הם לא נכללים במילה רעיך.
וחס ושלום לירות בו. זה רצח מתועב לירות ביהודי כשר.
לא אמרתי שאני תומך בלירות שעם ישראל שלא נכללים במילה רעיך. חס ושלום. הדרך היא שמאל דוחה וימין מקרבת באהבה. וזה בויכוח האם זו דרך יעילה..
אבל אני לעעעעעווווללללםםםם לא אגנה ולא אניד עפעף.
כל מי שהולך נגד המוסר האוניברסלי בין גוי ובין יהודי (ואני לא מאלה שחולים בהונאה עצמית, כל מי שהולך בצעדה הזו הוא כזה) הוא רשע, הולך על שתיים. בעוד שגויים זה לא איכפת לי. יהודי זה איכפת לי, עם ישראל ערבים זה לזה. וזה לא סתם יהודי. יהודי בארץ ישראל. הארץ "רגישה לדברים האלה". אחרי מצעד הגאווה בתל אביב נחטפו שלושת הנערים שבוע אחרי.
ועם ישראל אבד מעל 60 איש במלחמה. לכן אם כבר קרה אני לא יגנה. גם אם אני חושב שיתמו חטאים ולא חוטאים. אם תמו חוטאים אני לא אגנה לעולם.
שזה נעשה ביד רמה זה חמור, זה חילול ה' יותר גדול משבת. גילוי עריות היא אחת משלושת העברות החמורות בתורה יותר משבת.
הרמב"ם לא אמר להרוג את הפורשים אלא לא להתאבל. תדייקי.
אַל-תִּטַּמְּאוּ, בְּכָל-אֵלֶּה: כִּי בְכָל-אֵלֶּה נִטְמְאוּ הַגּוֹיִם, אֲשֶׁר-אֲנִי מְשַׁלֵּחַ מִפְּנֵיכֶם.
כה וַתִּטְמָא הָאָרֶץ, וָאֶפְקֹד עֲוֹנָהּ עָלֶיהָ; וַתָּקִא הָאָרֶץ, אֶת-יֹשְׁבֶיהָ.
כו וּשְׁמַרְתֶּם אַתֶּם, אֶת-חֻקֹּתַי וְאֶת-מִשְׁפָּטַי, וְלֹא תַעֲשׂוּ, מִכֹּל הַתּוֹעֵבֹת הָאֵלֶּה: הָאֶזְרָח, וְהַגֵּר הַגָּר בְּתוֹכְכֶם.
כז כִּי אֶת-כָּל-הַתּוֹעֵבֹת הָאֵל, עָשׂוּ אַנְשֵׁי-הָאָרֶץ אֲשֶׁר לִפְנֵיכֶם; וַתִּטְמָא, הָאָרֶץ.
כח וְלֹא-תָקִיא הָאָרֶץ אֶתְכֶם, בְּטַמַּאֲכֶם אֹתָהּ, כַּאֲשֶׁר קָאָה אֶת-הַגּוֹי, אֲשֶׁר לִפְנֵיכֶם.
כט כִּי כָּל-אֲשֶׁר יַעֲשֶׂה, מִכֹּל הַתּוֹעֵבֹת הָאֵלֶּה--וְנִכְרְתוּ הַנְּפָשׁוֹת הָעֹשֹׂת, מִקֶּרֶב עַמָּם.
ל וּשְׁמַרְתֶּם אֶת-מִשְׁמַרְתִּי, לְבִלְתִּי עֲשׂוֹת מֵחֻקּוֹת הַתּוֹעֵבֹת אֲשֶׁר נַעֲשׂוּ לִפְנֵיכֶם, וְלֹא תִטַּמְּאוּ, בָּהֶם: אֲנִי, יְהוָה אֱלֹהֵיכֶם.