הרפורמים!!!!! מה דעתכם עליהם????נסימי

הם מסוכנים????.............מה הממשלה צריכה לעשות לגבם???

לחתוך איתם כמה שיותר מוקדםמושיקו

ולא לנסות לרצות אותם

יתנו להם אצבע הם ירצו את כל היד.

יתכן שכבני אדם מאוד נחמדים חיוביים, אבל הדרך שהם מנסים לדחוף היא מסוכנת

הם רוצים כבר היום את כל הגוףחגי ישראל

אם יגיעו מהם לכאן, רבע מיליון, ויצטרפו למפלגת ימין...פייקסמול

...פוליטיקה מטהרת ממזרים?

דעה שאינה יהודית, שהיהודים שבא חזרו בתשובה אמןyagel

הכת הנצרנית שהייתה בזמן חז"ל דומה מאד לרפורמים. שנייהם שינוי.

בשמירת המצוות, והתרופף אצלם הידיעה שאנו העם הנבחר שלא מתערב בגויים, ואמור להאיר את העולם.

אז אפשר ללמוד מחז"ל שעל דברים פחות קשים ממה שעושים הרפורמים אמרו שצריך לשרוף את הספרים שלהם, ועדיף בפיקוח נפש לברוח לבית זבודה זרה, ולא לבית הועד שלהם (גמרא במס' שבת דף קטו (אאל"ט),ונפסק להלכה ברמב"ם.).

לכן צריך להתרחק ולהוקיע את שיטתם.

זה לא סותר שמומחים בהחזרה בתשובה יכולים לנסות להשפיע עליהם כשאפשר.

לא מסוכניםnbrandel

אם מישהו רואה בהם סכנה כנראה שהבטחון שלו בדרכו רעוע במיוחד.

הייתי כותב משהו על הרפורמה כתופעה אבל מדובר במושג גמיש מאוד וקשה להתייחס אליו בצורה כוללת.

מסוכנים מאוד שומר נפשו ירחקיראת שמים

לא נכון בכלל, הגדרת אויב כמסוכן אינה חולשהחסידי לאומי
המציאות היא שיהודים שאין להם קרע ידיעתי ביהדות, ייסחפו הרבה יותר בקלות אחר יהדות פשרנית המציגה רוחניות גמישה בשקל וחצי.
היהדות האורתודוקסית מציגה יהדות מחייבת ותובענית, לעומת היהדות הרפורמית המציגה יהדות קלילה ודמוקרטית.
שים לב שאיראן מוגדרת כאויבת מסוכנת לישראל. אני לא חושב שישראל לא בטוחה בדרכה.
תכל'ס...בימאית דמיונות

אני בעד. ממש ממש

מחר?פרח

(אני פשוט באמצע לבלוע מצב רוח נוראי עכשיו)

מי שלא בטוח בעצמו זה ביביחסידי לאומי
אם הממשלה שלנו לא בטוחה בצדקת דרכה, זה לא מעיד על דעתם של אזרחי ישראל.
הזרם הרפורמי משמר את לב היהדותreformit

אני בעד. ממש ממש

מחר?פרח

אתם מסוכנים מאוד ליהדותיראת שמים

מטרת התורה והיהדות אינה שמירה מהתבוללות אלא עבודת ה'yagel

עפ"י ציוויו, דבר ה' מופיע ע"י כל המשא ומתן הארוך של הרבנים, מה שרב אומר(כל עוד הוא עפ"י פסיקת ההלכה, נשען על רבותיו ורבותיו על רבותיו עד משה מסיני באיך לפסוק הלכה), הוא צו אלוקי! איך לחיות עפ"י רצון ה'

ותבביש שאתה אומר למניעת התבוללות, אתם גורמים להכי הרבה להתבוyagel

להתבולל

אתם שומרים על הקריאה בתורהאריק מהדרום
בתורה שאתם קוראים בה כתוב נגיד שיחסים הומוסקסואלים הם אסורים או שצינזרתם את זה? אתם יודעים, אם ציזנרתם את זה זה אומר שהספר תורה פסול.
בכלל כתוב שם משהו על שמירת מצוות? שבת? כשרות? דברים כאלה? כי אם לא אז זה לא נקרא שאתם ממש שומרים על קריאה בתורה.

