להיות מקבלת זה להרפות. אני נותנת לך להיכנס עמוק לתוכי ולשחרר כל שריר קפוץ ומתוח. להיות מקבלת זה לסמוך עליך ועלי שלא אפחד גם אם אתאכזב או ניפול ביחד לפעמים. אז אתה מלמד אותי דבר חדש שקוראים לו ענווה ומסכם זאת בשתי מילים- "את חסרה". כן, את חסרה.. אתה אומר לי בחיוך ומאפשר לי להישען עליך בלי להרגיש תחושת אשמה או נחיתות. זה יוצר קרבה בינינו ואתה שלם תמיד. נטעת בי משלמותך וקראת לה נשמה. היא- כמוך שלמה, טהורה, מלאה כ'כ מטובך. יש בתוכי פלא, יש בי הרמוניה אלוקית- מלאה וחסרה בו זמנית. אצלך הכל שלם ומדויק ופתאום אני קרובה יותר אליך, רגועה יותר, מאמינה יותר, בוטחת יותר. בך. פעם, לפני שגילית לי את סודך, הייתי מתבוננת בלילה בלבנה. מתבוננת, מתביישת וחוששת לה בלילה כשהיא חסרה, גאה בה בלילות החשוכים כשהיא חזקה ומלאה. בימים של חוסר וצמצום הרשיתי לעצמי לנזוף בה בשקט- איך היא נותנת לעצמה להיות כך פגיעה, מצומצמת באותו הלילה החשוך ההוא? אני שאלתי ואתה ענית באורך המשפיע עליה תמיד איסוף אור ורחמים. שומר, מגן, תומך ונותן לה להיות מי שהיא- מקבלת ממך.
(הערה- אני עוברת בטקסט בין אתה אנושי לאתה אלוקי. אין הכוונה להמחיש ח"ו את ריבונו של עולם)