סיכום מפגש פיראטים בע"מ יעל

*כחכוח*

יום שלישי. עיה"ק תובב"א. שמש.

תחנה מרכזית, אני יושבת שם ליד הדוכן שליד הדוכן של דברי שיר. פתאום ראש מעליי ומשפט כלשהו באנגלית. הייתי בטוחה שזה תייר הרמתי את הראש בחשש מהבאות. זה? זה רקונטו הגדול?? (מחילה מכותב המשפט המקורי, זה רק ציטוט חסר קרדיט)

אהלן @rakonto.

אחרי כמה דקות נכנסנו "לעיין בסטימצקי ולהנות במזגן", לדבריו (זה היה צומת ספרים, אבל נוותר הפעם), והוכחתי סופית שדברי שיר הרבה יותר מעניין. רק ספרי פילוסופיה של דעתנים אמריקאים יש בצומת!

אחרי הסבר מפורט על ההבדלים בין ספר באנגלית לדומהו בעברית (20 שקל, אם שאלתם) ובין ספר באנגלית לסרט שלו, פרשנו למעלה למעלה, אחרי כל הרציפים. היה שם מסדרון נקי ומגניב שמשום מה עד היום לא שמעתי עליו.

אז התיישבנו, דותן על הספסל ושפחתכם על החלון, ועברתי קורס תיאוריה בגיטרה. תודה מקרב לב,זה היה ממש מעניין. פרח

באיזשהו שלב (רבע לחמש, אם שאלתם) הגענו למסקנה שאם מישהו מחכה למטה אז הוא מסכן, וירדנו. באיזשהו שלב אחר @Short Shadow הגיע, והפסקנו להיראות כמו זוג בדייט

פתחנו שקש"ים (בעצם גיטרות) והם התחילו לדון בדברים לא מעניינים. אז פתחתי דברים יותר מעניינים עם עצמי.

ואז דותן אמר שאני שובניסטית כי אני עומדת, והם נגד זה שגברים ישבו ואישה תעמוד לידם. אז לא הקשבתי לו והמשכתי לעמוד.

הלכנו בעקבות בנצי אל הלא נודע, והגענו לגן שעשועים חרדי-אופייני עם פסל-מזבח מוזר בצד, גדול כזה עם כתוביות באנגלית.

הסתובבנו סביבו והתיישבנו בצילו, לא לפני שדותן ערך הקראה בטעמים של מה שכתוב. היה משעשע בלשון המעטה

בנצי הוציא שני בקבוקים, דותן שני בקבוקים ווופלים מן, ואני את מנחתי הצנועה - קרקרים שעברו הרבה. דותן עשה טקס הקרבת המנחה לפסל-מזבח, ומיותר לציין שגם זה היה משעשע מאד מאד .

התברר שהם לא רוצים את המנחה שלנו, אז לקחנו אותה בחזרה.

עד היום עוד לא הכריעו של מי היה הפיוז-טי הקר.

אחרי סבב היכרות שכלל רק קריטריונים כי קלטנו שאנחנו פשוט יודעים מי זה מי (אני לא יודעת להגיד "short shadow" באנגלית, מחילה )

דותן התחיל בסדנא המוזיקאלית שהכין, וזה המקום להגיד לו תודה רבה ושהיה מאד מעניין.

הוא דיבר על כל מיני דברים. המעוניינים - לפנות אליו

בעיקרון זה היה על סולמות ואקורדים והמקום שיש ללחן בשיר. יש לו הרבה מאד מקום.

ואז עשינו הפסקה כי @פינג. הגיעה סוף סוף. דותן הלך עם הפלאפון שלי לקרוא לה, מה היה שם - עד היום איננו יודעים.

