*כחכוח*
יום שלישי. עיה"ק תובב"א. שמש.
תחנה מרכזית, אני יושבת שם ליד הדוכן שליד הדוכן של דברי שיר. פתאום ראש מעליי ומשפט כלשהו באנגלית. הייתי בטוחה שזה תייר
הרמתי את הראש בחשש מהבאות. זה? זה רקונטו הגדול?? (מחילה מכותב המשפט המקורי, זה רק ציטוט חסר קרדיט)
אהלן @rakonto.
אחרי כמה דקות נכנסנו "לעיין בסטימצקי ולהנות במזגן", לדבריו (זה היה צומת ספרים, אבל נוותר הפעם), והוכחתי סופית שדברי שיר הרבה יותר מעניין. רק ספרי פילוסופיה של דעתנים אמריקאים יש בצומת!
אחרי הסבר מפורט על ההבדלים בין ספר באנגלית לדומהו בעברית (20 שקל, אם שאלתם) ובין ספר באנגלית לסרט שלו, פרשנו למעלה למעלה, אחרי כל הרציפים. היה שם מסדרון נקי ומגניב שמשום מה עד היום לא שמעתי עליו.
אז התיישבנו, דותן על הספסל ושפחתכם על החלון, ועברתי קורס תיאוריה בגיטרה. תודה מקרב לב,זה היה ממש מעניין. ![]()
באיזשהו שלב (רבע לחמש, אם שאלתם) הגענו למסקנה שאם מישהו מחכה למטה אז הוא מסכן, וירדנו. באיזשהו שלב אחר @Short Shadow הגיע, והפסקנו להיראות כמו זוג בדייט 
פתחנו שקש"ים (בעצם גיטרות) והם התחילו לדון בדברים לא מעניינים. אז פתחתי דברים יותר מעניינים עם עצמי.
ואז דותן אמר שאני שובניסטית כי אני עומדת, והם נגד זה שגברים ישבו ואישה תעמוד לידם. אז לא הקשבתי לו והמשכתי לעמוד.
הלכנו בעקבות בנצי אל הלא נודע, והגענו לגן שעשועים חרדי-אופייני עם פסל-מזבח מוזר בצד, גדול כזה עם כתוביות באנגלית.
הסתובבנו סביבו והתיישבנו בצילו, לא לפני שדותן ערך הקראה בטעמים של מה שכתוב. היה משעשע בלשון המעטה 
בנצי הוציא שני בקבוקים, דותן שני בקבוקים ווופלים מן, ואני את מנחתי הצנועה - קרקרים שעברו הרבה. דותן עשה טקס הקרבת המנחה לפסל-מזבח, ומיותר לציין שגם זה היה משעשע מאד מאד
.
התברר שהם לא רוצים את המנחה שלנו, אז לקחנו אותה בחזרה.
עד היום עוד לא הכריעו של מי היה הפיוז-טי הקר.
אחרי סבב היכרות שכלל רק קריטריונים כי קלטנו שאנחנו פשוט יודעים מי זה מי (אני לא יודעת להגיד "short shadow" באנגלית, מחילה
)
דותן התחיל בסדנא המוזיקאלית שהכין, וזה המקום להגיד לו תודה רבה ושהיה מאד מעניין.
הוא דיבר על כל מיני דברים. המעוניינים - לפנות אליו 
בעיקרון זה היה על סולמות ואקורדים והמקום שיש ללחן בשיר. יש לו הרבה מאד מקום.
ואז עשינו הפסקה כי @פינג. הגיעה סוף סוף. דותן הלך עם הפלאפון שלי לקרוא לה, מה היה שם - עד היום איננו יודעים.
שוב התחלנו סבב שמות שכלל רק קריטריונים כי ידענו מי זה מי. אז עשינו סבב גילאים שנשמע כך:
"18" "18" "18" "14" ![]()
ואז ניסינו להלחין שיר. |נבוך|
כל הכבוד לבנצי שכתב אקורדים ולנו שחיכינו בסבלנות. ![]()
אחר כך היתה לנו הפסקה בחינם, שלאחריה פינג הוציאה מנרתיקה ניירות צבעוניים ("יו! ניירות צבעוניים!") ו... טוליפים ולקים. 
בוא נעשה את זה ככה:
דותן: "מה זה?"
בנצי: 
לקח לו כמה זמן להתאושש.
פתחנו בשעת יצירה על בסיס הסימטריה, והסתבר שנמלים אוהבות אדום-דם, ממש כמו בנצי ודותן.
פינג יצרה פרח (לדעתי) וגם דג חצוי לאורכו,
בנצי שבלונה צבעונית למדי שלא נמרחה והרסה לפינג את הסדנא,
ודותן יצר ילד \ חתול.
היה מפעים, לא תאמינו אילו כישורים רצים כאן.
ואז היה הסדנא שלי, ופינג הלכה לחתונה, ואני הלכתי לאוטובוס, ושניהם המשיכו לעשות דברים כלשהם, וכאן תמה לה פגישה חווייתית, מחכימה ומשעשעת.
כמובן שהיא נחתמה בגיטרות.
בחיים לא הייתי חושבת שזה אתם,
וכולכם מנגנים ממש יפה.
והיה טוב לראותכם, ותודה רבה 

"אולי נלך לעיר העתיקה?"