על התפילה אתם שומרים? מעניין כי סקר שנערך בקרב כמה וכמה רבנים רפורמים בארה"ב עולה שאתם לא בדיוק מאמינים באלוהים, אז מה זה נקרא שאתם שומרים על תפילה? סתם מתאספים ואומרים פסוקים ושירים ככה? למי אתם פונים?

חגים אתם שומרים? כן, גם חילונים גמורים שומרים על חגים, חגים זה מאוד נחמד, להדליק נרות בחנוכה, פסח, סוכות, אתם גם יכולים לקרוא לעצמכם חילונים, אתם לא חייבים להחריב את היהדות בגלל שאתם חלשים או עצלנים, אתם פשוט יכולים להגיד שלא מתאים לכם ולהגדיר את עצמכם כחילונים, זה יעשה פחות נזק לעם ישראל.

אין לכם עניין במשא הרבני של מאות ואלפי שנה של פלפולים הלכתיים, איזה קטע, היה פעם יהודי אחר שאמר דברים דומים הרבה לפני מנדלסון, אבל אותו צלבו בסוף, לא נעים, גם הסוף של מנדלסון לא היה כל כך נעים שארבע דורות אחריו לא נותר לו צאצא יהודי אחד...זה אולי רמז למי שהולכים אחריו שיזהרו, מי שכופר בתורה מן השמים בסופו של דבר מוצא את עצמו מחוץ ליהדות, או שהיהדות מקיאה אותו או שהוא מקיא את עצמו ממנה.

איך אתם מעזים בכלל לטעון שאתם שומרים מהתבוללות? אתם האחראים העיקריים להתבוללות בימינו, לא רק התבוללות, אתם "מתירים" נישואי אשה עם אשה, גבר עם גבר, יהודיה עם גוי,יהודי עם גויה, גוי עם גוי, די לשקר במצח נחושה, אתם מפוררים את העם ואת התורה, ממציאים מה שנראה לכם בכל קהילה וקהילה שלכם ואומרים שזו היהדות, לא רחוק היום שבו קהילה רפורמית תכריז שנישואי תועבה כאלה הם אידאל עליון ביהדות ואז בכלל תרוקנו את היהדות מכל תוכן, תתאפסו על עצמכם,,2+2 לא יהיה שווה 3 רק בגלל שכך תחליטו בקהילות שלכם.
אריק,נישואי גוי עם גויה מותרים....בימאית דמיונות

אני בעד. ממש ממש

מחר?פרח

כתבת שזה אסור...בימאית דמיונות

אני בעד. ממש ממש

מחר?פרח

לא כתבתי זאת.אריק מהדרום
ישנם זרמים שונים ביהדות וראוי לכבד את כולם !!דוד מלכי

החרדים מגזימים לחומרה, הרפורמים מגזימים לקולה. אבל זו רק דעתי.

כך או אחרת, אני זוכר שאלה וגם אלה, אחי הם. עם אחד.

לא לשכוח!!

י

ההשוואה הזאת מקוממת אותי...מרדכי
אתה בטוח במה שאתה כותב?הרפורמים ברובם לא יהודיםיראת שמים

על מה אתה מדבר הם עושים הכל נגד הדת קום תתעורר איפה אתה חי?

הרפורמים לא מקיליםאריק מהדרום
הם פשוט כופרים בתורה מן השמים ומאשים לעצמם להמציא שקר כלשהוא ולהתיימר לטעון שזה היהדות.

