אז ככה,כמה ימים בבית חולים אחרי לידה,ילד מתוק
גבר אלים מילולית וקצת פיזית(פה ושם כאפה בקטנה)
שלא תטעו לרגע,בשלוש ימים האחרונים הוא היה צמוד אליי,בלי שום טענה או טינה,ישן איתי בבית חולים סעד אותי תמך ועודד,גבר אמיתי,לכאורה
ופתאום זה קרה אתמול אפילו לא זוכרת על מה שפגעתי בו..הוא תפס את הקריז..ובא לי לצטט,אני חייבת להוציא את זה.."מנובלת..חצופה,עלית לי עד לפה..נמאס לי ,אני לא בא לאמא שלך אחרי שנשתחרר תלכי את שם וכך יהיה לי חופש ממך..זבל,ילדה גועל נפש יולדת לא יולדת מענין לי תתחת..."
ועוד ועוד כבר לא זוכרת..התגובה שלי היתה בכי...והוא פחד שיש בחדר עוד מישו אז התעצבן שאני בוכה ואמר לי סתמי תפה או שאני מפרק לך תפרצוף ,הביא לי טישו לנגב את הדמעות והאף ואמר לי תנגבי את הסרחון שלך..אחרכך באו ההורים שלו..והוא שכח מהכל מבחינתו...הייתי קצת סגורה..(לבכות אני לא יכולה..) אז הוא אןמר לי את עוד כועסת עלי..?יצאתי לבחוץ הוא בא וניסה לשאול למה אני ככה מבחינתו הוא אמור לכעוס עליי...חזרתי ממש מאוחר בלילה והוא הגיע להאכיל איתי את הילד, חזר לחדר וזהו..היה עם המחשב ואפילו לא התנצל
אני מאמינה שפגעתי בו עצבנתי...תמיד קשורה לו התפרצויות הוא אומר לי שהוא לא יודע איך אבל רק איתי זה קורה לו שאני מביאה אותו למצבים האלו ומוציאה אותו מהכלים..
הוא גבר אוהב שיודע לבטא אהבה להיות טוב וג'נטלמן עד הריב הבא..עד הכעס הבא וההתפרצויות שלו..הוא אמר לי לא אחת אחרי מריבה שיש לו בעיה של כעס ופעם אמר אפילו שהוא מוכן לבוא לייעוץ זוגי כשכבר הוא עבר את הגבול"ימח שמך,כלבה" כשלא רציתי לבוא איתו לשבע ברכות של חבר..וצירוף של מקרים שעיצבן אותו..אבל ממש אין לי תקציב לזה בפרט עכשיו אחרי לידה..
בכללי אנחנו מאוד פתוחים אחד עם השני..סתם דוגמא הוא היה עושה לי שעווה בגוף..ראה אותי במצבים מביכים וגם אני אותו..יכול להיות שאין ביננו כבוד..ויש פתיחות יותר מדי וזה גם קצת
לי ברור שיש לו הפרעה בהתנהגות,ופשוט עד שאני מחליטה ללכת להתייעץ אנחנו כבר משלימים..(הוא כמובן מתנצל ושונא את עצמו על זה "הייתי זבל" ועוד ועוד...)
ואז פשוט אינלי כוח לבדוק את זה ולא כיוון כלכך (תקציב)
זהו ..תודה..עשה לי קצת טוב
פשוט קראתי . אין לי מה לומר..
אין לי עוד מילים, רק להמשיך לחזק אותך שאת על הגל הנכון ובכיוון הנכון!