וואי פעם ראשונה שאני כותבת בפורום הזה.. איך כבר הגעתי לגיל? חחח מרוב התרגשות פתחתי גם פצלש
ככה למנוע שיזהו אותי..
אז ככה. אם תוכלו לעזור לי אני אשמח.
אני בחורה נחמדה מאוד בת קרוב ל20.
אני מאוד רוצה להתחיל לצאת. אבל.. אני לא רוצה להתחתן.. זתומרת ברור שאני רוצה. אבל לא יודעת אם עכשיו. מאוד מפחיד אותי כל הקטע של לנהל בית, אני אחראית על הבית, אני 'האמא'.. זה מלא אחריות.. לא יודעת אם אני בנויה לזה..
מפחיד אותי גם הקטע של ליצור קשר אמיתי ועמוק עם מישהו. אבל זה אני בעז"ה עובדת על זה וזה מתקדם. אני מניחה שכשיבוא מישו שזה באמת יתאים ויהיה טוב ונכון אני אצליח. מקווה.
אבל בינתיים, אני מאוד מאוד רוצה להתחיל לצאת! מהרבה סיבות.
אני רוצה שיהיה לי מישהו. שיקשיב ושיהיה לנו כיף ושפשוט יהיה. לא יודעת. ובשלב מסוים חברות כבר לא ממלאות את הצורך הזה..
וגם כי אני רוצה להתחתן! כמה שזה מפחיד אותי ואני לא יודעת אם זה נכון לי עכשיו ואם אני לא סתם ילדה קטנה, כן אני רוצה את זה. אבל לא יודעת זה מפחיד.
ואולי זה גם קשור אני מניחה לזה שהרבה חברות שלי כבר יוצאות ומדברות על זה וזה.. אז גורם לי גם לרצות. להבין את מה שקורה להם. לדבר איתם על זה..
האמת שכרגע יש עוד סיבה לזה שאני לא יוצאת, סיבה טכנית-רגשית,
אבל יכול להיות שכשהיא תהיה הסיבה היחידה אני יתחיל לצאת.
אני באמת מאוד רוצה.
אבל מרגישה מאוד לא מוכנה לזה. ולא יודעת מאיפה ואיך להתחיל, ומה..
ומרגיש לי מאוד לא הוגן ולא נכון להתחיל לצאת אם אין לי תכנון ויכולת ופניות והכל להתחתן תוך נגיד 4 חודשים. (לא שאני חושבת שתוך 4 חודשים מהיום שאני יתחיל לצאת בהכרח אני יתחתן.. אני יודעת שזה לא תמיד הולך ככה. אבל הבנתם את הכוונה. אני לא יתחיל לצאת במטרה ובהנחה שהראשון גםככה לא יהיה מתאים ואז תהבא נמשוך ואז ואז.. אם מתחילים אז יאללה.)
כתבתי ארוך.. מקווה שלמישהו יהיה משו נכון לומר לי
תודה רבה!