שוב התחלנו סבב שמות שכלל רק קריטריונים כי ידענו מי זה מי. אז עשינו סבב גילאים שנשמע כך:

"18" "18" "18" "14" מוציא לשון

ואז ניסינו להלחין שיר. |נבוך|

כל הכבוד לבנצי שכתב אקורדים ולנו שחיכינו בסבלנות. פרח

אחר כך היתה לנו הפסקה בחינם, שלאחריה פינג הוציאה מנרתיקה ניירות צבעוניים ("יו! ניירות צבעוניים!") ו... טוליפים ולקים.

בוא נעשה את זה ככה:

דותן: "מה זה?"

בנצי:

לקח לו כמה זמן להתאושש.

פתחנו בשעת יצירה על בסיס הסימטריה, והסתבר שנמלים אוהבות אדום-דם, ממש כמו בנצי ודותן.

פינג יצרה פרח (לדעתי) וגם דג חצוי לאורכו,

בנצי שבלונה צבעונית למדי שלא נמרחה והרסה לפינג את הסדנא,

ודותן יצר ילד \ חתול.

היה מפעים, לא תאמינו אילו כישורים רצים כאן.

ואז היה הסדנא שלי, ופינג הלכה לחתונה, ואני הלכתי לאוטובוס, ושניהם המשיכו לעשות דברים כלשהם, וכאן תמה לה פגישה חווייתית, מחכימה ומשעשעת.

כמובן שהיא נחתמה בגיטרות.

בחיים לא הייתי חושבת שזה אתם,

וכולכם מנגנים ממש יפה.

והיה טוב לראותכם, ותודה רבה

אה ושכחתי בסוף ארוחת ערב ב-11:00.יעל

אז... אולי ראיתי אתכם? להבה ירוקה

הגעתי באיזה 4 וחצי, והסתובבתי קצת לחפש, וכשראיתי שמאוחר מדי עליתי לדברי שיר, וכשירדתי, ראיתי 2 בחורים ובחורה עם 2 גיטרות ליד חלון, והבת באמת עמדה בצד...

מגניב!

כנראה בן-ציון

אז זה אנחנו יעל

רגע, היית עם גיטרה?

אז אני די בטוחה שראיתי אותך!יעל

דיברת בטלפון או משהו כזה...?

יעל

חבל שלא הצטרפת

זה היה נראה שהסתכלת עלינו כמו אחד שיודע מי אנחנו.

חשבתי שזה אולי אתם,להבה ירוקה

אבל כבר היה ממש מאוחר, מה שגרם לחשוב שאולי זה לא אתם, ואני חושב שדיברתי בפלאפון,

וסתם, פאדיחות, מה אני אגיד?חצי חיוך

שלום לכל דיר החזירים. אני כבר לא חזיר!בן-ציון

אה לא, זה משהו אחר..

שלום, קוראים לי X.

אפשר לזהות יצורי פורום בקלות, אז אין מרווח טעות גדול.

כן, דיברנו על זה לפני שהגעת.יעל

הסממנים זה בן אדם אבוד, גיטרה וכיפה.

מקסימום נפלת על תייר.

בן-ציון

הרימו מנחה לאל רע!!

(those רע, במקרה הזה.)

כבר אמרת הכל, אז רק נשאר לומר תודה לכולכם

ועכשיו איך שזה נראה לי.rakonto

הגעתי לירושלים בעשר בבוקר, וניסיתי לסדר לנו מקום סגור להיות בו, כי חם.

אבל: א. מה זה החום של ירושלים לעומת החום של בית שאן? זה היה סביל בהחלט.

ב. המקום הראשון שבניתי עליו היה סגור לרגל שיפוצים.

ג. המקום השני אמר שאני צריך לפנות אליו במייל. גאוני.

ואז גיליתי ששכחתי להדפיס את הדפים לסדנה. אז כתבתי הכל מחדש והדפסתי.

בשלוש וחצי יצאתי לאכול צהריים עם ההורים, ואז ברגל למרכזית. הגעתי ב16:00, ובה בדקה קיבלתי הודעה ששואלת איפה אני מהוד נערותה, יעל.

עניתי שאני בערך מעליה, כי הייתי בערך מעליה.

