בעשרה בטבת הגעתי לשער הר הבית כדי לעלות להר הבית בקדושה ובטהרה, הגעתי לעליה של הצוהריים ואחרי שלקחו לי את התעודת זהות אמרו לי שאני לא יכול לעלות להר הבית עד שאני לא עובר שיחה ע"י מפקד הימ"ק.
הלכתי למפקד הימ"ק ואיך שהתחלתי לדבר איתו לצערינו כרגע הפיגוע בהרמון הנציב והמפקד אמר שהוא צריך ללכת דחוף, שאלתי אותו מה אתה צריך ממני? הוא אני אתה הולך לקבל הרחקה מנהלית לחצי שנה מהר הבית, ותגיע מחר(דהיינו יום שני י"א טבת) בשעה 13:30.
הגעתי יום למחרת והמפקד אמר לי שאם אני חותם על הטופס כללים בהר הבית הוא לא מביא לי הרחקה, אמרתי לו שאני לא יכול לחתום על הטופס הזה כי לי אין ת'רשות לחתום על זה שאסור ליהודים להתפלל בהר הבית, המפקד אמר אז אתה הולך לקבל את ההרחקה, ונהיה איתך בקשר מתי הרחקה תגיע.
בשעה 16:00 אני מקבל שיחה ממספר חסוי עניתי על הקו היה המפקד, שאלתי אותו כמה שאלות לברר שהוא באמת שוטר ולא עובדים עלי. והמפקד אמר אתה יכול לעלות להר הבית אין הרחקה.(המקרה שרצו לתת לי את ההרחקה זה על פסח שנה שעברה על זה שהמשטרה טענה שהשתחוותי, ועל זה שהמשטרה טענה שצעקתי שמע ישראל בהר הבית לפני חודש).
סתם בא להגיד שאנחנו צריכים לעמוד על העקרונות שלנו(אפילו שחוננו אמרו באופן מסויים לחתום, ובאמת שתי חברה שהיו לפני חתמו על הטופס)מותר ליהודים להתפלל בהר הבית.

).