|לזיכוי הרבים|קודם כל, שאני לא ישלה את עצמי, נפילות יהיו. אני לא יכול לעלות ברצף, השאלה היא איך קמים מזה.
אז מה אני רוצה? אני רוצה להיות יהודי טוב יותר. אני רוצה לאהוב באמת ובתמים כל יהודי, להזיל דמעה על כל הרוג בתאונות, להישבר מכל חולה (לא להישבר לגמרי). אני רוצה להיות באמת יותר שמח, לראות תמיד טוב וצד חיובי. לשמוח גם אם מישהו מעצבן אותי. להאמין בעצמי, שאני יכול לעמוד בכל ניסיון כזה או אחר. ולא, פשוט לא לומר לשון הרע, לא לרכל. לשמוח בכל יהודי, ה' יזכני וה' יעזרני. לירא מרבנים, כמצוות אלוקיי.
אז מה אני רוצה? אני רוצה לאהוב יותר לימוד תורה, ממש "והערב נא". אני רוצה באמת מכל הלב, לשמוח בכל תפילה, לקחת את זה ברצינות, עבודה שבלב. להאמין בה', באמת ובתמים. להיות עבד של ה'. ולהשתדל ממש לא לחלל את שמו, הרי יש עלי כיפה, ושח"ו מה יחשבו עלי. אני ממש רוצה לאהוב את ה', להכיר תודה על זה שדואג לי 24/7 שלא אקבל צרה זו או אחרת, לא לחטוא. לשוב בתשובה שלמה, להתחרט ולבכות על כל נפילה. להיות עז בקדושה, לא לפחד. לירא מה' פחד אלוקים. שאני אירא ממנו בבואי לבי"מ/בי"כ. שדיבור חולין יזעזע אותי עד עמקי נשמתי.
אז מה אני רוצה? למצות את כשרונותיי שנטע בי רבון העולמים. אני יודע את זה וזה? אז יאללה! לנצל! לא לפחד! שה' הטוב ייתן לי ביטחון, ייתן לי כוח, ייתן לי עזות בקטע טוב.
אז מה אני רוצה? שמשאת חיי תתגשם, לראות ברוב ימיי עם כל עם ישראל את בניין בית המקדש, עם כל הדברים הטובים העתידים לבוא, א"י השלמה, מלך המשיח, כהן ונביא. שעמ"י יהיה כחול אשר על שפת הים. שימי החושך יבואו אל קיצם, שאני אחיה בצל ה' בשמחה ובאמונה עם כל ברואי עולם.
ה' קורא את זה, וה' יקיים את זה.