הרב עובדיה יוסף הוא לאוב פוסק מקל.
מנוחת אהבה הוא לרוב מקל.
הרפורמים אינם זרם ביהדות ואינם מקלים, הם סתם כופרים שקרנים.
הרפורמים לא דתיים מה זה השטויות מקלים? במה הם מקלים?יראת שמים

רובם לא יהודים והם לא מקיימים את התורה כהלכתה 

נוכל ליתגמש איתם אי פעם??? ואם כן במה??נסימי

לא, אי אפשר להיתגמש על אחד מ-13 עיקריםyagel

זה דעה של כפירה כך שאי אפשר להיתגמש איתה כי אז גם הופכים לכופרים

בוודאיאריק מהדרום
אם הם יחזרו בתשובה ויקבלו על עצמם שבע מצוות בני נח, תרי"ג מצוות למי שיהודי, נוכל גם נוכל.

לגבי הבעיות האינסופיות בנושא ממזרות שהם עוללו זה יהיה הרבה יותר בעייתי אבל גם את זה יהיה אפשר לתקן אם נמסד מחדש את מושג עבד עברי בהלכה.
הרפורמים עוקרים כל זכר ליהדות מהיהדותחסידי לאומי
או שאת שקרנית, או שאת עוד מסכנה שנסחפה למלכודת המסנוורת של הרפורמים.

ציינת שהרפורמים משמרים את עיקר היהדות - 'לב היהדות' כהגדרתך.
אז לידיעתך, 'עיקר' הוא בדרך כלל תקנות עיקריות המשליכות על כלל התקנות, אז כלל כזה הוא - המצווה שלא לסור מדברי חז''ל ימין או שמאל. עוד כלל כזה הוא - מצוות ההפרדה המגדרית (אני יודע שתכף יקפצו עלי כמה ויטענו שאין לזה אזכור בתורה - אז יש. תלמדו ותדעו שיש).

ציינת שאתם שומרים את החגים - גם השומרונים חוגגים את חג הפסח, ו אפילו בצורה יותר משכנעת ממכם.

ציינת שאתם חוגגים בת מצווה - הנה לכם עוד דבר שאתם הופכים למגוחך, בר מצווה לכלבים (רק בקהילה שחבריה החליטו על כך על פי מנהגיה).

ציינת שהקהילות שלכם מנהלות את ה'טקסים' שלהם ע''פ דעת חבריה - אז ככה, שהיהדות אין טקסים (אירועי סמל) אלא מצוות, וביהדות נקבעים כללי המצוות ע''פ התורה ולא על פי 'רוח' חברי הקהילה.

בעניין ההתבוללות - העובדות מעידות כי הרפורמים מקיימים חתונות עם סידור קידושין משותף של רב וכומר. הרפורמים הם אלו שיוצרים את ההתבוללות.
רק אני חושב שהיא לא באמת רפורמית?חיספינאי בנשמה.
תסלח לי אדוני הנכבד!!!בימאית דמיונות

אבל כל ההתפלפלות של החכמים במהלך הדורות זה מה ששמר על עמ"י ואחדות ההלכה!!!

וכל הקטע הזה שכל קהילה עושה ככל העולה על רוח מנהיגיה-נראה  לך בסדר??! איך תשמר במצב הזה היהדות??

ובא לא נדבר על זה שאתם לא מקימים את כל הלכות התורה,אז בכלל!!!

ואל תגיד לי שהתנועה הזו מונעת התבוללות, כי היא מה שגורם לזה!!

אופסי! טעות!!בימאית דמיונות

אני בעד. ממש ממש

מחר?פרח

זה באמת היה לרפורמית למעלהחיספינאי בנשמה.אחרונה
לעקר ולסרס אותם בלי חשבוןאלעד
אני מתכוון למעט שאכן יהודים,
להערכתי רוב הרפורמים בעולם כלל אינם יהודים ע"פ ההלכה
אם רוב הרפורמים בעולם לא יהודים על פי ההלכהותן טל
אז שמיטה בישראל כבר צריכה להיות דאורייצא ואז הפתרון של היתר מכירה הטא הרבה יותר בעייתי מהיום.

