אני בטוח שהגעתי לפניו, אבל לא שווה לריב על זה
בסוף עוד מישהו העיר לו והוא התקפל

צריך עיון
), אבל תמיד יש את אלה שיריבו על טרמפ וזה דיי מגעיל 

לב טהור:)
נכון!!לב טהור:)

ואז הכי כייף שהטרמפ הוא עד הבית
))
*צועד*אני מחכה לטרמפ ופתאום מגיע מישהו וטוען שהיה לפני, עמדתי על שלי ולא ויתרתי והוא התקפל, עד שהגיע חבר שלו והתחיל להתווכח איתי. מה אני אריב עם שניהם? ויתרתי...

טוב נו, גם אנשים עם חוש הומור גרוע זה מעצבן. פיטים? 
שפשוט מתנפלים על כל רכב שמעז לעצור
אני כל פעם נדהם מחדש
אני תמיד נותנת למי שהיה לפני, ואף פעם לא רבה גם אם אני עומדת בפתח של ישוב שכמעט לא עוצרים בו...
דרך אגב? זה כזה קשה להעלות טרמפיסטים?
וגם- בא לי להוציא ספר על טרמפים, מי מביא חומר?
לב טהור:)בס"ד
ואת לא עוקפת כי את מוסרית
אולי אבל המוסרי הוא שמותר לי לעקוף?
יש מצב שהמקום לא סימפטי גם לגברים? למה רק חשבו על הנשים?
שהן יותר עדינות אבל נגיד צומת הגוש לא יודעת אם לגברים זה כזה סימפטי לעמוד שם גם אם הם לא יפגינו את זה...
וחוץ מזה בלי ההבדלים בין נשים לגברים אם אדם צריך להגיע למקום מסוים כמה שיותר מהר למה הוא לא קודם לנשים אם הוא עמד לפניהם?

ולא נכון. ותמיד אני חולמת לגור בישוב שקט צדדי...
היה נחמד לקרא !
בגלל זה הגענו למסקנה אנחנו לא עוצרים לטרמפיסטים בטרמפיאדות עמוסות,
יש 10 איש שמחכים, חלק נראים נורמלי, חלק ממש לא , וממש לא הייתי רוצה
להכניס מישהו שנראה כמו הומלס לאוטו שלי ולהיחנק מסירחון. מצד שני, אי אפשר להגיד לו
מהחלון הפתוח מריחים את הזיעה שלך , הלאה הבא בתור... זה לא נעים..
מה גם, שבני המגזר החרדי בהכללה , רצים לך על האוטו כאילו
זה אוטו גלידה שמחלק גלידה בחינם, ולא יודעים להתנהג כשהם בתוך האוטו.
בכל מקרה, אנחנו כן מעלים חרדים, אפילו שבהכללה הם חושבים שאתה הנהג מונית שלהם.
ויש את המוזרים האלה , שרבים איתך "מגיע ל ... ? " "אין שם איפה להוריד , אני לא מוריד באמצע הכביש"
"בטח שיש שם איפה להוריד! מה פתאום אמצע הכביש?? " "אני מכיר את הדרך, נסעתי שם 3000 פעם , אין איפה להוריד " "למה אתה אומר שאין איפה להוריד" ? שלום .. נסענו ..
בנים יקרים , א.ב של התנהגות נאותה בטרמפים, דיאודורנט בבוקר בבית, מקלחת כל יום בכל עונה, ודיאודורנט ספריי לא חזק ומסריח בתיק קבוע.
אני בעד. ממש ממש
מחר?![]()
(אני פשוט באמצע לבלוע מצב רוח נוראי עכשיו)
אבל כמעט כל אחד היה במציאות הזו של טרמפיסט, מה הוא לא זוכר איך זה????
אני בע"ה כשיהיה לי רכב אני אעצור בטרמפיאדות כל עוד יש לי מקום ברכב...
אני כמובן לא דנה אף אחד אבל כשאת מתייבשת בחום או קופאת בקור שעה ואף אחד לא עוצר את חייבת לדון לכף זכות כי הכעס- (זה לא כעס אבל לא מצאתי את המילה הנכונה.) עולה בלי לרצות.
עד היום לא הצטערתי. פעמים ספורות זה היה אפילו מאוד יעיל כשהטרמפיסטית סונג'רה להרגיע ילד בוכה או שטרמפיסט עב בשר גונן עליי מפני קרן לייזר שניסתה לרצוח אותי.
מוטיבציה

