אני מקווה ששלומכם טוב 
אני יודעת שאני לא כל כך מנהלת פורום פעילה לצערי
אבל אני כן קוראת ואם מישהו צריך אז אני בשמחה זמינה בשיחה אישית.
לפני זמן פנו אליי הניקים היקרים מכאן (@שם קצוץ505 ו@גלויה והעלו רעיון להרים מפגש פורום.
טלפון הצטרף לטלפון ונרקמו קשרים והנה בעזרת ה' ובהשתדלותינו יש לנו מפגש ![]()
תמיד לפני המפגשים עולים דיונים של בעד ונגד.
יש הרבה אנשים בפורום שמאוד רוצים לבוא אבל הם חוששים.
חוששים שמפגש מעורב הוא לא צנוע.
חוששים שמפגש מעורב מזמין קשרי ידידות שלא לצורך.
חוששים מפני האנשים שמאחורי המסך (כולם כאן יצורים
ורק אני נורמלי).
ויצא לי לדבר עם בן הפורום הוותיק @הגולש האחרון (חמש וחצי שנים. כבוד!!)
ובהסכמתו אני מעלה כאן שאלות ותשובות שהתדיינו בהן.
חשוב לי להדגיש שאין לי אינטרס אישי או כל רווח אחר.
וכל העשייה היא לשם שמיים ובאמת שיהיה טוב לכולם!
אני מצרפת קטע מהשיחה:
ניצן_מ: אז מה המחשבות שלך על מפגש פורום.
הגולש האחרון: המחשבות שלי הם נגד ידידות בין בנים לבנות, או לפחות לצמצם ככל שיותר היווצרות של כאלה, ובפשטות- אני חושב שמפגש מעורב מייצר הרבה ידידויות שכאלה.
ניצן_מ: יכול להיות שאתה צודק. אבל מה אתה אומר לגבי הסיכוי?
הגולש האחרון: תגידי את, מה אנחנו מרוויחים?
ניצן_מ: רווחים:
1. ערב איכותי עם שיחה מעניינת.
2. מפגש באווירה תורנית.
3. אפשרות להכיר אנשים (או נשים) חדשים.
הגולש האחרון: ואותם רווחים קיימים במפגש נפרד..
ניצן_מ: ממה שיצא לי לראות הרבה הרבה פחות, ממה שראיתי יש משהו במפגש המעורב שיותר אנשים איכותיים מגיעים אליו. וגם השיח הרבה יותר מכובד. (הייתי בכמה מפגשים שהיו בהן רק בנות והמפגשים היו פחות ברמה). אני חושבת שכל אחד יעשה מה שטוב ונכון לו. אני יודעת שיש כמה רבנים שדיברתי איתם ועודדו את הפעילות שלי.
הגולש האחרון: למה זה הרבה פחות? האם זה לא מעיד שאנשים מגיעים דווקא בגלל שזה מעורב?
ניצן_מ: אני מסכימה שהיו גם מפגשים מעורבים שהיו בגדר התכנסות חברית. אבל אני ארגנתי מפגשים לשם שמים שבהם יש אפשרות להכיר לצורך.
הגולש האחרון: אם ככה אז למה מגיעים גם נשואים. הסיבה היחידה שאולי מצדיקה מפגש מעורב זה להכיר למטרת נישואין, ומי שכבר נשוי זה לא רלוונטי אליו.
ניצן_מ: בעיקרון יש משהו נכון במה שאתה אומר.
אני חושבת שהיתרונות בהשתתפות נשואים הן:
1. הרבה פעמים במפגשים אנשים מאוד מתביישים ובקושי יוצרים שיחות. אז הנשואים היו סוג של שוברי קרח. והם גם היו סוג של מתווכים בין מי שרצה להכיר והתבייש לפנות.
2. עוד משהו טוב היה. שהרבה פעמים עולים דיונים ואז הנשואים נותנים מהניסיון שלהם. זה נותן תקווה. במיוחד זוגות שהכירו דרך הפורום ויש כאלה לא מעט J.
הגולש האחרון: אני שומע מה את אומרת...אז תעני באמת- האם זאת באמת המטרה של המפגש? בזמנו אמרתי- אם זה מוגדר מפגש פו"פ ופשוט לא אומרים את זה בקול כדי שלא יהיה מפדח לבא אז אחלה.
ניצן_מ: זו בדיוק ההגדרה הנכונה. לפחות במפגשים שאני ארגנתי!
הגולש האחרון: יפה, אז אני בעדך 
ניצן_מ: אני יכולה לומר שמניסיון תמיד הייתה אווירה טובה. וצנועה.
הגולש האחרון: את מתחילה לשכנע אותי שזה באמת ברמה מתאימה ושזה בסדר לבא🙂
ניצן_מ: אתה יודע אני לא משכנעת. אבל נראה לי שאם יבואו יותר אנשים רציניים ועם כוונה טובה יש לערב כזה סיכוי יותר להצליח בע"ה.
אז אני תמיד כאן! אם מישהו מתלבט ורוצה לחשוב או להתלבט ביחד. מוזמנים בכיף