אחרי חיפושון מצאתי אותה יושבת ופניתי אליה בטבעיות.

היא נראתה מבולבלת, אז ניסיתי בעברית.

זה עבד.

הסתובבנו בצומת ספרים כי היה חם בבפנים שהוא יותר בחוץ, ובינתיים הסתכלנו על ספרים.

עלינו לפינת סטילה של המרכזית וניגנתי קצת ואז ירדנו חזרה כדי לא לייבש את כל מי שהגיע.

אבל אף אחד לא הגיע.

המשכנו לחכות, ופתאום הופיע בנצי.

חיכינו עוד, אבל אז הבנו שזה מיותר כי מי שלא הגיע עד עכשיו מומלץ שיחנק או שיצור איתנו קשר.

הלכנו לאיזה מקום שבנצי מכיר, ושם היה מזבח נורא יפה אז היינו צריכים טקס מתאים.

מכיוון שהיתה חסרה קטורת, אילתרתי והשתמשתי בכיבוד בתור מנחה לאל שלו שייך המזבח.

(אגב, אם אתה קורא את זה, תודה רבה על האישור לשימוש במשכנך לטובת המפגש ועל נתינת המנחה לנו).

התחלתי להעביר את הסדנא, והיה דווקא נחמד, אבל @פינג. הגיעה ולא ידעה איפה אנחנו אז ירדתי להנחות אותה.

סיכום של מה שקרה עד עכשיו בסדנה, וממשיכים.

זורקים הערות על זה שבמפגש לא פיראטי בחיים לא הייתי מקבל אישור לסדנה בכזה אורך, ואני מתלונן שזה היה אמור להיות יותר קצר פשוט... כל מה שקרה.

ממשיכים לסדנה של פינג.

היא מתחילה בהסבר על משהו שהיא עשתה עם טוליפ, ועל מראה וילדה לא כזאת קטנה, ומוציאה מהתיק בריסטולים צבעוניים וטוליפ ו..."זה לק?" -"כן..."

אז ציירנו בעזרת לק וטוליפ וקיפולים.

היה כיף

אח"כ סדנה של @אנחנו יחד נבנה שדיברה מגרוני, על איך לדחוף פרטים על דמות בלי לשעמם את הקורא (ע"ע ילדים מספרים על עצמם), על יצירת דמות, ועל הסיבה האמיתית לכך שאין חיים על המאדים.

בעצם המפגש כולו היה רווי הפסקות, וכולן בחינם!

הליכה עד לכיכר ציון וחזרה מתוך איזה אידאל בנצי־י מעניין @Short Shadow

ובסה"כ היה בהחלט כיף.

to be continued...

(ז"א, אפשר לעשות מפגשונים כאלה, בנצי ואני חשבנו על הרבה יתרונות של השיטה, לפרטים דברו איתו)

הלכתם לכיכר ציון!פינג.

אז למה לא ראיתי אתכם?המום

כי לא הלכנו עד לכיכר מכיוון שזה מסובך להחליט אם ללכת או לא.rakonto

סבבה והכלבן-ציון

אבל למה אתה מאשים אותי בשטויות שלך?! "אידאל בנצי-י מעניין".
זה היה רעיון שלך ללכת לשם "אולי נלך לעיר העתיקה?"

היה כיף ממש.

לא האשמתי... רק... נתתי קרדיט. כמובן.rakonto

יעל

הייתי אומרת שזה יותר אתה דיברת מגרוני מאשר אני דיברתי מגרונך, אבל נו, שויין.

הוא דיבר מגרונו שלו בשם הגרון שלך.פינג.

כלומר, אמנם בשמך, אך ללא כיסוי רבצוחק

טוב, מרגע זה הסתבכתי.יעל

א גיטע יומטוף!

יצירת המופת שלי -בן-ציון

זה עוד חי!rakonto

לא נכון. זה התייבש מזמן בן-ציון

פסדר, זה עדיין חי.יעל

אנש מוכשר!פינג.

