כן, אני עדיין רווק..
--------
אף אחד לא היה אמור לראות מה אני עושה פה. היא מצאה אותי. ככה בלי להודיע, בלי שהספקתי להתכונן. בלי שציפיתי. היא הופיעה. ככה במערומי. נכנסה לחדר הסגור ותפסה אותי על חם באמצע שאני מקלף את כל הפצעים. אמא תמיד לימדה אותי שזה לא בריא. אל תיגע בפצעים. אם לא נוגעים בהם הם מתרפאים מעצמם. מאז שאני ילד. מקלף אותם לאט לאט. אם זה לא מצליח אפשר להעזר בשיניים. והמבטים האלה שלהם. אוקי. למדתי. אל תידאגו אתם לא תדעו שאני עושה את זה. בסדר אנשים טובים. נכון, אתם באים לטובתי. אני כבר ידאג לעשות את זה רק כשאתם לא רואים. ועכשיו אני פה בחדר. הם ממש שורפים. לא נורא לא נשאיר כלום יבש. נפתח כל פצע בתורו לאט. זה בסדר רק אני כאן. אין פה אף אחד שיפריע. ופתאום היא הופיעה.
שתיקה. ממ.. מה.. מה את עושה פה? ידעתי שאני צריך למצוא מקום יותר טוב לעשות את זה. עכשיו היא תתחיל להטיף לי כמה שזה לא טוב, וכמה שאני הורס לעצמי את הבריאות. זה מה שהם תמיד אומרים לי. אם תמשיך ככה אתה תישאר תמיד פצוע כמו שאתה. או שהיא תתנצל שהיא הפריעה ותצא. כאילו לא שהיא לא אמרה כלום, אבל בעצם הכל כבר נאמר בעיניים שלה. אני עדיין לא בטוח אם זה היה מבט של כעס או רחמים. זה לא באמת משנה. היא כבר תפסה אותי. העיניים שלה יזכירו לי את זה בכל הפעמים הקרובות שאני יראה אותה. תאמת שאני אוהב מאוד את הפצעים שלי. זה אני. אבל לך תסביר להם. הם לא מוכנים לקבל את זה. אתה צריך היות כמו כולם. נורמלי. בריא ושלם. לא רוצה. אני רוצה להיות גוש פצע מהלך. הם לא באמת אובים אותי. הם אוהבים את עצמם. המצפון שלהם לא מרשה להם להשאיר אותי ככה. אבל הם לא באמת יודעים מה לעשות אז הם צצים וחופרים עם כל הפתרונות הלא יעילים שכבר אין לי כח לשמוע. ואז כשזה לא עבד להם אז הם מאשימים אותי שבגללי אני פצוע. בעיה. אתה בעיה. אתה ממש צריך ללכת לטפל בזה. די די די. תעזבו אותי. תנו לי את החדר הזה לבד, ואני יקלף בו את הפצעים כמה שבא לי.
ה.. הכל בסדר?
אה.. כן, תודה אני מסתדר.
שתיקה. החומר הסמיך הזה שבאוויר.
היא מסתובבת ויוצאת כמו שהיא נכנסה.
ואני נשאר לסיים לקלף את הפצעים שלי.