אהלן😁
אני בד"כ לא כותבת פה, רק מסתכלת
שאלה קצת מורכבת לי אליכם.. והיא לא קשורה בדיוק לפורום. פשוט אני יודעת שזה הטווח גילאים פה בערך... אז מקסימום אני יעביר לפורום אחר. רק תגידו.. ;) מקווה שאהיה מובנת
אז . סיימתי שנתיים שירות, בת 20. והתחלתי מדרשה.

אבל..התקופה הזו לא פשוטה לי בכלל.. מהרבה בחינות. שכולן מתחברות לגוש אחד קשה ועקשן שמעציב ומדכא מאוד 😕
תקופת מעבר מעצבנת שכזו...
א. חוסר מעש . אחרי שנתיים אינטנסיביות בטירוף! אין במה להוציא תכוחות ... חוץ מלימוד ומשפחה. וקצת חברות..
ב. חברות. אויש . בנותזה עם לא פשוט😒 לא הייתי ואני לא כרגע מחוברת כ"כ לבנות בעיר שלי. רק לבנות מהשירות ומהאולפנה. שגרות רחוווק. והקשר איתן לאט לאט מתרופף... אז עכשיו, זה מורגש פי אלף. וזה מעלה הרבה תהיות. אם משו בי לא בסדר. אני לא מספיק חברותית? חרטות על העבר שהייתי קצת סנובית.. וגם אמא שלי רואה את זה לפעמים.. שאני ככה לעומת האחים שלי.. קיצור אני יושבת לפעמים בבית בזמן שאחותי כל-היום עם חברות. ותוהה לעצמי - מה?? אני עצלנית? מעצבן שזה לא בא טבעי . ודיי עברנו תגיל.. כאילו, אני לא מחפשת צומי. אולי נמאס לי מהרדיפה (המחשבתית) הזאת כל-הזמן אחריהן. רק בשביל שיהיה כיף ואקשן. פשוט לא אוהבת את זה. (באולפנה ובשירות לא פגשתי את זה. היה דווקא טוב. ) וזה מעייף בטירוף..
אשמח מאוד מאודד אם מישהו מתחבר להרגשה/פגש פעם. או עצות וכיווני חשיבה חדשים בשבילי
לקצת פורפורציות..תודה רבה... אתם באמת מדהימים פה...
(הלוואי שלא תיבשו😜)