העלה נא גם את הסיפור מרטיט הלב שלך!חושף שיניים

בן-ציון

צריך לשכתב אותו.

|שוקל|

גם את, אנשה!יעל

אבל!פינג.

זה לא סיפור. זאת שירה חירטוטית באי ציות מוחלט להוראות.

ובכל זאת יעל

גם את |פטיש|בן-ציון

אבל זה ארוך, יהיה קשה להקליד יעל
זה כבר בעיה שלך.בן-ציון

המשימה הייתה "קטע קצר".

אני הבאתי את המשימה.יעל

זכותי לעולל לה מה שבא לי.

ואתם תשאו בתוצאות.

אני שוקלת להעלות את זה כתמונה ודי

אני יכול להעלות הקלטה שלי מקריא את זה rakonto

הקלטת?!יעל

(או שתקליט בשביל המאורע? )

אין את זה בהקלטה (עדיין)rakonto

ואתה רוצה?! יעל

לא אמרתי כלום (מתנשא)rakonto

אז תאמר |מתנשא בחזרה|יעל

אני לא בטוח שכדאי לך |חושש|בן-ציון

למה...?יעל

הוא יצור מוזר.בן-ציון

אנחנו עוד ניאלץ למחוק את זה עקב הסתה לעבודה זרה.

ככה אתה מעליב את היצירה הספרותית שלי? |רועד| |מושך באף|יעל

ח"ו.בן-ציון

אבל הוא עוד עלול להכניס לשם מסרים שלא כתבת.

זו אכן עלולה להיות בעיה.יעל

הממ...

אני אעשה לזה עריכה!

לא ולא.בן-ציון

תעלי בעצמך הקלטה או תמונה.

אחרת אין לדעת...

הקלטה בחיים לא, תמונה - אתם לא תבינו כלום יעל

תגיד להם איך הכתב שלי נראה כשאני כותבת מהר, @rakonto

אולי אני פשוט אקליד וזהו? חושב

הו, החיים סבוכים למדי.

זה דווקא היה כתוב יפהrakonto

יעל

|משתעל|

|מגחך|

|מוחה דמעת צחוק|

על מי אתה עובד?

זה כתב פיצי.בן-ציון

כאילו עשית זום לדף וכתבת.

אני ממש אוהבת את העטים הדקים האלה.יעל

זה בא ביחד

ובסיפור כתבתי מהר מהר, אז זה יצא גדלדל וסבוך.

מה זה?מישהי=)

אחי הקטן מצייר יותר יפה

בנצי אתה כישרון

זה לא ציור.בן-ציון

זה קשקוש.

מעולם לא התיימרתי לצייר יפה

קשקשתי ונהניתי, אז שיבושם לכם.

זה קשקוש שנראה כמו.. לוח מטרה?מישהי=)

|נאנח|בן-ציון

עשיתי מה שזרם לי.

זה ספירלה שצבועה בקטעים. 

אין יותר מידי קטע או עומק

זה לא ספירלה.מישהי=)

ספירלה זה מדוייק ויפה

|זורק נעל|בן-ציון

לא כדאי לך להתחיל איתי מכות.מישהי=)

איזה כיף לקרוא את זהבת 500

אבל זה ישן יעלאחרונה

CureTypes: Convenient Access to Quality Medicationdonaldjohn

CureTypes serves as your one-stop shop for all-encompassing health care answers. It offers a broad selection of pharmaceutical goods, and CureTypes aims to back your path to good health by supplying medicines designed to address various health requirements. CureTypes concentrates on providing top-notch dependable choices for patients ranging from antibiotics to antiviral drugs and treatments for long-term conditions. CureTypes has a user-friendly platform that makes ordering medicines simple and hassle-free guaranteeing prompt deliveries to meet all your healthcare demands.

