שלון, אשמח לשמוע את דעתכם..
בעלי ואני נשואים שנתיים+, עם פעוט מתוק בן שנה ורבע (פרט חשוב- יונק בוקר, ערב וצהריים).
בזמן האחרון (תכלס, מאז חודשיים אחרי הלידה) היו הרבה 'תקלים' (ריבים קטנים, ויכוחים, חוסר הצלחה לתקשר כמו פעם). כל פעם שאנחנו מדברים על זה אנחנו מרגישים שאנחנו חייבים זמן לעצמנו! (הרבה מהדיבורים שלנו הם סביב התינוק ואנחנו מרגישים שזה לא בריא, בריחה למקום הטכני, למקום שיש מה להגיד וכו'..)בינתיים משתדלים לצאת יותר ולקבוע יותר זמנים לעצמנו אבל דרוש עוד שיפור בנושא.
אחרי הרקע הארוך הזה...לבעלי יש חופש יומיים שבוע הבא ואנחנו מתלבטים... מצד אחד יש רצון גדול ליסוע שנינו,לפנק את עצמנו זמן שהוא כולו שלנו! מצד שני, מרגישה לא שקטה עם להשאיר את הבן עם סבא\סבתא. (מעולם לא עזבנו אותו לילה. גם לא ערב. קשור אלי מאוד ועדין יונק כאמור. יכול לאכול גם מוצקים\לשתות בקבוק אבל עדין אוהב את הפינוק הזה). עלה הרעיון לקחת את הבייבי איתנו (מאמינים שזה עדין יהיה לנו מאוד משמעותי- יציאה משגרה, נופש קצת..) אבל ברור שתינוק שצריך את תשומת הלב שלו, צריך לשיון שעתיים בצהריים, ישן איתנו בלילה בחדר וכו'- לא ממש יספקו לנו את אותה אווירה מבוקשת..
מה אתם אומרים? נתקלתם במצב דומה? להשאיר אותו בבית והוא יסתדר? לקחת אותו איתנו? איך מצליחים לספק את הזוגיות ועם זאת למלא את צרכיו של הילד? אני יודעת בשכל שחלק מצרכי הילד זה שאבא ואמא שלו יהיו מאושרים ויהיה להם טוב, אבל כזה מגיע לפרקטיקה קשה לי לגרום לו עצבות רגעית..
תודה מראש לעונים ולעונות!

תגובה נפלאה