מקווה שזה המקום לשאול, וסליחה מראש על האריכות..
ב"ה לפני שלושה חודשים נולד בננו הראשון. אני בחופשת לידה ואיתו 24/7, ונהנית מאוד מכך ב"ה.
בעלי כרגע בתקופה מאוד עמוסה של לימודים, כך שיוצא שכל יום כשמגיע הביתה מתיישב ללמוד ולעשות ש.ב..הוא מאוד משתדל לעזור כמה שיכול בין לבין, ומחמיא המון על ההתנהלות השוטפת בבית וכ"ו. אבל אין לנו זמן לצאת ולבלות רק שנינו.
אני מרגישה כאילו כל הרגשות והמחשבות שלי נתונות לתינוק, וניתוק מסוים מבעלי. קצת קשה לי להסביר בדיוק את התחושה, אז אתן דוגמא: הוא יכול להגיד לי 10 פעמים ביום שהוא אוהב אותי, ואני מצידי לא כ"כ נלהבת לענות לו בחזרה (דבר שלא היה עד עתה!) חיפשתי באינטרנט לגבי זוגיות לאחר לידה, ובכל האתרים מוזכרים ריבים, מחסור בשעות שינה ועקב כך חוסר עניין בחיי אישות, חוסר שביעות רצון מהגוף שהשתנה וכ"ו וכ"ו.. ואיכשהו אנחנו לא נופלים לשום קטגוריה: לא רבים, הקנטצ'יק בלי עיין הרע ישן לילה שלם, הגוף שלי פחות או יותר חזר לצורתו לפני ההריון...
פוחדת מאוד מהמצב המוזר הזה שאני נמצאת בו. (בעלי ממש לא שם- לא מרגיש שינוי מסוים מבחינתו מלפני הלידה) מוכר למישהי??עובר?חוזרים למצב תקין ורגיל שהבעל תופס גם הוא מקום מכובד מאוד בלב ובמוח?
תודה לעונות..