האמת.אנונימי (פותח)

זה היה יום שבת קייצי, ואני, כהרגלי זה קצת יותר משנה, הלכתי לבקר את זקן בית הכנסת הבודד בביתו. בדרך הקצרה שהיתה לי הפשלתי את שרוולי חולצת השבת הארוכה, שקבלתי על עצמי לכבד בה את השבת כדמותו של אבי, תוך שאני מנסה לסדר את הרעיונות שאומר לר' מאיר הזקן, לפשטן קמעא מהעופפות המופשטת המאפיינת את דברי התורה של בחורי הישיבות הגבוהות בציבור.

כשהגעתי הוא כבר המתין לי בחוץ, רכון, בעל כורחו, על ספר התהילים הישן בתוך כסא הגלגלים שלו. "שבת שלום ר' מאיר! מה שלומך?" אמרתי סקול רם, בעודי כופף אליו את קומתי כדי שיוכל להביט בפני ולזהות אותי. "או! או! שבת שלום!" קרא בשמחה, "מה שלומך? בא שב.." 

"כן כן, מיד" השבתי ושלפתי כיסא מערמת הכסאות שניצבה ליד. "תקרא למטפל שיביא כמה עוגיות וקולה, יש במקרר" הוא אמר לי, מניח באיטיות את ספר התהילים על השולחן שלידו והחל לסובב את כסאו אל עבר כיסא הפלסטיק שהצבתי בסמיכות. "זה בסדר, אין צורך", השבתי לו, "אולי אתה רוצה שאביא לך קצת קולה? או סודה?" 

"לא, זה בסדר, לי יש מים", הוא הורה לי בידו הגרומה אל הבקבוק עם הקשית שניצב על השולחן לא רחוק ממנו. "מה שלומך?" הוא שב ושאל, "מה שלום ההורים? ב"ה אבא שלך אדם טוב, כל שבת  הוא אומר לי שבת שלום ושואל איך אני מרגיש.."

"ב"ה" אני משיב, "השבח לאל, הכל בסדר, כולם בריאים". הוא מהנהן קלות בראשו כאומר 'ב"ה'. "באו לבקר אותך השבת?" אני שואל, "אולי הבנות? או שלום?"

"כן, כולם הגיעו בערב שבת, היה יפה מאוד" הוא משיב בשמחה, "שרו, והיה אוכל טוב..."

"איזה יופי" אמרתי בהקלה, "כל הכבוד להם שהם כולם באים". "כן כן" אמר, ואז נזכר ושאל "איפה היית שבוע שעבר? בישיבה?"

"כן ר' מאיר, צריך ללמוד.." עניתי כמתנצל. "כמובן", אמר, "אבל זה בסדר, יש בחורה חכמה שבאה לבקר אותי, יעל. איזה חכמה היא, לומדת, משקיעה, וגם אומרת לי דברי תורה על פרשת השבוע..."

מעניין, אני חושב לעצמי, זה חדש... מי כבר מכיר את ר' מאיר בשכונה ובא לבקר אותו? בטח מדובר על מישהי מבוגרת שבאה לדבר איתו. כבר יצא לי, בזמן ששהיתי במחיצתו של ר' מאיר, להפגש עם אחת מן השכנות לשעבר שגרו לידו ובאה לשוחח עימו קצת ולהפיג את בדידותו.

"איזה יופי" אמרתי לו בקול מעודד, והתחלתי לדבר על מעלת החסד מן הדברים שלמדנו לאחרונה בנושא מן הגמרא במסכת שבת. במהלך הדברים, כהרגלו, ר' מאיר הפסיק אותי בסיפורים על העבר ועל משפחתו, כשהוא מידי פעם מזכיר את אותה 'יעל' שבאה לבקר אותו מידי פעם, ומאבד את ההקשר של דברי הקודמים.

ולפתע, מאחורי גבי נשמעת חריקת שער הברזל, ואז קול צעיר קורא "סבא מאיר! מה שלומך? התגעגעתי אליך!" וכבת בית, בחורה צעירה שנראית קרוב לגילי, שולפת כיסא פלסטיק נוסף וממקמת אותו מצידו הנוסף של ר' מאיר הזקן. "או! יעל! מה שלומך? מה שלום ההורים?" פתח ר' מאיר בשמחה ופנה אלי "זו יעל שסיפרתי לך עליה".