ככה שכל עוד הרבנים לא קובעים שרוב ישראל יושבים על אדמתם, אז אומנם יש אחוז התבוללות גבוה אצל הרפטרמים אבל עדיין חלק לא מועט מהם כנראה בהחלט יהודי לגמרי (ונזכור שבכל מקרה יהודיה תמיד תוליד רק יהודים. ככה שכל יהודייה רפורמית לנצח הצאצאים שלה יהיו יהודים וצאצאי בנותיה יהיו יהודים וכן הלאה... ובנות הן פחות או יותר חצי מכלל הלידות שיש)
אם הם יסורסו הספק יקטןאלעד
זה לא מספיק רוב יושביה עליה, צריך גם חלוקת נחלות.אריק מהדרום

..אחת מהעם הנבחר

תראה הם יהודים..נכון הם לא נוהגים כמו שצריך ופוגעים מאוד בעם אבל הממשלה צריכה קודם כל לעשות פה מדינה יהודית בלי ערבים ואז לחשוב כבר מה עושים עם הרפורמים..

אני ממש נגד כל מה שהרפורמים עושים אבל לפי דעתי קודם צריך לטפל בערבים ואז כבר לעשות סדר בתוך העם..

וגם ממש ממש לא להביא להם חלקה בכותל..

אם לא נשמור על היהדות מפני הרפורמיםחסידי לאומי
אם לא נשמור על היהדות מפני הרפורמים לא יישארו יהודים שישמרו על המדינה.
בסידור הרפורמית לא כתוב 'בשובך לציון' ולא מופיע 'ולירושלים עירך הרחמים תשוב', מבחינתם היהדות היא הסמל בלבד ולא מה שהסמל מסמל.
נז"א- כמו שנאמר….סיעתא דשמייא1

…."דל כבודנו בגויים ושיקוצנו כטומאת הנידה".

כמו שאשה נטמאת כל 28 יום שלא באשמתה כך הגענו למצב שנטמאנו שלא באשמתנו.

כדאי שנתעורר משנתנו. לא במקרה הדברים קורים.

הצללים של ה-7 באוקטובר: השאלות הקשותNachman Wilhelm

הצללים של ה-7 באוקטובר: השאלות הקשות שחייבות להישאל על תפקוד יחידות העילית

תחקור אירועי ה-7 באוקטובר אינו יכול לפסוח על שרשרת קבלת ההחלטות בזמן אמת בדרגים הטכנולוגיים והמבצעיים של אגף המודיעין. עולה תהייה קשה הדורשת מענה: האם כוחות מיומנים מיחידות כגון 8200, שהיו אמורים לקחת חלק פעיל במענה הראשוני בשטח, חוו כשל תפקודי, סירוב פקודה או קבלת פקודות הפוכות שאינן עולות בקנה אחד עם צורכי השעה?

חמורה מכך היא האפשרות המדאיגה, לפיה ננקטו לכאורה מהלכים מודעים ומשלימים שנועדו לטשטש את מחדל אי-ההתייצבות או המענה המאוחר. בהקשר זה, קיימת סבירות כי אותם פרסומים והפקות מדיה שהטיחו האשמות קשות והכפישו את לוחמי וחיילי צה"ל, לא נולדו מקריות – אלא הוכוונו ונוהלו כמהלך תודעתי מתוכנן, שנועד להסיט את האש, לייצר מסך עשן ולכפות על אותה סרבנות פנימית.

ללא חקירה אובייקטיבית ובלתי תלויה של היקף הפקודות, התגובות בתוך היחידות הללו, והקשר המסתמן בין כשלי השטח לבין מהלכי ההסברה והמדיה שליוו אותם, לא ניתן יהיה לרדת לשורש האמת ולתקן את הדרוש תיקון.