צריך לדעת להתנהל מול כל דפוס התנהגות ולחתוך שצריך.
אבל למה לוותר בגלל זה על מצוה?
יש פעמים שאתה לא יכול להעלות טרמפיסטים....
בעבודה, כשיש לך משהו חשוב מאד לדבר עם אשתך(שלום בית)
אבל בהחלט מתי שאפשר למה לא!!
בתור טרמפיסט לשעבר לא סבלתי את הנדחפים/מדברים בפלא בטרמפ/מדברים בקול עם החבר ליד כאילו שמדובר במונית ולא בטרמפ....
לפעמים היו כאלו שהערתי להם על כך
היום כשאני מעלה טרמפיסטים
לרוב(תלוי עם מי אני ברכב) המוזיקה תפעל בווליום גבוה בתור אחד כזה שאוהב מאד מוזיקה בווליום גבוה, מתוך כך לא באמת יכולים לדבר בפלא!
לרוב אקח את החבר'ה שצריכים ליעד שאני מגיע אליו או לחילופין אלו שצריכים יותר רחוק אם אין אנשים שצריכים ליעד שלי!
בכל שנות נסיונותי עם טרמפים ראיתי חרדים ספורים שהיו בטרמפיאדה...

למדתי בתיכון חרדי בי"ב,
והיה לי טוב שם, למדתי הכשרה מקצועית עם חרדיות מסלול של חרדיות והייתי מאוד מחוברת לכיתה,
הגעתי גם לחתונות של בנות שלמדו איתי,
בש"ל נתתי שיעורים פרטיים במחיר סימלי מאוד לילדה חרדית ועד היום אנחנו בקשר טוב וחם.
יש לי קרובות משפחה חרדיות שאני אוהבת אהבת נפש וקרובי משפחה חרדים שהם אנשים נהדרים.
אין לי שום סלידה או סטיגמה או חוסר אהבת ישראל כלפי חרדים. להיפך.
אני מדברת על עובדות , ועובדה, שבהכללה הם לא יודעים להתנהג בטרמפים ולא אני המצאתי את זה.
וזה לא אומר שאני לא אקח אותם.
ולMP8 , אני לא מדקדקת באורך השיער והפיאות, וגם לא בגודל התרמיל או באופי המוזר ,
מי שנראה לי מוזר ברמה שמסכן אותי לעלות אותו (נניח יחף תמידי עם בגדים קרועים ועם צפורניים מעוקלות ןארוכות ברגליים, שידוע בסביבה שהוא לא שפוי ) ושזה עלול לפגוע בביטחון שלי, אז כן , זה יפריע לי לעלות אותו. עם מוזרים נחמדים אין לי שום בעיה.
וריח... אני רגישה מאוד לריחות, לרעש ומגע.. ויסות חושי.. אני יכולה להקיא מריח גוף חזק ולא נעים במרחק של חצי מטר ממני. ואם יש מוזיקה חזקה קצת יותר מהנורמלי בשמחות, אני בורחת מהאולם. מישהי זרה שתטפח לי על הכתף ברחוב בלי שציפיתי את זה יכולה לקבל ממני צרחות אימים.
איך חרדים יעשו שבתות בהתיישבות אם לא יהיה להם טרמפים?
שתי נקודות לראשי תיבות שלא מתחילות ב"תהא שנת"
בכל זאת נותרו רק 12 שנה לזה.
לאומנים, פוליטיקאים ואחרים שרוצים לבלוט בתודעה: תהא שנת פריצה זוהרת
והכי חשוב, כנראה: תהא שנת פרנסה זמינה
וביקשת בלי "תהא שנת":
תשוקה, שייכות, פריחה זוהרת
תפילה, שירה, פתיחות זולת
תקופה של פרנסה זמינה
מהשנה של הבחירות הקודמות
תאכלו שוקולד פלוס זנגביל
תנין שבולע פטריה זוהרת
תוכי שאוכל פסטה זולה
תרצה שנעשה פוקר זבל
תהה שנת פתרון זהב
תופסת שנכנסת פה זהירות
תהא שנת פרס זכאית
תהא שנת פייס זכייה
תהא שנת פורום זורמת
פורום דתי.
זה הכי מקורי שעלה לי
אנשים ונשים שעברו טראומה שקשורה לביטחון- פיגוע טרור או מלחמה או משהו כזה
אני יודעת שזה קצת אישי- פשוט תכתבו על חבר שלכם
איך זה נראה ונחווה מבפנים או מבחוץ
אחרי שנה, אחרי עשר שנים, אחרי עשרים ושלושים שנה?
אשמח לכל מידע או סיפור מקרה
בשורות טובות ושמחות 