"נעים מאוד.." אני מסביר לה פנים, והפנים שהוסברו אלי חזרה מוכרות לי מאיזה שהוא מקום. "אתם מכירים?" שואל ר' מאיר. "כן," מיד משיבה יעל, "היינו יחד בסניף, אתה עומר נכון?"

ואני מתפלא. לא הייתי דמות שאמורים להכיר אותה משם. "אמת". "היית באמצע לומר כמה דברי תורה נכון? תמשיכו בבקשה" אמרה בנימה קצת מתנצלת. "ר' מאיר סיפר לי שאת גם אומרת לו דברים על הפרשה מידי שבוע, אז בכבוד", די מיציתי את מה שהיה לי להגיד, הרהרתי.

"לא לא, תמשיך, זה באמת לא משהו רציני, אני רק קוראת לסבא מאיר קצת מהחומש ומסבירה.." היא משיבה. דליתי עוד איזה רעיון במחשבתי והתחלתי לומר אותו, ולאחר כמה רגעים ר' מאיר הפסיק אותי ובאופן מפתיע אמר "אתה יודע, יש לה משפחה ממש טובה, אנשים טובים, וגם חכמה – אולי תצאו יחד?"

באותו רגע נאלמתי דומיה, ולפני שהספקתי להיות מובך כדבעי, היא הזדרזה ואמר "תודה סבא מאיר, אבל אני כבר נפגשת עם מישהו.." התעשתי וקצת שחקתי על הסיטואציה, מנסה לחזור אל הנושא הקודם עליו דברתי לפני רגע. בינתיים ר' מאיר מפשיל את שרוולו ומביט אל שעונו המיוחד, שסימניו באותיות עברית חילוף המספרים "כבר צריך לצאת לבית הכנסת" הוא אומר וקורא למטפל, תוך שהוא מגדף אותו קמעא.

ליווינו את ר' מאיר לבית הכנסת, ולפני שנכנסתי אחריו גם אני, פניתי אל יעל וחזקתי אותה על ההשתדלות לבוא לשוחח עם ר' מאיר, תוך שאני מתפלא איך ומניין היא מכירה אותו. היא סיפרה לי שלא מזמן סבתא נפטרה ממגפת הקורונה שפקדה את העולם, וכשעברה ליד ביתו כאשר באה לבקר חברה שגרה בשכנות, ראתה אותו כשישב בחוץ והחלה לשוחח עימו. כשסבתא היתה בחיים היא היתה דואגת לה ובאה לבקר ולשוחח בקביעות, ועתה השיח הזה חסר לה, כך שהיא שמחה שפגשה את 'סבא מאיר'.

הנהנתי ונפרדתי ממנה לשלום, נכנס לתפילת מנחה של שבת בבית הכנסת הספרדי, מהרהר בסיטואציה המוזרה. ומאז, על אף כל הבחורות שיצאתי איתן לפניה ואחריה – היא לא יוצאת לי מהראש.

העלה לי חיוך.כְּקֶדֶם

ובאמת מעורר השראה

תודה על זה

...אנונימי (פותח)אחרונה

היא התחתנה לפני שבועיים. מזל טוב.

היושעלמת חן

היה פורום של שירים נכון? אני לא טועה..

אממ מחפשת בלי קשר צילצול של השיר אם תבנה של בית ,של איתי דוד אם למישהו יש

תודה

את מכוונת אולי לפרוזה וכתיבה חופשית?אנונימי (2)
לאעלמת חן
היה פורום שנקרא שירים, אני כמעט בטוחה בזה
יש את זה:כי קרוב.
עבר עריכה על ידי כי קרוב. בתאריך י"א בשבט תשפ"ד 08:17

פורום שירים

הוא נטוש למדימבולבלת מאדדדדאחרונה

עדיף בפורום אחר (צלילים ומוזיקה, או גיטרה)

ואפילו בצמע הגיוני יותר שיענו לך על זה...

