(קצת נעלמתי, בעיקר מסיבות טכניות. נחמד למצוא כמה דקות לכתוב כאן שוב, גם אם זה בשעה לא שפויה כ"כ).
הקטנה שלי נהיית פחות רגועה לאחרונה. היא כבר בת 14 שבועות, ויש לה לפעמים זמנים של חוסר שקט מתמשך, שאני לא יודעת מה מפריע לה (מנסה להאכיל, מנסה להרדים, מנסה תנוחות שונות. טיול בידיים לא מרגיע אותה במיוחד). זה יכול להימשך שעה בערך, של בכי וחוסר שקט (קצת מבאס שאחרי מקלחת, היא יכולה להזיע הכל בחזרה
).
בד"כ בבוקר היא רגועה, וחוסר השקט מגיע אחר הצהריים בפעם הראשונה, ועובר בסוף, ועוד פעם מאוחר בלילה (לכן אני ערה עכשיו).
זה לא חוסר שקט חדש, אלא היה קורה גם בעבר באמצע היום (לא באופן קבוע/עקבי). מה שקורה לאחרונה הוא עוד סיבוב של חוסר שקט, גם בלילה.
מה עושים עם זה? איך יודעים מתי זה עובר את גבול הסביר, ויש כאן בעיה שמצריכה בדיקה אצל רופא? (היינו לפני שלושה שבועות אצל רופא התפתחותי כחלק מהבדיקות השגרתיות, וכשאמרתי שלפעמים היא בוכה הרבה בלילה, הוא אמר "כן, יש תינוקות כאלה").
חוץ מזה, האם היא כבר מבדילה בגיל הזה ביני לבין הוריי/בעלי, מבחינת אצל מי היא נרגעת יותר מהר? הגיוני שבגיל הזה היא כבר תבכה במקום זר/מול אדם זר, גם כשהיא בזרועותיי?
וגם- הגיוני שהיא עדיין מתקשה להתמיד במציצת מוצץ? יש לה מוצץ אורתודנטי, של טוליפס, שנתנו לה יום אחרי שנולדה, ועדיין הרבה פעמים הוא נופל לה. יש מוצץ מומלץ למתקשים? (לא לסרבנים. שונאת את ההגדרה הזו).
ועוד משהו- בהנקה לפעמים היא עדיין נחנקת קצת מהחלב (בגילה המופלג
). הגיוני? מה לעשות? (עולה לי בעיקר האופציה של לשאוב לפני, אבל לא תמיד זה אפשרי).
ואם כבר אני במתקפת שאלות, אז האם, או איך, היא מושפעת מזה שאני נוטלת אנטיביוטיקה? (התחלתי אתמול).
תודה רבה מראש! (לא יודעת מתי ייצא לי לכתוב אח"כ).
)
)