ירי בנגמ"ש או ראיה מפוכחתאיתן גיל

בן גביר בטוח שהנצחון מונח בכיס של נתניהו, וחושש שנתניהו יעדיף ממשלה עם אייזנקוט כאשר הוא עצמו נשאר בחוץ. נתניהו מכחיש תיאומים עם אייזנקוט, ואייזנקוט שותק.

מישהו כאן יודע לפרשן את האירוע?

'הפריפריה' של מצביעי בן גביר - הם ליכודניקיםהסטורי

אנשים שרוצים ממשלה בראשות נתניהו, אבל רוצים את הסגנון והוולגריות של בן גביר. הוא איבד לליכוד את אלמוג כהן, שהוא בדיוק הפרופיל של המצביעים הללו ו'קיבל' את טלי גוטליב, שבדיוק מושכת סגנון כזה.

לא חושב שהוא בטוח בשום דבר, הוא פשוט רוצה קולות.

לא עושה רושם שהירי בנגמש פוגע באף אחד מהםאריק מהדרום

מן הסתם הכל נבדק היטב בסקרי עומק.

ביבי מעדיף את בן גביר קטן קטןנפשי תערוג

ובן גביר מבין שכדי להצליח הוא חייב להיות גדול

אם הוא יהיה קטן הוא יקבל תיקים שוליים שדרכם לא יוכל "להשפיע"

ביבי צריך את בן גביר עוברמשה

אבל לא יותר

זה בדיוק הענייןאיתן גיל

גודל הגוש קובע, אבל לא פחות מזה מאזן האימה של ראש הגוש מול השותפות בפוטנציה. אם השותפה הראשית, הליכוד, לא תהיה גדולה בפער משמעותי מול כלל השותפות המשניות, היא תוחזק בגרון כל שני וחמישי, והקואליציה תקרוס בתוך זמן קצר.

ואכן צריך את בן גביר עובר, ומוטב שלא יהיה לשון מאזניים, ואם יאיים בפרישה יאמרו לו: אל תפל דבר מכל אשר דיברת.

זה מאבק הגיוני, אבל הוא מוגזם, ולכן נראלינוגע, לא נוגע

שהמטרה היא גם לעשות הייפ גדול ולהוציא את אדישי מעוזי הימין להצביע.

כלומר ככה הם לא יסמכו על זה שלביבי יהיה 61 בכל מקרה (לדעתם) ויצאו להצביע ויצביעו בן גביר.

אם ביבי רוצה לשבת עם אייזנקוט זה בכל מקרה לא יזיק לו יותר מדי שבן גביר יהיה חזק יותר, אז אין לו מה להפסיד.

ולבן גביר ברור שיש רק מה להרוויח.

נראה לך שמהבייס של גולן או איזנקוט יצביעו בן גביר?איתן גיל

הוא מכוון את כל הקמפיין שלו לראש של מצביעי הליכוד, ולא מפתיע שהליכוד מחזיר מלחמה.

ואם המתמטיקה לא תאכזב- בן גביר ישאר מחוץ לממשלה, ללא קשר מי ירכיב אותה.

אלה הם כללי המשחק.

איך הבנת את זה ממה שכתבתי?נוגע, לא נוגע

כתבת שלא יזיק לביבי איתמר חזקאיתן גיל

הפוך

לא זה מה שכתבתינוגע, לא נוגע

מה כתבת?איתן גילאחרונה

נתקלתם פעם בשוטר כותב דו"ח על חניה כפולה ליד מסגד?משה

פקח חילק דוחות - רק למי שאינם מוסלמים

בעקבות הכתבה הזו נזכרתי שבירושלים בימי שישי יש רחוב ראשי (עאבד אל חמיד שומאן, בין פסגת זאב למחלף בנציון) שנחסם קבוע על ידי חניה כפולה ליד מסגד. והמשטרה שלנו והעיריה שלנו?

צרצרים.