תמיד זוכרת אותך, לא צריך חודש או יוםסתוית סימה

בס"ד

חודש המודעות הגיע ככה אומרים,

לידות שקטות בלי קול, ככה באוקטובר פתאום,

אני רושמת לך תינוקות שלי, שככה תישארי לעד,

על חיים שהגיעו בשקט, בתוך סערה גועשת,

בחדר לידה במקום שבו יש כל הזמן חיים,

פתאום את המוות פוגשים,

עברו 5 שנים מאז,

רציתי להגיד לך שאני זוכרת אותך, בדיוק כמו שהיית,

יפת תואר שקשה לתאר,

זכיתי בך ל9 חודשים קסומים, להרגיש אותך עמוק בפנים,

בלב שלי תהיי תמיד, מחכה לך כבר שתחזרי,

אומרים שתקומו ראשונים בתחיית המתים, כי אתם טהורים,

לא חטאתם בכלל ככה אומרים,

אחרי קבורתך קברתי גם את אבי, את בטח יודעת הוא לידך,

הרי הוא סבך,

הרגשתי שהעצב גובר עליי, לקחתי את התהילים ביד,

והלכתי להדליק נרות לשבת,

אמרתי לחוקר ליבות וכליות שלח לי נחמה בקרוב,

ופתאום הם הגיעו בלי שהתכוונתי, אוליי ככה כיוונתי,

שתי נשמות חדשות הופיעו, תאומים מבלי שציפינו,

אמרתי תודה רבה לבורא עולם, תודה שהראת לי שאני יכולה,

לאסוף את השברים ולקום, להתמודד עם לב שבור,

לחבק את האמונה בבכי של שמחה,

את , את התיקון שלך סיימת, הוא היה שלם ומיוחד,

אנחנו פה למטה מנסים לתקן את עצמנו, לחבר את החלקים שנותרו בחיינו,

ולהאמין שאת שלמה, ומתפללת עלינו,

אני אוהבת אותך בדיוק כמו שהיית, זכיתי בך לעולמים,

מחכה לך שתחזרי , עד שיבוא משיח יקירי בקרוב,

תודה שלמרות הכל בחרת לרדת בשבילי,

ותודה אבא, תודה שבחרת בי .

...אילת השחראחרונה

כמה עוצמות יש בך.

נגעת בי ממש.

ואיתך בתפילות ובייחולים ובתודות לבורא עולם.

🤍

טוב, פה בטח אין אף אחד שמסתכל, ובכל זאת..אני הנני כאינני

אנחנו מנסים להקים לתחייה את פורום "צלילים ומוסיקה" - נגנים ויוצרי מוסיקה יקרים וחביבים! נשמח שתצטרפו אלינו!!

מוזמנים להתחיל בשרשור הכירות החדש שהכנו לכם, שם תתודעו לעוד כמה דברים אנחנו מכינים לכם!

🎵🎶 שרשור היכרות תשפ"ד + עדכון! 📢📣 - צלילים ומוסיקה

בברכת "הזורעים בדמעה ברינה יקצורו" - המנהלים החדשדשים!

ב"ה, בהשגחה אלקית, עכשיו כבר לא כ"כ מפריע לפרסם.אני הנני כאינני

האם את חושבת עליי כמו שאני חושב עלייך?

האם מה שאמרתי לך מסיח דעתך בתפילותייך?

האם את האחת? האם זו אהבה עיוורת? 

איך בכלל אדע, אם לא חוויתי מעולם אחרת?

איך אעבור את המסע הזה בלי שום חרטות?

איך אהיה שלם עם אלקים על אף ההסתרות?

תם, ועוד אשלים עם זה.

מה זה לדעתכם יוצר טוב?yaeli1989

מתעניינת איך לדעתכם נוצר יוצר מעולה?

עבודה מהבית קלילה נוראאנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

אולי יעניין אותך