רוב האנשים פה בסדר, אבל לא כל ניק פה הוא טלית שכולה תכלת ותיזהרו מפירוט של דברי שיוכלו לנצל נגדכם.
ובנוסף, תזכרו שהפורום ציבורי וכל דבר שהכתב פה יכול להימצא על ידי גוגל כך שכל אדם יכול לפתוח ולקרוא.
הולך ברחוב, סבא חביב פונה אלי, מסמן לי עם היד להוריד את האוזניות, מחייך ואומר "המעלית לא עובדת" .. אוקי אדוני המעלית לא עובדת, איך זה קשור אלי?
אמרתי לו אוקי מה…
אחרי שניות ארוכות הוא מפנה אותי לקופסת קרטון, תעזור לי לעלות את זה? אני ואתה ניקח ביחד. אמרתי לו עזוב תן לי לראות אם זה כבד כמו שאתה אומר.. בדקתי , כבד אבל לא ברמה שאי אפשר להרים. קיצר מפה לשם נופל לי האסימון ש- לך תדע כמה קומות זה. נכנסנו לבנין הורדתי את הקופסה על המדרגה הראשונה , הוא: אמרתי לך שזה כבד בוא אני אעזור לך. נשמה , אני רק מכבה את האוזניות הכל טוב. המשכתי לאחר שהוא אמר שיש 4 קומות, לא אשקר שהתנשפתי כי אני לא בכושר, אבל משמיים זימנו מצווה לפני ראש השנה , כל השנה כלום. מדהים איך מזכים אדם משמיים לעזור פתאום, לא יודע, זה לא יכול להיות מקרה.
קיצור אנשים: דברו ותפסיקו לגמגם ולדבר בלחש. תודה
עכשיו עוד מישהי ביקשה עזרה. איזה שאלות יש לאנשים. באה לי אחת קצת מבוגרת, מדברת קצת חלש. אני: הינה עוד צרות. אני עם השיר באוזניות והיא מדברת כאילו אני שומע אותה . מכבה את האוזניות . "כן?" .. היא: אפשר לבקש בקשה? בטח נשמה מה תרצי? עד חצי המלכות. סתם לא באמת אמרתי לה ככה. קיצר היא מתיישבת לידי בספסל, איך אני מעבירה את כל הטקסט הזה לוואטסאפ? אני לוקח את הפלאפון שלה אומר לה הינה יש לך אופציות לבחור למי לשלוח. היא היתה בהלם מנסה להבין איך עשיתי את זה, נתתי נגיעה במסך לאחור, מסביר לה שיש מטוס נייר שהיא רק צריכה ללחוץ עליו ויש לה אופציות למי לשלוח. היא לא האמינה שהאופציה בכלל קיימת 😄
מצווה שניה.
סתם שאלה שעלתה לי הרגע.
טוב זה כבר קרה בשבת ויצאתי קצת טמבל אבל בסדר. לא נדבר על זה כרגע. מי שואל איפה זה עין גנים כשיש גם רחוב כזה וזה גם שכונה?! כן זה אני ששאלת אותו את זה בשבת היי 🙋🏼♂️
חחח מצחיק שאני מגיע לפה פעם ביובל עם סיפורים הזויים …
🤡
אתה צריך שאלת רב האם יהיה מותר לך לאכול קטניות בפסח, שהרי ההבדל הגדול בין עדות המזרח ואשכנזים במספר לילות הסליחות בחודש אלול, זה לכפר על קטניות בפסח אצל עדות המזרח
ארץ השוקולדאחרונהזה לא תלוי מה איכות האוכל שם או שאצל ספרדים לעומת אשכנזים יש אוכל טוב בטוח?
שנה של קיום משאלות לטובה לכל באי ובאות הפורום
כאשר יש תחושת אבל על אדם שהלך לעולמו,
למרות שהוא לא קרוב משפחה,
ולא חבר קרוב,
ולא בוס,
אלא ''רק'' מנחה ומנטור.
מי שבהרבה מובנים הביאה אותי עד הלום,
ומי שמיליוני בני אדם חייבים לה את חייהם בלי שהם בכלל יודעים.
נוחי בשלום,
פרופסור עדה יונת.
אשמח אם זה לא יהיה הנושא כאן...
היה לך קשר איתה. הערכת אותה. עשית איתה דרך. הכי הגיוני בעולם.
היא האשה היחידה, גם בזה היא היתה פורצת דרך לשבור את תקרת הזכוכית.
יהי זכרה ברוך.
לוועדת פרס נובל מאז מארי קירי אין שום תקרת זכוכית
בפועל היתה רק אחת
לא היו גונבים ממנה את הגילוי