ברור, כי תמיד מתחשבים ברגשות שלהם ומתייחסים אליהםפ.א.אחרונה

בסלחנות ובהבנה ובהכלה

ליברמן ויפן במלחמת העולם השנייה: מה הקשר?hamedinai

ליברמן ויפן במלחמת העולם השנייה: מה הקשר?

הקשר הוא פרדוקס דומה.

יפן במלחמת העולם השנייה הציגה סתירה בולטת. מצד אחד, היחס של השלטונות היפניים לפליטים יהודים בשטח שבשליטתם היה הוגן יחסית. הם סירבו לבקשות נציגי גרמניה הנאצית להסגיר יהודים שהגיעו לתחום שליטתם. מצד שני, בזירה האסטרטגית הם היו בעלי ברית של גרמניה הנאצית. כלומר: במבחן היחס המקומי ליהודים הם לא התנהגו כנאצים; במבחן הברית הגדולה הם חיזקו את הצד הנאצי.

אותו מבנה מופיע אצל ליברמן. מצד אחד הוא מדבר ימינה: ביטחון, תקיפות, "רק לא שמאל". מצד שני, במבחן הקואליציה הוא נמצא שוב ושוב בצד של מי שמונע ימין מלהרכיב שלטון יציב. הדיבור הוא ימני; הברית בפועל היא שמאלנית.

וכאן עיקר ההשוואה. במלחמת העולם השנייה עם כל הכבוד איך יפן התייחסה ליהודים בשטחה, השאלה המכרעת הייתה באיזה צד היא עמדה במערכה הגדולה. הברית עם גרמניה האריכה את המלחמה ודחתה את ההכרעה. כך גם כאן: המערכה היא לא רק על סיסמאות, אלא על מי מרכיב קואליציה. מי שמדבר ימינה אך בפועל מונע הכרעה ימנית, דוחה את הניצחון הפוליטי ומחזק את הצד שכנגד.

זה לא חריג אצל יפןארץ השוקולד

נראה לי שגם באיטליה אצל מוסוליני וספרד אצל פרנקו מצב היהודים היה עדיף מהמצב במדינות שנכבשו על ידי הנאצים.

השוואה קיצונית אם כי מעוררת מחשבה.

לא אוהב את ההשוואה כי הקמת ממשלה שאני לא אוהב היא לא מתקרבת בשום צורה לשואה

באיטליה עשו צרות ליהודים, למרות שהיה פחות מגרמניהhamedinai

לא השוויתי לשואה, אלא למדינות שלא עשו שואה, אבל התעלמו מהתמונה הגדולה ואפילו שיתפו פעולה.

יפן לא שנאו את היהודים אישיתנפשי תערוגאחרונה

אבל ככלל. היו גרועים ואכזרים מהנאצים

כך שמעתי ממקור ראשון שניצל מהתופת בכיבוש היפני

גואלים את נחל קנה- בולמים את תכנית ערפאת!חסום לשעבר

גואלים את גוש קנה - בולמים את תוכנית ערפאת!

במשך למעלה מ-20 שנה, החזון לחבר את יצהר לעמנואל היה בגדר חלום, אך בשנה האחרונה המציאות השתנתה לחלוטין.

חלוצים נחושים שפרצו אל השטח חוללו מהפכה, והפכו את החלק העליון של נחל קנה לגוש התיישבות יהודי,

מה שהתחיל כחלום צמח במהירות לסיפור הצלחה אדיר של בנייה, חקלאות ומשפחות שקובעות את עתיד האזור.

כדי שנוכל להמשיך את תנופת העשייה ולקלוט משפחות נוספות אנו חייבים לבסס את המקום לקראת החורף.

יצאנו למבצע קריטי בעלות של מאות אלפי שקלים לסלילת כביש גישה בטוח ומסודר ולהקמת מערכות חשמל סולאריות חזקות.

