות דוחות הצעות של בנים.

יש לכאן ולכאן.

בדרך כלל בנים מקבלים את ההצעה לפניadvfb

ורק אחרי שהם מחזירים תשובה חיובית אז הבחורה מקבלת את ההצעה.

אתה מתכוון למקרים אחרים מהמקרה הזה?

אני לא הבנתי דבר אחדאשר בראאחרונה

איך מגיעות אליך הכוכביות?

זה לא שהיא מאשרת את ההצעה בפניך.. היא אומרת למי ששידך, לא?

איך אפשר לזהות בדייטיםאנונימי בלנ"ו

מישהו כזה?

פתחתי ניק חדש לשיתופים מהסוג - נשואים טריים

במהלך דייטים נראה לי פחות מתאים, אבל אחרי החתונה נשמע מהמם.

לא רוצה מישהו אובססיבי, ואני לא בטוחה שאני יודעת לזהות פוטנציאל כזה ולא להגדיר אצלי כמישהו אובססיבי. לפרגן, לפנק בדייטים זה מצוין, אבל באיזה שלב ואיך קריטי בעיני. איך יודעים לזהות את האיזון שמתאים לי?

תתחתני עם מישהו עם מידות טובות ותהפכי אותו לכזה.intuscrepidam
מידות טובות זה אכן התנאי הראשון, אבל גם מאוד תלויזמירות

בעיסוק והזמינות של הבעל, בדינמיקה הזוגית, בעומס החיים והמשפחה (גילאי הילדים, כמה ילדים). 

אם הבעל הוא זה שאחראי על ארגון הילדים בבוקר, להעיר, להלביש, אוכל, לפזר למוסדות חינוך - פחות זמינות ופנאי לפנק בבוקר במיטה עם אלפחורס את האישה האהובה…

אני דווקא לא מסכימה עם זהזרלאיבין

זה עניין של סדרי עדיפויות

לשים אלפחורס ליד הכרית עם פתק זו פעולה של פחות מ5 דק

זה דברים קטנים שעושים שינוי גדול בדינמיקה הזוגית

וההפך אם מכינים ארוחת בוקר לילדים אפשר להכין צלחת נוספת לאישה/ להזמין ארוחת בוקר עם שליח

זה עניין של מה חשוב

אם נהיה אובייקטיבים לאדם שאין זמן גם לא יהיה לו זמן להיות בפון או להתכתב עם אנשים או לעשות דברים שהוא אוהב ורובנו עושים את הדברים הנ"ל

אז שזוגיות זה דבר מספיק חשוב אפשר למצוא זמן למחוות יום יומיות של 5 דק

תהיי ראויה לכך,האופטימי

והקב"ה ידאג שתקבלי מישהו כזה.

את לא מתחתנת עם מוצר מוגמרנעמי28
עבר עריכה על ידי נעמי28 בתאריך כ"ו בטבת תשפ"ו 14:20

את מתחתנת עם אדם, פרטנר, שרוצה לעשות לך טוב ואת לו.

להתחתן עם האחד המושלם שבדיוק נותן לך את החיזור המדויק שאת רוצה - אין כזה כנראה.

הסוד הוא תקשורת.

ולא רק בחיזור, בכל ציפיה מסוימת שיש לכם מבן/בת הזוג.

המטרה היא לא חיפוש אחרי שלמות, וגם לא מה שהכי קרוב לשלמות.

המטרה היא אדם שאפשר לתקשר איתו בצורה בריאה, שהוא קולט, שהוא רוצה שיהיה לכם טוב וששניכם מוכנים לעבוד על זה.

רוצה פרחים כל שישי? אפשר להגיד.

גם מתנה, אפילו איזו מתנה ספציפית.

זה לא גורע מאפקט החיזור.

וללמוד עוד לפני החתונה - לא לצפות מאף אחד להבין ללא מילים, בן/בת זוג לא אמור לקרוא מחשבות ולא הבעות פנים עמומות.

וזה לא קשור למידות טובות, מכירה אנשים מהממים שלא קולטים את הצורך המדויק של האישה ולא את שפת האהבה שלה.

תקשורת טובה זה הנתון הכי חשוב להצלחה בזוגיות. 

