הניק מוכר, ולא רוצה שבטעות יזהו...
שתי חברות טובות מאוד שלי סבלו מבעיה הפוכה - שדיים ענקיים. שדיים ענקיים פירושו כאב גב (העומס לסחוב את המשקל העודף), פירושו בעיה אדירה למצוא ביגוד במידה נכונה (צריך לקנות שמלה או חולצה בשתי מידות גדולות מהמידה האמיתית, כדי שיהיה מספיק בד להיסגר על החזה, פירושו להיראות שמנה מ א ו ד, למרות שאת בעצם רזרוזה, אבל השדיים מסתירות את הגוף והמותן הדקיקים שלך. והבעיה קיימת כל יום, כל היום. החברות קונות חזיות בכמה עשרות שקלים, בכל חנות זמינה, ואת יכולה לקנות חזיה רק במאות רבות של שקלים, ורק בחנות מיוחדת לנשים בגודל שלך... וכל העת, הגב כואב מהעומס.
שתיהן בחרו לעבור ניתוח הקטנה (הורדה של מעל ק"ג בכל צד!). שתיהן סבלו, ועכשיו הן מאושרות (לאחר שתהליך ההחלמה הסתיים).
תהני מכל רגע עם הגודל שיש לך!
תודי לקב"ה שזו בעייתך, ולא הפוך.
האם את דואגת? כן. מותר לך לדאוג, אבל אין חובה לדאוג. וחבל שתדאגי. חבל על זמנך ועל העצבים שלך.
שדרי לעצמך שאת יפה ונורמלית. זה הכי חשוב.
החתן יקלוט את השדר שטוב לך עם עצמך, וגם לו יהיה טוב מאוד איתך.
אפשר גם, כתרגיל, להסתכל לעצמך בעיניים במראה, ולומר לעצמך - "אני יפה, המבנה שלי יפה, כל איבר בגופי הוא בגודל המתאים. אני אוהבת את גופי כמו שהוא." או כל משפט אחר שמתאים לך.
חזרי על המשפט כזה כמה פעמים ביום, למשך שבוע, שבועיים, שלושה, כמה שתצטרכי, עד שתהיי משוכנעת ביותר מ- 100% שהמבנה שלך מקסים, יפה, נאה, מעולה! אם תרצי, תוכלי לשנות את המשפט באמצע, עד שתהיי משוכנעת מעל לכל ספק שאת מושלמת!
כי ככה את באמת - מושלמת כמו שאת.