אי אפשר לטעון מצד אחד ש"רוב הגולשים בפורום הם אנשים טובים" ומצד שני לטעון ש"התופעה הזאת קיימת במיימדים ענקיים בפורום", כי תכלס אנחנו פורום קטן וחלק גדול מהניקים מכירים גם ממפגשים וכו' וכן מכירים ע"ג הפורום בצורה מסויימת..
אני לא אומר שתופעה של הטרדות לא קיימת!
וכן גם ניקים דוסים מוכרים וותיקים וניקיות דוסיות מוכרות וותיקות יכולים ליפול בעצת היצר ולהיגרר לשיחה לא ראויה באמצע הלילה ואני בטוח שהיו מקרים כאלו בפורום שלנו ואני גם בטוח שקרו מקרים כאלו כשצד אחד לא מעוניין בשיחה הזאת ומרגיש מוטרד..
א- בחור ובחורה שמתכתבים באישי וגולשים למקומות אסורים זה אומנם בעיה אבל זאת בעיה שלהם בדיוק כמו כל עבירה אחרת שהם עושים, בערוץ ומחוצה לו. למרות שהייתי ממליץ להם לעשות את זה בפורומים אחרים, לא חסר כאלו..
ב- בחור ובחורה שמתכתבים ואחד מהצדדים גולש למקומות לא ראויים לדעת הצד השני, הצד השני תמיד יכול לחסום את השיחה! אני מאמין שאולי זה לא נעים ולא נוח אולי כי רגע אחד מגלגלים שיחה ובאגע השני פתאום מרגישים חוסר נוחות מעצם הגלישה, אבל הדבר הנכון לעשות הוא לעצור את השיחה אם לא נוח לך...
אגב, זה היתרון במרחב הוירטואלי, תמיד אפשר לכבות אותו...
זה בנוגע ל'נפילות' של ניק או זוג ניקים בפורום
בנוגע לטרול או מטרידן, כולכם יודעים ודאי מה לעשות.
אבל מה, יש מי שלא מתאים לו המצב הזה שבו בנות מתכתבות עם בנים בפורום אז הוא מנסה לצייר את זה כאילו כל הבנים פה מטרידנים שיכניסו את הבנות למערבולת של דיבורים ורגשות... כמו שאמרנו, זה באמת יכול לקרות וקשרים וירטואלים יכולים להזיק גם לא ברמה הרוחנית!
אבל מי שלא רוצה שהבנות שלו לא יגלשו בפורומים וינהלו ש''א עם בנים שפשוט יוציא את האינטרנט מהבית ולא יציג אותנו, חברי הערוץ, קהילת גולשי ערוץ 7, כקהילה שבה הטרדות זה דבר נפוץ.

)