אהבתי את הערותייךארץ השוקולד
הייזרלאיבין

רוצה לענות לך על כמה דברים

חשוב שתביני לא היינו נשואים דקה וחצי

זו זוגיות שנבנתה במשך שנים..כלומר לא התחתנו וישר הכל היה מושלם התחתנו עם הרבה אהבה ורצון להטיב אחד לשניה אבל כמו כל זוג עבדנו על הזוגיות דיברנו הרבה למדנו אחד את השני הסברתי לו בדיוק מה משמח אותי ומה פחות מדבר אלי ולאט לאט הוא הבין איך אני מרגישה אהובה ומחוזרת ומתוך זה שגבר אוהב אישה והוא רוצה לעשות אותה מאושרת אז הוא יעשה את הדברים שהיא הסבירה לו שמשמחים אותה

.אני חושבת כמו שרשמו לך מידות טובות זה הבסיס להכל..זה דבר שאני יכולה להעיד עליו היה לו מידות של בנאדם 1 לדור היינו נשואים כמעט עשור ואני יכולה לספור על יד אחת את מספר הפעמים שראיתי אותו כועס אז תחפשי גבר עם מידות טובות ורגוע

לגבי דייטים אני באמת מאמינה בתחושה פנימית אני יכולה לומר לך שבשניה שראיתי את בעלי ידעתי שהוא יהיה בעלי לא חושבת שכשתרגישי מחוזרת תרגישי שזה גובל באובסיסיביות ההיפך את תרגישי אהובה ושמישהו דואג ואוהב אותך

וגם בדייטים בעיני אפשר לראות הרבה..הוא דואג לבדוק אם הגעת הביתה. מציע לך לשתות/ מביא איתו משהו לפגישה/ יוזם/ בפגישות מתקדמות מביא פרחים או פינוק קטן

אבל זה דברים שעם אדם טוב ניתן גם לבנות יחד

מאחלת לך מכל הלב שתמצאי את שאהבה נפשך

(לקרוא אותך זה קצת חמוץ על מתוק)משה
את מזהה שאת רואה שאכפת לו ממךadvfbאחרונה
עבר עריכה על ידי advfb בתאריך כ"ז בטבת תשפ"ו 1:09

בדברים הקטנים.

רגיש ביחס לזמן שלך, ביחס לנוחות שלך

תסמכי על עצמך שתדעי לזהות אכפתיות

מפה והלאה - תקשורת תקשורת ועוד תקשורת, ואז - השמיים הם הגבול

יש כמה דבריםהפי
עבר עריכה על ידי הפי בתאריך כ"ד בטבת תשפ"ו 20:13

שממש סוגרים אותי

זלזול ברגש שלי או במה שאני מספרת.או לחלופין לצחוק עלי/לגחך .. פחות.

וגם חוסר עקביות ( פעם חם פעם קר) זו התכונה הכי גברית בעייני יציבות .. ברגע שאין אותה מבחינתי הוא לא גבר.

גם אם זה לפני דייט ראשון.. תוביל תשקף תהיה .

אימפולסיביות - להלחיץ אותי לפזר יותר מידי מחמאות

הגזמה - אין צורך להסביר מיותר להגיד אני אוהב אותך בדייט שני שלישי .. חרדה .

מה כן?

אמיתיות

יציבות הובלה ..

הקשבה .

הערכה 

להתקדם איתי בקצב הגיוני לא מהר מידי ולא קר מידי

אם אתה עושה לי או למישהי שאני מכירה גאוסטינג תהיה בטוח שחצי מהנשים מהציבור הדתי לאומי יודעות לברוח ממך.. אף בחורה אם ישאלו אותה עליך. לא תרגיש בנוח להגיד שאתה אדם טוב

זה א. ב. של בן אדם לחברו 

ואנשים טובים מתווכים 

פשוט

אני אחד האנשים היציבים ביותר בשכבת הגיל שליintuscrepidam
ולא מצאתי תכונה שמקשה עליי ליצור קשר יותר מיציבות. 
נראלי זו גם הבעיה שלי יציבותהפי

לא מרגש אותי כל המחמאות שטויות

תן לי כנות עדינות יציבות זהו

עדיף צעד צעד מאשר שחור לבן מוגזם

איך מחמאות ושטויות קשורות ליציבות?intuscrepidam
אני חושבת שזה קשור להגדרה של מה זה יציבותלגיטימי?אחרונה
גוסטינג זה עניין אחר לגמרימרגול
אישית כשאני מציעה שידוך בין חברים, אני מתנה את זה בלהיות ישרים אחד עם השני. כלומר, אם לא מתאים אז להגיד בצורה מכבדת וביי. לא למרוח, לא להיעלם.

