המשפחה שלי הגיע אתמול(כ"ד) להר הבית לרגל בר מצווה לאחי הקטן, וסידרתי למשפחתי עליה עם הרב ישראל אריאל, קבענו בשעה 8:00. בשעה 8:00 לקחתי את התעודות זהות של המשפחה שלי ושל הרב והלכתי למוטי להגיד לו שאת ארבעה התעודות שנתתי לו יכניס ביחד, מוטי אמר בסדר.
אחרי ארבעים דקות של המתנה מוטי קורא לי(אפילו שלא נתתי לו את תעודת הזהות שלי כי אני מסורב כבר כמעט חצי שנה, והוא מכיר אותי) ואומר לי ברוך אחרי חצי שנה, יש מצב שאתה יכול לעלות להר הבית, אני כמובן ממש שמחתי( בסופו של דבר כבר כמעט חצי שנה אני בחוץ) הוצאתי את הפלאפון כדי לשלוח הודעה לחבר שיכול להיות שנותנים לי לעלות, איך שהוצאתי את הפלאפון מוטי חטף לי את הפלאפון ואמר לי אתה מעוכב, והושיב אותי בגשר. אחרי כמה דקות אבא שלי שאל את מוטי איפה אני, ומוטי אמר לו שאנחנו מנסים לסדר לו כניסה להר הבית( ובאמת כבר עוכבתי). ניסיתי לברר למה עוכבתי ואף אחד לא ידע. אחרי בערך 15 שעה מגיע הקצין שלקח אחריות על המעכב שלי, ואז גם ראיתי את אח שלי ועשיתי לו סימן שאני עצור, אבא ואח שלי נכנסו פנימה למוטי ושאלו אותו למה עכבו אותי, מוטי לא אמר כלום, ואז טוענים שאח שלי אמר לאבא שלי מה אתה מצפה השוטר הוא מחבל ערבי, מוטי שמע את זה ועצר את אח שלי על העלבת עובד ציבור, אח שלי התנגד למעצר לכן הפעילו נגדו כוח פיזי ושמו עליו אזיקים ידיים רגלים. אחרי בערך המתנה של שעה בגשר, לקחו אותי ואת אח שלי לקישלה(בשלב זה אני עדין לא יודע למה עוכבתי) אחרי המתנה של חצי שעה בקישלה מגיע העורך דין ומייצג אותי ואת אחי, שהעורך דין מדבר איתי הוא אומר לי שאין לו מושג למה אני כאן, לכן מתי שאתה נכנס לחקירה תגיד לחוקר שאתה רוצה לדעת על מה אתה מאושם ולקבל יעוץ משפטי כדין, וכל עוד לא אומרים לי אני שומר על זכות השתיקה, מכניסים אותי לחדר חקירות ומולי אני רואה שתי אנשים אם לבוש אזרחי(שב"כ). עשו עלי בדיקה גופנית יסודית של ח"ו אני יכניס מכשירי הקלטה, ואז התחיל השיחה, הוא הציג את עצמו בתור לירן אחראי השב"כ בעיר העתיקה וירושלים, והוא אמר שא הוא בא להיפגש איתי זה לא בגלל שמשעמם לו אלא בגלל שזה רציני, ואז הוא אמר שאין לו בעיה שאני יפעל בהר הבית ומסביבו אם אתה חושב שזה נכון, אבל אסור לך לפעול בדרכים נגד החוק(הוא אמר את זה יותר באריכות אני פשוט לא זוכר) ואז הוא אמר ששמענו שאתה רוצה לארגן כל מיני דברים בסוכות והוא פשוט אמר לי רעיונות שדברי עם חברים בפלאפון, בסוף השיחה הוא שאל אותי עם הבנתי ולא עניתי לו, הוא חזר על דבריו עד 2 פעמיים ואז שיחררו אותי.
באתי להגיד שהמדינה מאוד מפחדת מהאנשים שרצונם זה שליטה יהודית בהר הבית( כמובן אם רצון עז לבנות את המקדש)...אפילו שאנחנו פועלים רק דרך החוק, פשוט המשטרה עושה בעיר העתיקה מה שהיא רוצה ואף אחד לא אומר לה כלום.
בעזרת ה' נתחזק עוד יותר לבנית המקדש.

).