זה מתחיל כך- אני בקשר עם מישהי מדהימה בעלת מידות טובות כל כך!! נאה, וחסודה, צנועה ביותר וטובת לב! אני מרגיש שהיא מבינה אותי ושגם אני מבין אותה. יש לנו תקשורת מעולה ופנימית מאוד אחד עם השני (בחיים !! לא הייתה לי תקשורת כזו עם מישהי..) ואני חושב שאם היא היתה בן אז הייתי אומר שהיא החבר הכי טוב שלי, אבל ב"ה שהיא בת חח;) אני בהלם פעמים רבות מהמידות הטובות שלה!!
אז עד כאן הכל טוב ויפה!! העניין הוא שיש דברים בחיצוניות שמפריעים לי... וכבר מההתחלה זה היה כך, למרות שאני חייב לציין שעם הזמן היא נראית לי יותר יפה ודברים שהפריעו לי בהתחלה כבר לא מפריעים לי, אבל עכשיו יש דברים חדשים ואני מפחד שתמיד יהיו.. אין דחייה אך זה פוגע במשיכה ובהתרגשות שלי איתה. אני גם חושש שלמרות שהיא נאה ואסטטית (על אף הדברים שמציקים לי. אני יודע שזה נשמע סותר... אבל זה ככה ממש!) אני אולי לא מצליח להתחבר לפן החיצוני הכללי שלה במאה אחוז. אני ממש לא רוצה להיפרד ואף חושב שכבר לא אוכל לעשות זאת מכיוון שנקשרתי אליה כנראה מאוד! וגם היא אליי. נקשרנו ביותר בפן הנפשי, בין אישי. אך הסוגיה הזו מעלה חששות לגבי העתיד הטוב. חשוב לציין שכבר היו לי מקרים שהתרגשתי מאוד לידה, ושאנחנו יוצאים יחד שלושה חודשים.
מצטער על השרשיר הארוך...
את לא חייבת לקבל.