שלום לכם אנשים יקרים
הרגשתי צורך לשתף לשפוך ולצעוק את הפחד שלי
לא היה לי כוח לבדוק אם כבר עלתה שאלה בעבר בנושא (אז סליחה אם זה נדוש)
למרות שאני מאמין שכל אדם מסתבך עם השאלות האלה בצורה אחרת לחלוטין אך על פי שזה נראה דומה מאוד ומוכר..
לא מזמן נפגשתי עם משהי במשך 7 פגישות על ההתחלה הבנו ששכלית זה פשוט מתאים אך באותה נשימה מהתחלה היה לי קשה עם איך שהיא נראת לא היה לא משו שאפשר להצביע עליו פשוט לא הייתה מושכת בעיניי מה גם שיש לה אופי מאוד "אשכנזי" מופנם ולעיתים נראה קריר וזה נראה לי הוסיף לעניין החיצוני, לאחר הרבה לבטים חתכתי את הקשר לאחר כמה ימים היא כתבה לי מכתב מלא ברגש (קצת סתר לי את המופנמות והאשכנזיות שחוויתי) וזה נגע בלבי מאוד אבל התמהמהתי לאחר שבועיים נפגשנו שוב ופתאום היא נראתה לי אחרת (המופנמות עדין נותרה אבל חיצונית מצאתי בה חן )
אז נכון במקום מסוים זה לא היופי שחלמתי עליו או יותר נכון שקל לי להימשך אליו אבל הוא היה שם והרגשתי משיכה..
עכשיו אני מפחד שזה יעלם שוב וגם תוהה לעצמי מה זה אומר שהרי אם בזמנו במשך זמן ארוך לא ראיתי את היופי שלה ופתאום כן מה זה אומר?
מפחד מזה ממש
אשמח לשמוע את דעתכם
בבקשה אל תשלפו מבטן תענו מתוך כובד ראש.
נ.ב
מרגיש שבעולם "הדוסי" מלמדים את הבנות התורניות שלהיות יפה ומטופחת זה להיות פחות צנועה וממש קשה לי עם זה
הייתי שמח לשמוע את דעתכם על זה והאם נראה לכם נכון לדבר על הנושא בעדינות בשלב הפגישות?