התשתיות האלו הן החמצן של הגוש, והן אלו שיאפשרו את המשך הפיתוח והשליטה במרחב לדורות קדימה.

הצטרפו אלינו עכשיו, ויחד נבטיח את עתיד ההתיישבות בגוש קנה!👇 גואלים את גוש קנה - Givechak - אברהם ידידיה

כל תרומה שלכם אני מוסיף 10%, יאללה חבר'ה, בכל הכוחחסום לשעבר

תפיצו, תתרמו, זה לא "עוד קמפיין" זה מאורע היסטורי של ניתוק גוש שכם-ג'נין וגוש רמאללה-סלפית.

תהיו חלק!

אנשים!!חסום לשעבראחרונה

מי נותן 150₪ ומשלים לי יעד? יאללה תתרמו, קחו חלק במהלך האדיר הזה שקורה פה!

גואלים את גוש קנה - Givechak - אברהם ידידיה

3 מילים עם מפה יכולים לשנות את כל המפה הפוליטית:hamedinai

3 מילים עם מפה יכולים לשנות את כל המפה הפוליטית:

¹קיבוצי

²עוטף

³יו"ש

כולם מכירים כבר מה היה עם קיבוצי עוטף עזה, אבל אם מתנתקים מיו"ש כדרכשת השמאל הקיצוני, אותה סכנה ניצבת בפני קיבוצי עוטף יו"ש. והגבול סביב יו"ש הוא פי 5.2 יותר מהגבול סביב עזה

יוסי בכר מצטרף לציונות הדתיתאיתן גיל

כל הכבוד למפלגה שמחזקת את שורותיה עם תלמידים מובהקים של הרב קוק זצ"ל

הלחץ של נתניהו על מעוז וסמוטריץ מוציא אותי מדעתימרדכי

בס"ד

הדיווח הבוקר על הלחץ של נתניהו לאיחוד בין אבי מעוז לבין בצלאל סמוטריץ' - הוא טעות בעיניי

מפלגה שפעם אחר פעם רצה ומתאבדת בשביל בסוף להצליח להיכנס - זה בעיניי סביר. יש אחוז חסימה גבוה שצריך לצלוח וזו הדרך היחידה בסוף לעשות חיבורים, וזה אכן מה שעשו נעם בתחילת דרכם. אבל זה לא הסיפור כעת. אבי מעוז קיבל פעמיים את הצ'אנס שלו ולא עשה כלום! העשייה שלו בכנסת מסתכמת בנאומים נגד הפרוגרס ושני חוקים וחצי שעברו בקריאה טרומית.

למה צריך לעזור לבן אדם כזה, שקיבל את ההזדמנות שלו להוכיח את עצמו, להיבחר שוב פעם?! בן גביר לדומה, הצהיר כל הזמן שברגע שהוא יכנס לכנסת הוא יוכיח את עצמו וייצור לו בייס - מה שאגן קרה. אבל אצל מעוז זה לא קרה והוא עדיין מייצג את עצמו ולא הרבה מעבר לזה.

אתמול פרסם דביר עמר, פה בערוץ 7, שגורם בסביבת רוה"מ אומר לו "מהסקרים שלנו גם אם אבי מעוז ירוץ לבד ישרוף בגג כמה אלפי קולות בודדים. לעומת זאת אם יתחבר עם סמוטריץ יבריח קולות שינדדו לאופוזיציה - יותר מהקולות שיביא". מוטב שכך ינהג נתניהו גם הבוקר.

וינטר צריך להחליף את מנהל הקמפיין שלו- דחוףאיתן גיל

ארדן ניסה לרכב על גיוס חרדים ונמחק.

הנדל ניסה גם הוא עד שהבין שאין לזה קונים, והעביר את השרביט לזליכה שמדבר על יוקר המחיה.

וינטר, הפוליטיקאי הטירון, צריך חונך רציני ואין לו, ולכן אינו מתרומם בסקרים.

אולי יעניין אותך