|צריכה לפרוק|
טוב, יש לי הרבה דברים שקשה לי להתמודד איתם בקשר לזה, אבל עכשיו מה שגרם לי לכתוב זה שאני במחשב של חמותי, רואה תמונות שהיא צילמה את הבת שלי בשבת! ![]()
לפני כמעט שנה יצאנו איתה לסופ"ש בצפון, בשבת יצנו למעיין קטן, באמצע הדרך היא התחילה ללכת לאט, הוציאה מצלמה וצילמה את הנוף, נו מילא, היא המשיכה ללכת אחרינו "מחביאה" את המצלמה ביד ואז כשהגענו למעיין היא פשוט צילמה אותנו! אמרתי לה שזה ממש לא שייך, היא הלכה 10 מטר מאיתנו וכשלא הסתכלנו היא צילמה אותנו שוב, זה היה כ"כ קרוב שראינו, אז עשיתי לה פרצוף של "מה???" ואז אחרי איזה חצי שנה ראינו את התמונות משם וגילינו שאח"כ היא פשוט צילמה עוד כמה וכמה תמונות שלנו אבל מאחורה...
מאותו טיול יצא לה כמה פעמים להגיד לנו בשבתות "אוי, חבל שאי אפשר לצלם", חשבתי שהיא קלטה את העיניין, אך לא, לפני כמה חודשים היינו אצלה שבת, אני לא הרגשתי טוב וישנתי טיפה יותר, היא, בעלי והבת היו בסלון, היא הפריחה לה בועות סבון, דבר שהיא עשתה בשבת קודמת שהיינו אצלה והיא אמרה עליו "חבל שאי אפשר לצלם", בקיצור, היא החליטה שזה שאני ישנה זו אחלה הזדמנות, אז היא פשוט צילמה אותה עם בועות הסבון מול הפרצוף של בעלי! הוא היה בהלם ולא הגיב, כשהתעוררתי הוא סיפר לי והמשכנו להבליג, אבל בהמשך אותה שבת, שוב היא אמרה לי כמה פעמים "אוי, חבל שאי אפשר לצלם", על מי את עובדת??? אוף!
עכשיו, אחרי שבשבת האחרונה שהיינו אצלה, היא יצאה לטייל עם הבת שלי וכשהיא חזרה ראיתי שהיה לה בתיק מצלמה, רק קיוותי שהיא לא עשתה בה שימוש, אך עכשיו שאנחנו שוב אצלה ואני במחשב שלה עוברת על תמונות (להכנת אלבום לבת), אני רואה שהיא אכן צילמה את הילדה בשבת ההיא, זה מרתיח אותי!!!
אין עם מי לדבר!
יש בי רצון עז למחוק את התמונות, אבל לא יודעת אם זה באמת הדבר החכם לעשות...
לא רוצה שהיא תצלם את הבת שלי! נכון, היא קטנטונת ועוד לא מבינה, אבל לא נראה לי שישתנו ההרגלים אחרי שהבת תגדל...
מה לעשות???
|תודה על ההקשבה, הייתי צריכה את הפריקה הזאת!|
נעלבת מאד מאד וכועסת ועוזבת את השיחה - או רק שותקת או הולכת ממש.