בנוגע ליציבות, זה שונה. גבר יכול להיות אחלה בכללי גם אם הוא לא הכי משרה יציבות, וכמובן זו תכונה, לא מעשה ספציפי. אבל גבר שעושה גוסטינג זה מעשה נלוז. (גם אישה כמובן.)

חד משמעיתהפי
נקודות מעניינות הפי.גבריאל.ק.צ
חברה מתארסתתתתאושריתו

שלום כולם

חברה הכי קרובה ,חברת נפש מתארסת

וכל כך קשה לי, ואני יודעת שזה נורמלי שקשה וככה זה 

אבל אני רוצה אחרת!

אני רוצה לעבור את זה בטוב , אני מבקשת מכם כלים בשביל זה..

איך לעבור את זה בהכי טוב

כרגע אני ממש בלחץ וזה קשה לי כי זה חברה סופר קרובה בלב וגם אנחנו טכנית הרבה ביחד 

בבקשה אשמח לטיפים איך להפוך את התקופה הזאת עד שאני בעז"ה אמצא את זיווגי לטובה וכיפית למרות שחברה הכי טובה מתחתנת

וגם חשוב לי לציין שאני וחברה שלי מדברות על זה הכי פתוח , על הקושי והיא הכי איתי ומבינה אותי
תודה רבה מראש

יש לי עצהאביעד מילוא

תדבר איתה על זה על החששות שלך ועל הרצונות שלך ברגע שהכל יהיה על השולחן אז אפשר יהיה ליצצור קשר בינכן שהוא עמוק יותר גם בתקופה הזו

למה בעצם זה דורך עלייך?משה

היא כן ואת לא ?

כן, היא מתארסת ואני טרם מצאתי.. בעז"ה בקרוב ממשאושריתו
אפשר גם אחרתמשה

לשמוח בשבילה ולבקש את אותו אור שימלא את החיים שלך.  התחושה שאת מרגישה עכשיו זה בערך משהו כמו "לה יש ולי אין ואני מקנאת בה" (ואז גם עושה עבודה שכלית של לא רוצה לקנא בה)

ואני מציע משהו אחר

איזה כיף להם, אני רוצה גם. יש כזה בעולם, ואם יש כזה בעולם אז גם אני יכול/ה להשיג אותו.

ואוו אהבתי תודה על הנקודת מבטאושריתו
לשמוח על התקופה שהייתה ולהבין שזה טבעי שהקשר יהיהאני:)))))

פחות קרוב. לשמוח בשביל חברה שלך אפילו שזה לא קל לך.

מובן מאודבחור עצוב

אין על מה להתבייש. הרגשות שלך לא אומרות שאת לא שמחה בשביל החברה שלך.

להיפך, דווקא בגלל שאת כל כך שמחה בשבילה זה לוחץ לך על כפתור ה"מה איתי?". זרה לא היתה גורמת לך להרגיש כך.

לכי תדעי, אולי דרך החתונה שלה תכירי את בעלך..נוגע, לא נוגע
תודה, אהבתי את התגובה!! את צודקת צריך להתמקד בחיובאושריתו
בשמחהנוגע, לא נוגעאחרונה
(ואני לא בת, אני אחלה גבר)
ברור שאת שמחה ממש בשבילהזיויק
אחרי שאמרנו את זה, צריך לפרק ולברר את הקושי שלך.
חוזר מחתונה של אחישפלות רוח

כמה תובנות שכנראה בלי האלכוהול והאווירה שעשו את שלהם, לא היו עולות על הכתב.

עשיתי תנאי עם השם לפני החתונה בעניין כמה אנשים שאין לי רצון לראות אותם בעקבות תחושות קשות שעולות, והוא התקיים בחציו, והחלק שלא התקיים, דווקא ממנו באו דברים של מים צוננים על נפש עייפה ואחרי תקופה קצת לא משהו בלשון המעטה, יש דברים שאנשים רואים עליכם מהצד, ואתם פשוט לא כי אתם חיים אותם והם מאירים אותם בכם וזה נפלא מאוד. ממש הרגיש לי כאילו השם נכנס בדיבורים שלהם והרים אותי תודה אבא.

ואני מחפש פרח חברים, אבל פרח יפה, ממש.

איזה כיף לשמועadvfb
🙏🙏שפלות רוחאחרונה

אולי יעניין אותך