אני כבר לא יודע. לא יודע אם לחכות להרגיש עוד יותר מווסת, משויף, מוכן,מגומר יותר, או שזה כן נכון כבר לצאת. וכן,גם הגיל מחשיש משהו. למרות שזה עוד לא 24.
לא יודע. כמעט נשבר ומחליט לשמוע את ההצעה האחרונה שניסו להציע כי נמאס לי כבר להסתכל על בנות שנראות מתאימות. וחושש ממה בהן נראה לי מתאים, חוץ מרמה דתית לפי הבגדים. מפחדשה בעיקר מידי יופי חיצוני.
נכון, זאת שפגשתי הערב באמת יכלה להתאים,הבגדים העידו על רמה דתית. היתה מציאת חן. כשהחלפנו שמות ה'שיחה' היתה סבירה. זה כיף קצת לחסוך קצת מפחדים וחששות של דייט ראשון,במיוחד כשאני חושש מדייטים מחייבים ולא מקשר שיתפתח בנחת. אבל אחרי שבררתי קצת יותר גיליתי שמה שהיה הערב לא מעיד יותר מידי. וגם אם זה היה גבולי הייתי חושש לפול בהתפסות לחיצוניות,לפחות איתה.
ואז עלה פרצוף אחר בפייסבוק. וואלה-חיצונית יכול להתאים. נראית רמה דתית נכונה,גיל,אולי אפילו עיסוק ומקום במחיים שמעיד על התפתחות ותחומי עניין. ואפשר לבדוק, יש כנראה מכרים /מתווכים משותפים כדי לברר. אבל מה, ככה? כמה זה רדוד וחיצוני? והאם זה נכון בכלל 'ליפול' לקשר ולא לגשת מהמקום החזק? כי אניבאמת רוצה את זה וכמהה. אבל רוצה להגיע אליך כשאני מרגיש שאני כמהה אליך. אליך, לא לקשר. אליך. להיות איתך, שלך.
הלוואי ונפגש כבר. הלוואי ובדרך הנכונה תהפכי להיות כל עולמי.הדבר שהכי חשוב לי. לא דיסני רומנטי. אמיתי. למרות שזה רומנטי, ושזה גם יהיה כיף מזה אולי, אבל ממקום אמיתי, טהור. הלוואי ונהיה כברמה שאנחנו רוצים,תמיד ולתמיד.תמיד. ביחד, תמיד, כמו שאנחנו רוצים. כמו שטוב באמת. טוב,נעים ובונה יותר מהכל.
שנבנה את ביתנו והשכינה תמיד תשרה בינינו. בקרוב,בשלמות,ינשאללה.
מתגעגע וכמהה מבפנים. ושזה כבר יתפשט כמו שצריך שוב.

)