אמנות הקישוש-תדו\\גובה לשירשור עתיקטופי תות

נתקלתי בי\דיוק של רוני (?) ושולמית, והיה לי כיף לראות שמדסקסים על אמנות, באתי להגיב והשירשור היה ישן מידיי.

מגיבה בשירשור חדש

אפשר לשאול למה את כל כך נגד האומנות של המאה עשרים? - ציור ורישום

הרבה מאמני המאה ה-20 התחילו בציור ריאליסטי וממנו פיתחו קו אישי משלהם. 

הציורים של וואן גוך מפורסמים בקווים אימפרסיוניסטים חזקים, 

כמו פה

אבל יש לו בהחלט מלאי מרשים של ציורים שנוטים יותר לכיוון אחר. (זכורה לי גם יצירה ריאליסטית שלו)

נתתי אותו כדוגמה כי הרבה מכירים אבל לא יודעים שהוא ידע גם לצייר "יפה" כמנו שאנשים מגדירים. 

ג'קסון פולוק תרם לאמנות בקטע אחר. יש במה שהוא מביא לאמנות  משהו יפה לדעתי לא ברמה מקצועית ויכולת גימור גבוהה, אלא בשחרור, בציור פעולה, לשם חווית הציור, לא לשם התוצר. יש בזה תרומה לאמנות ביציאה מהמוסכמויות. כל עוד לא דוחקים הצידה את המקור. (בעייני צריך קודם לבוא בסיס נכון ומקצועי ורק אז לשבור אותו)

ונראה שיש לשתיכן המון ידע איזה כיף! אתן אשכרה לומדת תולדות האמנות?

רוני-טופי תות

עברתי על הודעות שלך.

איזה אמנית את! נראה שלמדת אצל הטובים ביותר. ועשית לי חשק  גדול ללמוד אצלך

(משום מה בהתחלה חשבתי שאת גם נערה כמו שולמית)

בא לי גם לדעת לצייר ככה:O

מוזמנת בכיף roniyoffe

חייבת להגיבשולמית מילר

האמת לפני שראיתי את השירשור הזה ראיתי תגובות אחרות שלך והיה נראה שאת מבינה באומנות ותולדותיה...

גילוי נאות - התחלתי ממש לאחרונה ללמוד תולדות האומנות (לפנכן לא היה לי מושג בזה ) וזה פתח המון מהרבה כיוונים..

וככה שאני דיי דלת ידע בלשון המעטה יקח לי זמן עד שאני ילמד את כל החומר, אז עם החומר שיש לי בכל זאת אני חייבת לציין כאן הערות והארות שהסקתי

אוקיי ככה - הלוואי שישתנה כבר ההגדרה של ציור או רישום ריאליסטי כ"יפה" יותר לפי הגדרת אנשים

הריאליזם הוא נקודת ההתחלה ממנו רק מתפתחים....

וגקסון פולק לדעתי  התוצר שלו  יפה  וחשוב יותר מהתהליך ( בזה שהתוצר לא מחקה משהו קיים לא הופך אותו לפחות מציור שמצויר בו תפוח לדוגמא המחקה דבר קיים)

כיף שאת לומדת תולדות האמנותטופי תות

זה םשוט מרתק!! אני מאמינה שהלימודים של תולדות האמנות ישפיעו לך על הציור, תזהרי..

עם כל הידע שיש לי, אני מרגישה חסר לי המון ידע, וכשיש לי זמן, אני קוראת. (או כשאני צריכה להכין שיעור) באמת נתת לי רעיון אולי ללמוד עם מישהי בחברותא בצורה מסודרת. (אם למישהי בא- שתפנה אלי)

אני לא אוהבת שמשתמשים במושגים של "יפה". אם כבר- "יפה בעיניי" במקום 'יפה', להשתמש נאמר ב'הקומפוזיציה נכונה בעייני/ שילוב הגוונים נכון ומתקבל נעים בעין'. 

מעניין יהיה לבדוק אם ג'קסון פולק פעל לשם התוצר או לשם התהליך. מקווה לזכור לבדוק את זה.

ואגב,טופי תות

הראתי לתלמידות שלי את הסירטון שלך שבחתימה כשלמדנו על עפרונות, ועשית עליהן רושם כביר

..שולמית מילר

חיוך גדול  וואו תודה

את מלמדת תולדות האומנות? או מורה  לאומנות? או גם וגם?

וזה כבר השפיע המוןןן אגב..כאילו מוציא לשון

גם וגםטופי תות

סורי על ההקפצה

..שולמית מילר

כן בתור מורה במגמת אומנות ? בגילאי תיכון?

כןטופי תותאחרונה

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך