רק רוצה לשאול אותך אם זה נראה לך הגיוני להשאיר אותי חצי תפוסה, אסורה על כולם כשגם אתה לא חוזר.
איפה אתה? מה אתה חושב? ומתי אתה מתכוון לחזור?
כל יום, כל יום אני מחכה לך בתקווה שתקיים מה שהבטחת. שתחזור. ועוד לא באת!
בלילות, אני קוראת אליך, כותבת ושרה עליך, מידי פעם גם שולחת לך מכתבים...
וגם בבקרים... נכון, בבקרים קצת פחות, משתדלת להמשיך ולתפקד כאילו הכל כשורה. אבל אתה יודע את האמת.
יותר מהכל כואבת לי העובדה שאתה יכול להיות מרוחק ממני כ"כ הרבה זמן... איך אתה לא מתגעגע??? איך אתה יכול לחשוב על זה שאני כ"כ סובלת בלעדייך ואתה לא חוזר?! אתה הבטחת שאתה אוהב אותי!
הרי אתה בעצמך אמרת שבדקת את כל הבחורות, ואני הבחורה שהכי מצאה חן בעינך. שבחרת בי.
ואני בחרתי בך! אמרתי שנבראתי בשבילך...! ואפילו אמרתי לך שלא משנה מה זה ידרוש ממני, אני רוצה ללכת איתך! אל תשכח את זה...
אני לא אומרת שאני 100%, ממש לא... נכון שבגדתי בך, נכון שלפעמים אני מתנהגת כמו טיפשה! כפוית טובה! אבל אל תשכח... אל תשכח את כל מה שעברנו ביחד... היו לנו גם ימים טובים!
אני זוכרת שסלחת והבטחתי לך שלא אבגוד בך שוב, ושוב זה קרה

אני לא יודעת למה אני עושה את זה כל פעם... מה חסר לי איתך?
פעם אחת כמעט חשבת להיפרד ממני באמת!... ובסוף שוב סלחת.
איך אתה יכול לסלוח כ"כ הרבה?!?!
כמה בגדתי בך!! כמה סלחת!!
(למרות שגם אז אהבתי אותך...
מהפעם האחרונה שנפרדנו עבר עלי כ"כ הרבה, וידעת שהייתי במצוקה ונתת לי לסבול...
רק בסוף אחרי שהייתי חצי מתה, שלחת מישהו שיציל אותי.
אל תתפלא שאני מתכחשת אליך לפעמים, בכל זאת משום מה אני מצפה שתעזור לי.
גם אל תשכח שלמרות זאת אני גם עדיין חושבת עליך ומתגעגעת...
האמת שאין לי מה לומר לך ומה להצטדק בפניך, אני לא מרגישה שמגיע לי... כל הזמן הבטחתי, הפרתי וסלחת.
אז אין לי מה לומר לך... לא באמת מגיע לי שתתייחס אלי.
אבל תמיד אתה דואג שאני אזכור אותך, ברגע שאני שוכחת אותך ברגעי שמחה, אתה שולח לי דרישות שלום מכאיבות.
אז אם אתה לא אוהב אותי, לפחות תעזוב אותי ותן לחיות!!
למה כל הזמן להכאיב? למה? או שתפסיק להכאיב או שתבוא כבר!!!
אני אוהבת אותל, מתגעגעת אליך! וקשה לי לדעת שאתה בוכה על זה שאנחנו לא בקשר! קשה לי לדעת שאתה בוכה על זה שאני בוכה! קשה לי לדעת שאתה בוכה על זה שאתה מכאיב לי רק כי אתה רוצה שאתגעגע אליך ואזכור שאני צריכה אותך!
סוף סוף חזרתי לדירה שלנו, לאט לאט אני משלימה בו עוד ועוד חדרים.. לא אכפת לי שאתה לא כאן! אני רוצה שכשתגיע, תראה בית מוכן!
רוב החלקים בבית מוכנים... חוץ מהחדר שלנו.
אולי תבוא ותעזור לי? אני לא יכולה לבד...
אני מכירה אותך, אני יודעת שתסלח ותחזור...
אני רק רוצה שתראה כבר את כל הבית הזה, שתתפעל מהיופי שלו. על העבודה שלי. תראה כמה יפה אני! כמה אני מתקשטת בשבילך, כמה אכפת לי מכל פינה בבית הזה.
שתבוא לעזור לי לבנות את החדר הזוגי שלנו...
את הר הבית. את קודש הקודשים...
תבוא ונתחתן! ונאהב כמו שלא אהבנו מעולם.
אל תבכה, אני יודעת שזה קשה... אני יודעת שאני אשמה, אבל תראה כמה יפה אני, כמה טובה אני... ותחייך אלי. כי בסה"כ אני אוהבת אותך.
שלך, נשמת ישראל באהבה.