היי לכולם
32, מתחזקת בקושי רב
לא יכולה יותר לסבול את ההבדלים בין האישה לגבר, אני פשוט לא מצליחה.
(סליחה על הציניות, אם תבוא לי, אני מאוד עצבנית, עם דמעות ופשוט לא יכולה לסבול את זה יותר. אני באמת מנסה להתחזק, אבל הנושא הזה מוביל אותי לקצה, הורג אותי, באמת)
אני לא מבינה איך נשים מסתדרות עם העובדות הבאות:
1. ניאוף- רק לאישה, או לגבר שהלך עם אשת איש (רווקה= זנות. לא ניאוף כלל)
2. עד החרם, נשים באמת היו חולקות בגבר שלהן עם נשים אחרות. לא משנה מה יגידו לי, אני לא יכולה להאמין שנשים לא נפגעו מכך. שנשים לא בכו כבעליהן בילה עם האישה השניה. איפה הכבוד לאישה בכל המנהג הזה?
3. פלגש. אין צורך להרחיב.
4. מסכת נידה- גבר לומד מה יוצא לנו משם. נהדר. למה שאישה לא תלמד את זה פשוט???
5. מסכת סוטה- כי ברור שאישה היא סוטה, מסכת סוטה (זכר)- אין צורך לכתוב בכלל. וכי למה? כי הגבר לא סוטה? לא לא לא... כי לגבר מותר.
6. גבר יעשה באישתו מה שבא לו, גם שלא כדרכה. בוודאי... הרי צריך לתת לו הוראות מה מותר ומה אסור לו, האישה היא צל, אין לה עמדה בנושא.
7. יפת תואר- בוודאי, מותר לאנוס במקרים חריגים.
8. גת- אתה יכול לסלק אותה. היא המסולקת.
9. אישה בגדה? לגבר אסור לגעת בה. גבר בגד? תסלחי לו.
10. האישה עד לא מזמן בכלל הייתה נמכרת. האבא היה מוכר אותה.. ככה הכי טוב, למי יש כוח ללכת לחפש?
11. אישה היא קלת דעת (לא, אל תנסו לקחת את זה למקום טוב, חפרתי, זה פשוט לא טוב), דבריה הם דברי נאפים ואין עליה ללמוד גמרא.
12. אם אישה בחדר עם שני גברים= בסדר גמור. אם גבר עם שתי נשים= אסור. למה? שחלילה אחת לא תתפתה אליו והשניה תעשה אחריה :/
ויש לי עוד הרבה, כל כך הרבה... מזוויע 
עכשיו תגידו לי
אם העיקר הוא הגבר, והאישה היא עזר כנגדו ושום דבר מעבר לזה, מה אני עושה פה? למה אני צריכה גבר בחיי בכלל? כדי לשרת אותו? הרי מותר לו לעשות בי כרצונו.
עכשיו תגידו לי "מה פתאום, הוא חייב לכבד אותה יותר מהגוף שלו..."
אם הוא חייב לכבד אותה בצורה שכזאת, איך תסבירו לי את כל מה שכתבתי קודם? (ובאמת שלא חסרות עוד דוגמאות), איפה כבוד האישה בכל זה?
תגידו לי בנות, אם יגידו לכן שבעולם הבא נחייה כמו בימי עברו, את תתחלקי בבעלך, הוא יעשה מה שהוא רוצה, את תנקי ותבשלי ואלה יהיו כל חייך- תסכימי לזה? לא, נכון?
אז למה תמיד אומרים שלנשים פעם היה טוב והן היו מאושרות? איזה מאושרות? מה מאושרות?
קדושות אולי כן. אבל מאושרות?
אני שונאת את זה שמנסים לערבב אותי
אוקיי, יכול להיות שחטא חווה היה כל כך נוראי שעלינו לסבול את היותנו נחותות, אבל שלא יגידו לי שאישה היא מלכה, אני לא רואה פה שום מלכה. אני רואה אישה קטנה, משרתת.
אז אם הוא החליט שהאישה צריכה ממש לסבול, אין בעיה, אני מקבלת את זה, אבל למה על הערבובים של זיווג, איש ואישה בשר אחד... הרי גבר רוצה עוד מישהי.. זה בטבע שלו. האישה, גם אם היא רוצה, העונש שלה על זה מוות.
המוח שלי כבר מתפוצץ
דיי
הלכתי לכל מקום אפשרי
דיברתי עם מי שאפשר
אני פשוט מתפוצצת
משתגעת
מרגישה שאבא לא אוהב נשים, רק גברים
רע לי עם זה
לא טוב לי בכלל, אני עצבנית ובוכה כל הזמן.
אני מסתכלת על הדברים כמו שהם, אני לא מנסה לשקר לעצמי, ואיך שזה נראה... האישה היא רק רקע.

), ובעז"ה יהיה טוב.